- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #182.921
Cok sevindim canimmkimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim
Süt helvasi neden yidin kiiCuma günkü kilomdan 100 gram fazlayım
Dünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, süt helvası
Akşam: Fırında balık, patates
Yeşil çay su şekersiz türk kahvesi ve şekersiz çay tükettim
Süt helvasi neden yidin kiine kadar yidin tadimliksa vurmucam süyle aksamki pattisden de az yediysen super
Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zatiAhahahaAfiyet olsun kuzum yarasın evett evet yanlışlık yok doğru kimyondu Ben kimyon içmedim bu sabah baktım annem yeşil çaylı detokstan hazırlamış onu doldurdum şişeme bide kahvaltıdan sonra içebildim kayısı çayını yarında kimyon denicem inşallah içebilirim aslında pek sanmıyorum ama bakalım
Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zatiictim zorlanmadan
Pattis iyi de2 kaşık süt helvası yedim yemek kaşığıynanBaşka yiceem biişi yoktu
Patateste 3 yuvarlak dilim yedim
İc ic ise yariyo benceBakalım bendende aynı performansı görebilcekmiyiz
Pattis iyi desüt helvası tohatlik olmus tavukdan coh yiyedin
İc ic ise yariyo bence
Bana tavukdan boll goyy diyeydinEvde değilim ki kuzu adama çok koy diyemiyorum porsiyon porsiyon oluyo iki porsiyon alsamda biraz tuhaf olur
İvittHeee faydasını gösterdi yaniiii
KİMYONLU KİMYONLUCok sevindim canimmkimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim
Günaydın cınım cınım cınımmmmmGunaydin kizlarsonunda kilom eksiliyo insallah boyle devam eder litfen durmasin litfenn -400 le uyandim 53.4
benzemez kimseee sanaaaaaaBen biraz en sondaki gibiyimbacaklari accik kalin onun digerlerinden benim oyle yaaa
geçmişi okudun mu beybiGünaydınlaar
Bende bugün -400 ' le uyandım
ay bende yapsam mı onu yaaa tadı nasıCok sevindim canimmkimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim
liste hazırlarkende yersin helvalarıCuma günkü kilomdan 100 gram fazlayım
Dünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, süt helvası
Akşam: Fırında balık, patates
Yeşil çay su şekersiz türk kahvesi ve şekersiz çay tükettim
geçmişi okudun mu beybi
cuma eğer ilk 3 e giremezsek ceza alıyoruz. herkes en az 1 kg vermek zorunda
günaydın bu aradaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?