- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.621
bu hafta sonları içinde bişeyler düşüncem benherkes fazla kacırıyo
bozulmaz bozulmaz biraz fazla hareket edersin evde olur biterAyy ben ilk jillian yaparken sakatladim kendimi hatam bileklerim agrimasina ragmen spora devam etmem oldu simdi cok dayaniksiz oldular el bileklerimde ayak bileklerimde hemen inciliyosanki bir hafta yapmasam vucudum bozulacakmis gibi geliyi insallah 2 3 gune gecer
akşam yatmadan süt içmeyi dene birde kefir içebiliyorsan gün içinde 1 bardak iç yok içemem dersen sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı ılık olsun tüm kimyon ile yapabilirsin hem gaz çıkarmada faydalı hemde wc için 1 hafta yap farkı görürsün
Ayy evet yaa ama bu ay iyiydim bence yaa veremedimm veremeyince motivem düştü kacamagim oldu kii haftada bir kez ben normaldede kacamak yapardim ama 1 1 bucuk kilo verirdim bence vucudum degisiklik istiyoaslinda ben kalori sayarak guzel kilo veriyorum ama hic canim istemiyo kalori saymak dukan express yapicaktim ama o da yalan oldu ne gibi bi degisiklik yapsam Bilmiyom
oruç tutalım
Canim cok saol ben bu kimyonlu suyu denicem karnim cok sis oluyo bazen belki iyi gelir gaz sorununa iyi geliyomus yaakşam yatmadan süt içmeyi dene birde kefir içebiliyorsan gün içinde 1 bardak iç yok içemem dersen sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı ılık olsun tüm kimyon ile yapabilirsin hem gaz çıkarmada faydalı hemde wc için 1 hafta yap farkı görürsün
Ben eskiden keptinkenpazartesi artı çıkana 3 gün akşam yemeklerinde karbonhidratı yasakliyodum patates dahil
tüm kimyon çekilmemiş hali yani ağzına tortu gelmesini istemezsen tüm tercih et ....Sütü içerim canım
Kimyon toz dimi bildiğimiz başka şekli yok
kesinlikle yapmalısın o zaman çok rahat çıkartırsın ..Canim cok saol ben bu kimyonlu suyu denicem karnim cok sis oluyo bazen belki iyi gelir gaz sorununa iyi geliyomus ya
Zaten bugun timizlik yapicim yarın ağır misafirim varbozulmaz bozulmaz biraz fazla hareket edersin evde olur biter
kv yi hoş tutmak lazımZaten bugun timizlik yapicim yarın ağır misafirim varagagagahjahja tatli neyim edeecumm gadayıf yarini guzel atlatirsam bu iş tamamdir
Hepsine katılıyorumkızlar takım içi kuralları düzenledim. Cok net söylüyorum uymayanı diskalifiye ederim !
bu konusmaya kendimide katıyorum..
Aylardır burada ugrasıyoruz fazla kacıranlar kacamaka yapanlar işi ciddiye alan diğer üyelerin hakkına giriyor emeğine saygısızlık yapıyor..
ben artık kaçamak istemiyorum
Cuma artı görmek istemiyorum
Cuma bildirimi yapmayan üye istemiyorum
Herkes menülere yorum yapıcak bnm bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeylerine yorum yapılıcak.
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü protein günü yapıcak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunucak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
Yeni üyeler için;
Sizler içinde aynı kurallar geçerli düzenli takıma gelmeyen listeye alınmayacak
2 hafta sonunda listeye alınmayan ister aday listesinde bekler ister başka takıma gider
Artık disiplin istiyorum biraz düzen istiyorum ..
K kova01 E elaalemi hedef52 @selcanmehmetcanhtc71 @06Derya @ParteMoralll poncikbirgelincik sarraf senad
accessdenied
SchonerDuft
EndlessHappiness
eklemek istediğin veya başka fikirleri olanlar söyleyebilirler
tüm kimyon çekilmemiş hali yani ağzına tortu gelmesini istemezsen tüm tercih et ....
Ahahhaha yoosam lafını ederkv yi hoş tutmak lazım:
Ben toz kimyonla denicimAktardan mı alıcam ay içebilir miyim bilmiyorum
ölüm orucuna başlayalım
kızlar takım içi kuralları düzenledim. Cok net söylüyorum uymayanı diskalifiye ederim !
Aylardır burada ugrasıyoruz fazla kacıranlar kacamaka yapanlar işi ciddiye alan diğer üyelerin hakkına giriyor emeğine saygısızlık yapıyor..
Herkes menülere yorum yapıcak bnm bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeylerine yorum yapılıcak.
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü protein günü yapıcak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunucak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Yeni üyeler için;
2 hafta sonunda listeye alınmayan ister aday listesinde bekler ister başka takıma gider
K kova01 E elaalemi hedef52 @selcanmehmetcanhtc71 @06Derya @ParteMoralll poncikbirgelincik sarraf senad
accessdenied
SchonerDuft
EndlessHappiness
artı çıkınca verilen cezalar hoşuma gitti ya zayıflıcaksın ya zayıflayacaksınkızlar takım içi kuralları düzenledim. Cok net söylüyorum uymayanı diskalifiye ederim !
Yeni üyeler için;
accessdenied
SchonerDuft
EndlessHappiness
Ben toz kimyonla denicimbirascık gaz problemim vağ da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?