- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.261
Anladim canim bende protein diyeti yapmicam ama protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum bir iki gun yesil mercimek yemegi yedim tartida oynadi hemenYok kuzum ya vaktim olmadı bugün ayarlmaya yeşil çay falan bide hafif atlaticam yaocaz bişeyler artik
Ay bende yoktur herhalde ya ben verebiliyorum çünkü az da olsa beni zorla hastaneye goturtceksinizCanim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkese
Ayy 2 gram için ne taklalar atiyozz yaaaaaaAnladim canim bende protein diyeti yapmicam ama protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum bir iki gun yesil mercimek yemegi yedim tartida oynadi hemen
Geçmiş olsun canım ayrıca bilgiler için teşekürler:)Canim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkese
Diyorum valla bakalım:))Diyosun :) tm o zaman kuzum
Yolda çok susuyor insan ki ben zaten 2 veya 2.5 lt çok su içerim. Öyle olunca 3 ü buldum bugün:)3 litre su nasıl için kiz
Hakket He
Sende yaza kadar hedefine ulas artık hayatım aaa geç bile kaldinDiyorum valla bakalım:))
Bende şimdi yogurtlu kür yedim susatti icsem mi bilemedimYolda çok susuyor insan ki ben zaten 2 veya 2.5 lt çok su içerim. Öyle olunca 3 ü buldum bugün:)
Yokkk anam ben eziyet edrmem benden once o regl olacak o bana eziyet eder :))Hee aevindim cnm. Yaa cok fena oluyoo insan ben esime cok eziyet ediyom o donemlerdeCok tahammulsuz patlayacak gibi oluyor insan. Ben reglden sonra asil tatli delisi oluyommm onceai etkilemiyor beni. Senin yogurtlu tarcin da cok guzel aferin sana guzel baslangic yaptin kuzucuuukk
Evet yaaaAyy 2 gram için ne taklalar atiyozz yaaaaaa
Yaa erkeklerinde özel günleri olduğuna inanıyorum ben valla bak :) büyük degildir tartisma inşallah kuzuumYokkk anam ben eziyet edrmem benden once o regl olacak o bana eziyet eder :))( etti bile tartistik bilemmm..
Yok canim sunnet kontrolu vardi bitti sukur o sorun...Menü güzel de saatleri tutturamamisin brybihastanede naptin geçmiş olsun mu diyim kötü bişey yok inşallah
Canim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkese
Yaa erkeklerinde özel günleri olduğuna inanıyorum ben valla bak :) büyük degildir tartisma inşallah kuzuum
Kizz yakin akrabamizin đugunlerde kadinlar arssinda milleti costururum gorsen 4-5 saat vuuuuuuu bi spor oluuyyyVaaayy demek öyleeeehiç demiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?