Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bende yoktur herhalde ya ben verebiliyorum çünkü az da olsa beni zorla hastaneye goturtceksiniz

Geçmiş olsun canım ayrıca bilgiler için teşekürler:)

Yokkk anam ben eziyet edrmem benden once o regl olacak o bana eziyet eder :)) ( etti bile tartistik bilemmm..

Bugün ki menüm

Kahvaltı
iki dilim ekmek
zeytin ezmesi
bir yemek kaşığı dolusu peynir
bir adet haşlanmış yumurta
şekersiz çay

Öğlen
Bir kase nesfit granola

Akşam
İki kase tavuk çorbası
Çok az salata

Ara
Şekersiz çay
Bir küçük kase patlamış mısır tuzsuz ve bir tatlı kaşığı sıvıyağ ile patlatılmış

Ne kadar su içtim bilmiyorum sanırım bir litreyi anca geçmiştir spor yapamadım hastalıktan kurtulayım telafi edicem bol bol

Evet benimde çok yüksek bekarkende sorun vardı hormonlarımda ama yiyip kilo alamıyomudum evlenince yemeyi kestim fakat hormonlar bu sfer yükselince yemediğim halde 4-5 ayda 10 kilo aldım şimdi veremiyorm kaç aydır uğraşıyorum hormonlar çok etkili şuan tedavi görüyorum ama işe yaradığı söylenemez

Yaa erkeklerinde özel günleri olduğuna inanıyorum ben valla bak :) büyük degildir tartisma inşallah kuzuum

Yok anam bugun hasim çıktı yorgunluktan oluyom beyimiz yemek begenmiyi ben o çorba yaptim kendime teklif ettim yemem makarna pisirdim yemem yemesen yime dedim :)) vayy yemek yapmiymisim erkler iste snede bi iki yemek yapmazsin onuda bugune sigdirdim bende patladim haliyle yigteyggg bee dedimm
Sonra anacim sulu kofte yapmis getirdi inatlasti yemedi kendine yumurta pisirdi yediii bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…