- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.681
Ay sorma ben bir an once olsun istiyorum ama hep birsey cikio oglumun lehineOo küçük beyimiz 1 hafta daha kazanmisolsun da kurtulsun kuzum ne kadar erken o kadar iyi bence
nişanlımlaneye ara verdiniz canım ne bitti anlayamadım ben
yeni listeye yaz ccnm hiç yazılmamış olanakaptinn canim ben spordan geldim eski listeye mi yeniye mi yazayim...
Bence spor yarismasi gibi 2 ayri grup olsun kilo verme yarismasi olsunkızlar takım içi kuralları düzenledim. Cok net söylüyorum uymayanı diskalifiye ederim !
bu konusmaya kendimide katıyorum..
Aylardır burada ugrasıyoruz fazla kacıranlar kacamaka yapanlar işi ciddiye alan diğer üyelerin hakkına giriyor emeğine saygısızlık yapıyor..
ben artık kaçamak istemiyorum
Cuma artı görmek istemiyorum
Cuma bildirimi yapmayan üye istemiyorum
Herkes menülere yorum yapıcak bnm bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeylerine yorum yapılıcak.
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü protein günü yapıcak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunucak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
Yeni üyeler için;
Sizler içinde aynı kurallar geçerli düzenli takıma gelmeyen listeye alınmayacak
2 hafta sonunda listeye alınmayan ister aday listesinde bekler ister başka takıma gider
Artık disiplin istiyorum biraz düzen istiyorum ..
@kova01 @elaalemi hedef52 @selcanmehmetcan @htc71Mavi boncukkk @ParteMoralll @poncikbirgelincik sarraf @senad
@accessdenied
SchonerDuft
@EndlessHappiness
eklemek istediğin veya başka fikirleri olanlar söyleyebilirler
neden canım ne oldunişanlımla
Canım bitti diye düşünme..biraz kafanızı dinleyin olmadı aileler konuşsun bir karara varın sevgi varsa bitmemeli..sanırım bitti.. ara verdik biz kızlar şu an öyle kötüyüm ki..
Cuma arti cikan mi demek istedin canimhepiniz bana katıldıgına göre bugünden itibaren başlıyoruz
cuma eksi cıkan sonraki hafta hergün spor yapıcak
hayırdır canım ne oldu aranızı bilmiyorum sorun mu vardınişanlımla
neden canım ne oldu
Canım bitti diye düşünme..biraz kafanızı dinleyin olmadı aileler konuşsun bir karara varın sevgi varsa bitmemeli..
Bu ictiginiz sey ne canim sayfalari okudum ama denk gelemedim benide bilgilendirirmisingünde 1 kere iç diyetisyen 1 çay bardağı sabah kahvaltıdan önce veriyordu 1 haftada düzelmişti sorunum
kimyonlu su canım wc sorunun varsa özellikle gaz problemi için kahvaltıdan 10 dk önce kadar 1 çay brdağı içiyorsun bayağı rahatlatıyorBu ictiginiz sey ne canim sayfalari okudum ama denk gelemedim benide bilgilendirirmisin
erkekler bizler kadar fedakar olamıyor malesefcok üzülüyorumbn o kadar cabalarkan o nasıl böyle davranır
Canim erkeklerin mantigi cok farkli isliyo sen ćabaladiginin farkindasin ama bakalim o senin cabakadiginin farkinda mi yani goruyomu sana diycegim daha yolun basindasin herseyin hayirlisina dua et canini sikma kimse senden degerli kiymetli dgilcok üzülüyorumbn o kadar cabalarkan o nasıl böyle davranır
evet canım sorun vardı 10 gündür falan daha da kötü olduhayırdır canım ne oldu aranızı bilmiyorum sorun mu vardı
Hiiii ama onun tadi cok kotuu yaaakimyonlu su canım wc sorunun varsa özellikle gaz problemi için kahvaltıdan 10 dk önce kadar 1 çay brdağı içiyorsun bayağı rahatlatıyor
erkekler bizler kadar fedakar olamıyor malesef
Canim erkeklerin mantigi cok farkli isliyo sen ćabaladiginin farkindasin ama bakalim o senin cabakadiginin farkinda mi yani goruyomu sana diycegim daha yolun basindasin herseyin hayirlisina dua et canini sikma kimse senden degerli kiymetli dgil
kaç yaşındasın bilmiyorum ama tecrübeli biri olarak gör eğer sorun varsa 10 gün sürüyorsa daha kötü oluyorsa üstelik biraz düşünmek gerek bazı şeyleri sonradan mutsuz olacağın bir evlilik mi olacak yoksa düğün öncesi klasik sorunlar mı diye ayrıştırmak gerekli..evet canım sorun vardı 10 gündür falan daha da kötü oldu
bir dikişte iç 1 çay bardağı neykiH
Hiiii ama onun tadi cok kotuu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?