- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.861
Tamam canimO zaman hosgeldin aramizaaaa
Kısaca kuralları anlatayım.
Günlük 5 mesaj alt limiti var günlük menulerini toplu olarak paylasiyruz herkes birbirinin menülerine yorum yapiyo cuma ve pazartesi saat 3 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz gerisini zamanla ogrenirsin zaten
Munter bana mi dedin canm sagol hosbuldum . Evet kilo vermeyi de bilirim ama alma konusunda cok cok iyiyimdirSen sus sen hamilesin
Simdi seni etiketlicektim :) hosgeldinnnnnnTamam canim
Hoşbuldumm:)Simdi seni etiketlicektim :) hosgeldinnnnnn
Ben de 57 kiloyum hedefim 54 sonbahara düğünüm var onun için ugrasiyorumTamam canim
Ne diye etiketliyon kız tanisiyonuz mu bana niye demiyonSimdi seni etiketlicektim :) hosgeldinnnnnn
hoş geldin canım takımımızaIyi akşamlar bayanlar
Bende katılmak isterim aranıza yarin menu paylasimina baslarim insallah
Kendimi tanıtayim
24 yasindayim .163 boyum var. 4 ay once 81 kilo ile başladım 10 kilo verdim . 71 lere inmisken nasilsa zayifliyorum diye boşladım ve 74 e çiktim. tekrar başlayip 59 a yada 55 e kadar inmek istiyorum
Herseyi kurcalamaNe diye etiketliyon kız tanisiyonuz mu bana niye demiyon
Cok guzel bende 1 yillik evliyim henuz .ama dugün oncesi cok iyi düsunmussun gelinlik cok yakiscak sanaBen de 57 kiloyum hedefim 54 sonbahara düğünüm var onun için ugrasiyorum
Hosbuldum canimhoş geldin canım takımımıza
Taam hadi bu seferlik görmedim hadi hadiHerseyi kurcalama
Ben yazmistim grupta yer varmi diye sormustumNe diye etiketliyon kız tanisiyonuz mu bana niye demiyon
Evet fit gelin olmak için çabalıyorum incecik olalım hepimiz incecikkkkCok guzel bende 1 yillik evliyim henuz .ama dugün oncesi cok iyi düsunmussun gelinlik cok yakiscak sana
Insallah canim tez zmanda kurtuluruz şu fazlaliklardanEvet fit gelin olmak için çabalıyorum incecik olalım hepimiz incecikkkk
Seninle beraber doldu takım kuzum 3 aday var 1 de listeye girmeyi bekleyen eski bi üyemiz var :) takimda toplamda 11 kişi şu an tam 15 kişi oldukBen yazmistim grupta yer varmi diye sormustum
Tamamdır kaptan yazdım bunu4km mi
Öğle biraz fazla olmuş ama fena değil kuzu bu hafta 1 kilo kesin vermiş oluyoruz bak ilk 3 e girmemiz lazim
Yoksa takımın en kötü 4 üyesini bulcam herkes sırayla cuma listesini duzenlicek o da zor bi isssTamamdır kaptan yazdım bunu
Çok beğendim menünü ama biraz az geldi sanki sabah kuruyemiş bir şey olabilirdi gibimenüm
sabah
1 dilim ekmek 1 az yağda yumurta kk peynir 3 zeytin
öğlen
1 avuç yer fıstığı
akşam
1 haslanmis but 1 dilim ekmek firinda karnabahar sarimsakli yoğurt
su 2 litre
spor 20 dakika
Cezalar iyidir caydırırYoksa takımın en kötü 4 üyesini bulcam herkes sırayla cuma listesini duzenlicek o da zor bi isss
Ayy evet bak şu an çaktı simseklerrCezalar iyidir caydırırmesela şu an bütün kaçamak yapma isteğim uçtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?