Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel canim aksamki atistirmaliklar yerine oglenini daha saglam yiyebilirdin bence

Aynen kuzum konuştuk hallettik çok şükür
ayy çok sevindim kuzum
Nisanlimda bana ekmek kadayifi teklif etti aglicaktim nerdeyse yok derken
bebimkide dün karsimda baklava yidi vicdansız bide bana göstere göstere yidi
Kozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyumm
ilk zamanlar kasikta ağır olabilir ama sen doktora sor ona göre dikkat et canım

onun dizisi varrr onu izliyordur simdik

Bende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.

Bende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.
ben hiç baktirmadim canım kilo vermede problem olmadı ama anneminki hızlı çalışıyor genetik birşey se bakmadim hiç var mi yokmu diye

htc71 bende kat kat giyerim usurum cunku cok soguga duyarli oluyormus tsh dusuklugu olunca sen degilsindir o zaman kesin kisin corap giymeyenlere cok hayret ediyorum ben biride ablam

Güzel liste beğendim az ve öz

Güzel liste kaptan ben beğendim iki çiğköfte bir şey yapmaz hem acıysa metabolizma bile hızlandırıyor diye okumuştum

Menünü beyendim sadece 21 deki daha erken olabilirdi gibi ama yine de güzel

Peynirli börek hariç çok güzel ve sağlıklı afiyet olsun

Ben menünü çok sevdim lavaşta az yemişsin güzel menü kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…