- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.301
Bir çokonatı hiç sevmedimKahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
6 siyah zeytin
2 kk beyaz tam yaşlı peynir
5 kaşık tahin pekmez
Nane
Ara
1 çokonat
Öğlen
Bamya
Naneli yoğurt
Akşam
6 dilim ızgara tavuk
1 küçük dilim tam tahıllı lavaş
Patlıcan kızartma
Su
3 lt
Spora yarın başlayacağım
Şehir dışında olduğum için çok dikkat edemedim yarından itibaren toparlayacağım
oyy ama yaaaYok anam bugun hasim çıktı yorgunluktan oluyom beyimiz yemek begenmiyi ben o çorba yaptim kendime teklif ettim yemem makarna pisirdim yemem yemesen yime dedim :)) vayy yemek yapmiymisim erkleriste snede bi iki yemek yapmazsin onuda bugune sigdirdim bende patladim haliyle yigteyggg bee dedimm
Sonra anacim sulu kofte yapmis getirdi inatlasti yemedi kendine yumurta pisirdi yediii bende
4 5 saattKizz yakin akrabamizin đugunlerde kadinlar arssinda milleti costururum gorsen 4-5 saat vuuuuuuu bi spor oluuyyy
içtiiimmmIcsene yoksa icilmezmi ben yanlismi yapiydimn
baklava mıayy çok sevindim kuzum
bebimkide dün karsimda baklava yidi vicdansız bide bana göstere göstere yidi
ilk zamanlar kasikta ağır olabilir ama sen doktora sor ona göre dikkat et canım
onun dizisi varrr onu izliyordur simdik
işlenmiş ve paket gıdları sevmediğim için sosisi beğenmedim kuzum menünde .... bilindik bir marka bile olsa inan çok sağlıksız 2 sene kadar mrket sorumluluğu yaptım tarihi geçen ürünleri firmalar alıp tekrar işleyip satışa sunuyorlar özellikle tereyağlrına dikkkat edin .. hazır meyve sularının yapılma ortamını görseniz inanın ne içersiniz ne çocuklarınıza içirirsiniz kuzenim fabrikasında çalıştı bir ara evde yapmak en güzeliO kadar yazıp kendi menümü yazmayı unutmuşum
Sabah : bir buçuk dilim kadar ekmek 4 parça sosis bir kk kaşar peyniri bir bardak çay
Öğlen: bir tabak az etli nohut yemeği ve bir kase kadar yoğurt
Akşam : iki kırık bitter çikolata ce iki avuç kadar badem
Bide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylaroyy ama yaaasen yapmıyosan o yapcak bilmiyo muydu bugün işlerin var fırsatın olmadı
kendinden ısıtmalıbende tam tersi hep sicagimdir yaz kışkışın elimi yumruk yapıp biraz bekleteyim fırın gibi olur lar evde yaz kış çorap giymem simdi de yok
kaç olmuşsun beybiEvet güzel oldu cok hafif hissediyorum kendimi inşallah yarın 74ü görecem
bende öyle biliyorum kuzu bide eve geldim acılı limonlu yogurt yidim dün 57 ydim bugün 56,3 ümGüzel liste kaptan ben beğendim iki çiğköfte bir şey yapmaz hem acıysa metabolizma bile hızlandırıyor diye okumuştum
2 çiğ köfteden birşey olmaz canım bugün pilav türü şeyler yemezsen dengelersinSabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran
Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
Ayyy haydi maşallah darisi bana bende dun 77 dim sindi tartilmadim ins bende gorurum en son 74 dustum geri aldimdi bu sefer kararliyim ins kg vermeye..günaydın kızlar çok mutluyum dün hafif yedim veee 74,90 ü gördüm tartıda regli olacam şişkinlik var o şişlikte gitse önümüzdeki hafta 73 lerdeyim
Yaa maşallah demekki istenilce gidiyormus ya sevindim inş yarin görürsün -1 :)))bende öyle biliyorum kuzu bide eve geldim acılı limonlu yogurt yidim dün 57 ydim bugün 56,3 üm
bugünde sabah kahvaltımı sağlam yaptım artık gersi cok hafif olcak yarına -1 inşallahhh
74,90 200 gr a daha elveda dedim regli olcam cumartesi günü şişkinliğimde var o da gitse haftaya 73 lerde olacamkendinden ısıtmalıbnm ayaklarım üşür bi de ellerim nişanlım avucunun içine saklıyo elimi hep ısınsın diye
kaç olmuşsun beybi
Ayyy haydi maşallah darisi bana bende dun 77 dim sindi tartilmadim ins bende gorurum en son 74 dustum geri aldimdi bu sefer kararliyim ins kg vermeye..
akşam niye öyle olmuş kiO kadar yazıp kendi menümü yazmayı unutmuşum
Sabah : bir buçuk dilim kadar ekmek 4 parça sosis bir kk kaşar peyniri bir bardak çay
Öğlen: bir tabak az etli nohut yemeği ve bir kase kadar yoğurt
Akşam : iki kırık bitter çikolata ce iki avuç kadar badem
bende öyle biliyorum kuzu bide eve geldim acılı limonlu yogurt yidim dün 57 ydim bugün 56,3 üm
bugünde sabah kahvaltımı sağlam yaptım artık gersi cok hafif olcak yarına -1 inşallahhh
Bende ayni fikirdeyim ben bi tavugu aliyorum oda hormonlu ama yapcak biseyim yok onuda çocuklarım cok seviyy ve meyve sularını elimden geldigince komposto dan yapip beslenmelerine ve yaptigim marmelat recellerden meyve suyu yapiyorum..işlenmiş ve paket gıdları sevmediğim için sosisi beğenmedim kuzum menünde .... bilindik bir marka bile olsa inan çok sağlıksız 2 sene kadar mrket sorumluluğu yaptım tarihi geçen ürünleri firmalar alıp tekrar işleyip satışa sunuyorlar özellikle tereyağlrına dikkkat edin .. hazır meyve sularının yapılma ortamını görseniz inanın ne içersiniz ne çocuklarınıza içirirsiniz kuzenim fabrikasında çalıştı bir ara evde yapmak en güzeli
cok sevindim beybiiigünaydın kızlar çok mutluyum dün hafif yedim veee 74,90 ü gördüm tartıda regli olacam şişkinlik var o şişlikte gitse önümüzdeki hafta 73 lerdeyim
all dersin sana yemekBide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylarbeyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar
2 çiğ köfteden birşey olmaz canım bugün pilav türü şeyler yemezsen dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?