Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sevindim canimm kimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim

Ahahaha Afiyet olsun kuzum yarasın evett evet yanlışlık yok doğru kimyondu Ben kimyon içmedim bu sabah baktım annem yeşil çaylı detokstan hazırlamış onu doldurdum şişeme bide kahvaltıdan sonra içebildim kayısı çayını yarında kimyon denicem inşallah içebilirim aslında pek sanmıyorum ama bakalım

Süt helvasi neden yidin kii ne kadar yidin tadimliksa vurmucam süyle aksamki pattisden de az yediysen super

Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zatiictim zorlanmadan

Cok sevindim canimm kimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim
KİMYONLU KİMYONLU BUGÜN BENDE İÇTİM BEN TÜM HALİ İLE YAPIYORUM TORTU AĞZIMA GELMİYOR HEM .. TADI GÜZEL BEN SEVDİĞİM İÇİN RAHATSIZ ETMEDİ BENİDE .... BENİM DETOKSU UNUTMADIN DİMİ

liste hazırlarkende yersin helvaları

geçmişi okudun mu beybi
cuma eğer ilk 3 e giremezsek ceza alıyoruz. herkes en az 1 kg vermek zorunda
günaydın bu aradaaaaaa

Benım cumaya kadar 1 kg vermem için şimdiden cumaya kadar hiçbişey yememem lazım 7
Pazartesi 61,6 çıktım bu sabah 60,7 ye düştüm -1 olmam içinde 59,6 olmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…