- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.701
Ailesinden baskı görüyordur sana yansıtmamaya çalıştıkca hepsi birden patladı demekki..sakince yine konuşun isterseniz..emin ol ailesi etkiliyordur..ben uğrasştıgımla kaldım dedim ben ugrasmıyorum bnm karakterimde bu dedi
böyle değildi bu cocuk bu kada acımasız değildi bi anda nasıl değişti
hiç bilmiyorum su an ki sorun neyle alakalı. ikimizde bunaldık galiba..kaç yaşındasın bilmiyorum ama tecrübeli biri olarak gör eğer sorun varsa 10 gün sürüyorsa daha kötü oluyorsa üstelik biraz düşünmek gerek bazı şeyleri sonradan mutsuz olacağın bir evlilik mi olacak yoksa düğün öncesi klasik sorunlar mı diye ayrıştırmak gerekli..
Ailesinden baskı görüyordur sana yansıtmamaya çalıştıkca hepsi birden patladı demekki..sakince yine konuşun isterseniz..emin ol ailesi etkiliyordur..
bu noktada biraz sakinleşmek en iyisi ara vermeniz belki iyi olmuştur .. ama aile sorunu varsa ve sorun çözümsüzse olduğu gibi kalsın çok üzülürsün ilerde .hiç bilmiyorum su an ki sorun neyle alakalı. ikimizde bunaldık galiba..
Etkileniyordur canim bi basina dusunmuyordur ama bu evlensenizde degismez canim bunu unutmada yine etkilenir yani uzak olmak bu sartlarda iyi oluyo isteben uğrasştıgımla kaldım dedim ben ugrasmıyorum bnm karakterimde bu dedi
böyle değildi bu cocuk bu kada acımasız değildi bi anda nasıl değişti
bu noktada biraz sakinleşmek en iyisi ara vermeniz belki iyi olmuştur .. ama aile sorunu varsa ve sorun çözümsüzse olduğu gibi kalsın çok üzülürsün ilerde .
bakalım canlarım hayırlısı olsun ne diyimEtkileniyordur canim bi basina dusunmuyordur ama bu evlensenizde degismez canim bunu unutmada yine etkilenir yani uzak olmak bu sartlarda iyi oluyo iste
anasını danasını boşver anası çocuğu dolduruyorsa işin zor boşver dediğin gibi bunu kendine olumlu ynsıt ve zayıflabakalım canlarım hayırlısı olsun ne diyim
belki bunalıma girer yemeden içmeden kesilir zayıflarım anası bi işime yarar
bnm kafa gitti yine
düğünde sorarsalar nasıl zayıfladın diye kv sağolsun cok destek oldu dicemanasını danasını boşver anası çocuğu dolduruyorsa işin zor boşver dediğin gibi bunu kendine olumlu ynsıt ve zayıfla
sepet sallandır aşağıyaeskiden öle yaparlarmış ya
ben türk kahvesi içtiğimden süt aramiyimm.
yat dinlen oohh mis kızın da yorulmştr zten hafta son o da yatsın yatışın
canmmmmmmm nolduuuu yaaa bende semle onu konuscaktimsanırım bitti.. ara verdik biz kızlar şu an öyle kötüyüm ki..
düğünde sorarsalar nasıl zayıfladın diye kv sağolsun cok destek oldu dicem
oynatmaya az kaldıcanmmmmmmm nolduuuu yaaa bende semle onu konuscaktim
Olur tabi canim kuru meyve iyi oluyo hatta cayin yaninda falan iyi oluyo bende kuru dut yiyorum bu arahurma yedim ben normalde sevmezdim bi abla almış çarısdan cok hafifti bende alcam bundan sonra cok acıkırsam ara öğün diye yerim 1 tane olur dimi
Yak sende :) ben yaktimm sende yak :)oynatmaya az kaldıtam yakmalık
Canim sen dogum yaptinmi orayi kacirdim sanirim.
Değerli arkadaşlar 21. Tur /7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 8. takım ve 14. takım için son bir şans bu hafta sonuç listesi hazırlama cezasının iptal olmasını istiyorlarsa bu hafta dereceye girmeliler her iki takımında 2 adet sarı kartı bulunuyor maalesef
Olur tabi canim kuru meyve iyi oluyo hatta cayin yaninda falan iyi oluyo bende kuru dut yiyorum bu ara
Yak sende :) ben yaktimm sende yak :)
Wuhuuy son sans ne zamandi diye dusunmustum bu haftaymiss. :)hadi bakalım şimdide kaçamak yapın
bu hafta ilk 3 e girmezsek cezalardan ceza begenin ben diyim.
eğer tek bi kişide dahi kaçamak görürsem
kızlar wc sorunu olanlar çözsün birazn önce ödem var diyenler ödem atıcı cay içsin bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım rica ediyorum
yok canım tedavilerim sonuçsuz kaldı iptal oldu transferim ... belki allah söylettiCanim sen dogum yaptinmi orayi kacirdim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?