- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #183.241
Guzel ama menulerin miktarlari coook yetersiz. Afiyet olsun.Bugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
Canimmmm yorulmussun demekki kendini yorma lutfeeen. Yuruyus vaktini doktoruna sor. Bisey olmaz ayaklarjni uzat yatKozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyumm
bence menun cok guzldo cnmm 7 8 parca sana fazla degil hamis oldugun icinEvet biraz oyle geldi gozume su anyerken fark edilmiyoo aksamki cok lezizdi oglen ac kalkmiyim diye yedim zorla valla 2 3 parca
Menü güzel de saatleri tutturamamisin brybiAbovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek
Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Su 2.5olucak spor bugn hastanedeydim pertim cikti marketler ne gezdimm..
Köy tavuğu bulabilirsen ondan tercih et ya da cok nadir ye bulamam dersen cidden 1 civciv 1 ayda tavuk oluyor ne kadar hormon var dusun artıkOyle mii tatlimm o zaman tamam.
Ben de tavuk yemesem mii
Bende pek anlatamiyorum yakinlarima ama annemle ablama herseyimi anlatırım tabi size anlatmak iyi geliyoYok canım ne güzel işte derdimizi sevincimizi paylaşiyoruz burada..inan tanımadığın insanlara anlatmak bazen daha mantıklı..yakınlarıma bişey anlatmaya korkar oldum ben..
Pattisleri yemeyeymisin gerisi guzelllMenum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi
Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi
Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma
Aksam isten gelince 2 salatalik
mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata
Evitt yaakuzuumm bz seninle denk gelemiyoruz hiççç
İnşallah kuzuumm konuştuk hallettik herseyimizi kendimiz yapicaz dedik bitti gitti çok şükürkaptinn tatlisimm problenleri cosmussunuz sanirim cok sevindim ins hersey cok guzel olur
Yok canim eve gec geldim gec olunca saat böyle gecsin dedim iyi de oldu cok hafif hissediyorumCanim aksam nerde menu detoks mu yapiyon eger degilse aksam bana yetersiz geldiii
Oooo ben cohh super oynarım oyun havalari ve mezdeke bukadar :))Oda güzelmis ben kös kös oturuyorum
Aa baliktan sonra helva öyle mi oluyomus bilmiyodm bennBalık yemişsin canım çok iyi yarasın bebişe..üzerine bir tk helva yersen balığın civasını alır daha faydalı olur
Himmm bunun icinmi aksam hafiffti gecmisi yeni okuyorymBiraz öyle oldu akşam porsiyonu az tutcam artık yada dünki gibi azıcık yicem daha da pişman oldum yeminle
Aksamla çok güzel dengelemissin kuzuummBugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
Siz niye gittiniz hastaneyee bugün herkes hastanelerdeOglen yok canim bugun kosturmacali gecti esim evdeydi sabah hastanedeydik 3 den sonra hastanedeydik kahvaltiyi.bile 12 de yaptim oglen kaynadi araya
Diyosun :) tm o zaman kuzumKusura bakma canım yolda hat üzerinden internete girdim sonra çok harcamamak için çıktım. Eve geldik ama çok şükür dinlendimde artık tam gaz diyete devam:)
3 litre su nasıl için kizKahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
6 siyah zeytin
2 kk beyaz tam yaşlı peynir
5 kaşık tahin pekmez
Nane
Ara
1 çokonat
Öğlen
Bamya
Naneli yoğurt
Akşam
6 dilim ızgara tavuk
1 küçük dilim tam tahıllı lavaş
Patlıcan kızartma
Su
3 lt
Spora yarın başlayacağım
Şehir dışında olduğum için çok dikkat edemedim yarından itibaren toparlayacağım
Yok kuzum ya vaktim olmadı bugün ayarlmaya yeşil çay falan bide hafif atlaticam yaocaz bişeyler artikYarin persembe kizlar ozel birsey yapicak olan varmi detoks vb.
Ben yogurtlu pul biberli kür yaptım onu yiyim öyle eşlik edeyim sanaEvitt yaaama sindi bi yesil cayy icek kizz hem konuşuruz. .
Vaaayy demek öyleeeeOooo ben cohh super oynarım oyun havalari ve mezdeke bukadar :))
Canim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkeseSiz niye gittiniz hastaneyee bugün herkes hastanelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?