Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hasta kisin cnm menun cok yetersiz geldi bana

Guzel cnm afiyet ossun

Sebzeli meyvelii hafif menu olmuss cnm guzel ayrica eksi cikman coook guzellll

akşam az geldi kuzu cekirdek yerine corba olsaymış yada yogurt salata falan geri kalanı cok güzel begendim ben
haklısın tatlım eşim yanımda çıt çıt yapınca dayanamadım azıcıkta olsa yedim ...eve 8 de vardım olanı yedim hiç halimde yoktu bugünlerde iş çok yoğun muhasebeciyim beyanlar ile uğraşıyorum ..

işlenmiş gıdaları hiç tercih etmediğimden sucuklu yumurtayı beğenmedim .. ama kendin yaptıysan evde güzel bir kahvaltı olmuş .. genel olarak iyi

munter gebelikte diyet zor olmuyor mu sakıncası var mı bebeğe .... dünkü menüde pastane poağaçanı bende beğenmedim ... iş yerinde sağlıklı tıştırmalıklr bulundursan mesela ceviz badem fıstık gibi yanında 1 bardak süt içsen daha sağlıklı olur tatlım

evet ya wc sorunu vardı onu kısmen çözdüm dünde hafif yedim inşallah bu hafta 74 lerde olacam
Cok sevindim canimm kimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…