- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.181
4 den sonra yemiycenmi daha canim acikirsin sanki yatana kadarKizlar napyonuz bakalimm
Ilk menumu paylaşim
Sabah 9:00
Bir tost ,zeytin ,peynir
Bir haslama yumurta
Yeşil cay
Ara 1,5 yesil elma
3 ceviz
16:00
Bir tabak ispanak
Iki kaşik bulgur pilavı
2 lt su
Spor yapardim aslinda ama tum gün oturmadim zaten evde iş yaptim .yarin insallah spor
Suan hayal ediyorum ve agzimin suyu akiyor resmenCok iyiyim bebekimmmmm sennn napiyosun fasulyenle
bencede bitterrrr agzinda tuttuu bi paket yiyomus gibi hayal et
Yok alişkinim canim sorun olmuyo :)4 den sonra yemiycenmi daha canim acikirsin sanki yatana kadar
Aliskinsan sikinti yok canim cok erken birakiyorsun yemek yemegi iyi kilo verirsinYok alişkinim canim sorun olmuyo :)
Aynen canim ancak Bu yontemle kilo verebiliyorumAliskinsan sikinti yok canim cok erken birakiyorsun yemek yemegi iyi kilo verirsin
O kadar işin arasında yine güzel menu cikarmissin kuzum sabah tostla yumurta bi arada olmamis gibi ama tost küçük se sorun yok beğendim bennKizlar napyonuz bakalimm
Ilk menumu paylaşim
Sabah 9:00
Bir tost ,zeytin ,peynir
Bir haslama yumurta
Yeşil cay
Ara 1,5 yesil elma
3 ceviz
16:00
Bir tabak ispanak
Iki kaşik bulgur pilavı
2 lt su
Spor yapardim aslinda ama tum gün oturmadim zaten evde iş yaptim .yarin insallah spor
Öğle nerdeeee22 subat 2017 menum
Sabah
1 yumurtali 1 kk kasarli cok az yagli menemen
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara gteyfutr
Aksam
1 kalem but +1 patates haslama
Tursu
Ara sekersiz cay
Kuru dut
Su 2.5 oldu
Suan hayal ediyorum ve agzimin suyu akiyor resmen
hosgeldin bebkkKızlar ben geldimmm
Hosbulduk beybiiii dedikodu TİMEhosgeldin bebkk
Sagol canımO kadar işin arasında yine güzel menu cikarmissin kuzum sabah tostla yumurta bi arada olmamis gibi ama tost küçük se sorun yok beğendim benn
Menün gayet iyi canım..nişanlınla görüştün galiba inşallah herşey yolundadır..Sabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran
Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
Keşkek neydi beybi bugdayla yapiliyodu dimii poğaça hariç güzel menüSelam kızlar menüm..
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık..
Saat 15 de: bir kase keşkek, yarım poğaça..
Eve gelince salata yedim..
Aynen kuzum konuştuk hallettik çok şükürMenün gayet iyi canım..nişanlınla görüştün galiba inşallah herşey yolundadır..
Şekersiz kahve yanına hurma veya günkurusu kayısı hemen geçiriyor tatlı krizini bende..Tatlı kriziniz tutrsa ne yiyorsunuz geçmesi için .. regli haftam krizler gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?