Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar cevizde yedim bugun 5 tane 2 lt su tamamlayacam 30 dk yuruyusumde varr yazmayi unuttumm

Sarımsaklı çorba tansiyonu u düşurmüştür canım dikkat et..
Himmm bol eksiliydi yazmayi unutmusum yoksa yenmiyy denerseniz bir gun cok super okuy tadi..sarrafcim herzamanki gibi menun guzel daha msjlarinizi okuyamadim zannedersem sende evde degilmiydim normalde iki ogun beslenimm sen :) o poacadan suphelendim

Bugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim

Kizlar cevizde yedim bugun 5 tane 2 lt su tamamlayacam 30 dk yuruyusumde varr yazmayi unuttumm

Himmm bol eksiliydi yazmayi unutmusum yoksa yenmiyy denerseniz bir gun cok super okuy tadi..sarrafcim herzamanki gibi menun guzel daha msjlarinizi okuyamadim zannedersem sende evde degilmiydim normalde iki ogun beslenimm sen :) o poacadan suphelendim
Aynen öyle :) hasta ziyaretine gittim hazırlik yapmışlar kıramadım yedim biraz..

Guzel olmus cnm ve oglenin bana suan pek bi az geldi. Bence oglen tavuk sote 1 porsiyon yiyebilirdin

Immhhh tam hamis menü su guzel böyle devam begendim benn

Menu güzel kuzum ama patatesi çok yemissin bugün sanki

Kozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyumm

Canim aksam nerde menu detoks mu yapiyon eger degilse aksam bana yetersiz geldiii

Aksam menun bi degisik olmus canim afiyet olsun

Guzel canim hamile menusu tam afiyet olsun bebise kan can olsun sen boyle konustukca hamileligimi ozledim ya bir an hamile olasim geldi

E elaalemi bugün siteye girmişsin fakat bildirimde bulunmamışsın takıma uramıyosun. eger bu cuma da bildirim yapmazsan diskalifiye etmek zorunda kalıcam tatlım
Kusura bakma canım yolda hat üzerinden internete girdim sonra çok harcamamak için çıktım. Eve geldik ama çok şükür dinlendimde artık tam gaz diyete devam:)

Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
6 siyah zeytin
2 kk beyaz tam yaşlı peynir
5 kaşık tahin pekmez
Nane
Ara
1 çokonat
Öğlen
Bamya
Naneli yoğurt
Akşam
6 dilim ızgara tavuk
1 küçük dilim tam tahıllı lavaş
Patlıcan kızartma

Su
3 lt
Spora yarın başlayacağım

Şehir dışında olduğum için çok dikkat edemedim yarından itibaren toparlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…