- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.281
Yolda çok susuyor insan ki ben zaten 2 veya 2.5 lt çok su içerim. Öyle olunca 3 ü buldum bugün:)
Icsene yoksa icilmezmi ben yanlismi yapiydimnBende şimdi yogurtlu kür yedim susatti icsem mi bilemedim
Guzel canim aksamki atistirmaliklar yerine oglenini daha saglam yiyebilirdin benceBugün ki menüm
Kahvaltı
iki dilim ekmek
zeytin ezmesi
bir yemek kaşığı dolusu peynir
bir adet haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Öğlen
Bir kase nesfit granola
Akşam
İki kase tavuk çorbası
Çok az salata
Ara
Şekersiz çay
Bir küçük kase patlamış mısır tuzsuz ve bir tatlı kaşığı sıvıyağ ile patlatılmış
Ne kadar su içtim bilmiyorum sanırım bir litreyi anca geçmiştir spor yapamadım hastalıktan kurtulayım telafi edicem bol bol
ayy çok sevindim kuzumAynen kuzum konuştuk hallettik çok şükür
bebimkide dün karsimda baklava yidi vicdansız bide bana göstere göstere yidiNisanlimda bana ekmek kadayifi teklif etti aglicaktim nerdeyse yok derken
ilk zamanlar kasikta ağır olabilir ama sen doktora sor ona göre dikkat et canımKozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyumm
onun dizisi varrr onu izliyordur simdik
Bende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.Evet benimde çok yüksek bekarkende sorun vardı hormonlarımda ama yiyip kilo alamıyomudum evlenince yemeyi kestim fakat hormonlar bu sfer yükselince yemediğim halde 4-5 ayda 10 kilo aldım şimdi veremiyorm kaç aydır uğraşıyorum hormonlar çok etkili şuan tedavi görüyorum ama işe yaradığı söylenemez
Öğlen pisman oldum yediklerimden ekmek az yemistimHimmm bunun icinmi aksam hafiffti gecmisi yeni okuyorym
Öğlen pisman oldum ama eve gec geldim birsey hazırlayıp yersem cok gec olacakti ve ağır gelecekti yarin bu sayede 74ü görürüm inşallahHimmm bunun icinmi aksam hafiffti gecmisi yeni okuyorym
Yaa Üşümek de mi ondanmış bende hiç ısınamam buz gibiyimdir hepBende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.
ben hiç baktirmadim canım kilo vermede problem olmadı ama anneminki hızlı çalışıyor genetik birşey se bakmadim hiç var mi yokmu diyeBende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.
bende tam tersi hep sicagimdir yaz kışYaa Üşümek de mi ondanmış bende hiç ısınamam buz gibiyimdir hep
Evet güzel oldu cok hafif hissediyorum kendimi inşallah yarın 74ü görecemAksamla çok güzel dengelemissin kuzuumm
bende tam tersi hep sicagimdir yaz kışkışın elimi yumruk yapıp biraz bekleteyim fırın gibi olur lar evde yaz kış çorap giymem simdi de yok
Genetikmi onu bilmiyorum canim cok calismasi zayiflatiyormus az calismasi sismanlatiyormus benimki az calisiyormusben hiç baktirmadim canım kilo vermede problem olmadı ama anneminki hızlı çalışıyor genetik birşey se bakmadim hiç var mi yokmu diye
Güzel liste beğendim az ve özKizlar napyonuz bakalimm
Ilk menumu paylaşim
Sabah 9:00
Bir tost ,zeytin ,peynir
Bir haslama yumurta
Yeşil cay
Ara 1,5 yesil elma
3 ceviz
16:00
Bir tabak ispanak
Iki kaşik bulgur pilavı
2 lt su
Spor yapardim aslinda ama tum gün oturmadim zaten evde iş yaptim .yarin insallah spor
Güzel liste kaptan ben beğendim iki çiğköfte bir şey yapmaz hem acıysa metabolizma bile hızlandırıyor diye okumuştumSabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran
Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
Keşkekle poğaçayı ayırabilirdin ikisi de karbonhidrat olduğu için ama yine de güzel menüSelam kızlar menüm..
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık..
Saat 15 de: bir kase keşkek, yarım poğaça..
Eve gelince salata yedim..
Menünü beyendim sadece 21 deki daha erken olabilirdi gibi ama yine de güzelAbovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek
Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Su 2.5olucak spor bugn hastanedeydim pertim cikti marketler ne gezdimm..
Peynirli börek hariç çok güzel ve sağlıklı afiyet olsunMenum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi
Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi
Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma
Aksam isten gelince 2 salatalik
mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata
Ben menünü çok sevdim lavaşta az yemişsin güzel menü kısacaBugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?