Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel ama menulerin miktarlari coook yetersiz. Afiyet olsun.
Kozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyumm
Canimmmm yorulmussun demekki kendini yorma lutfeeen. Yuruyus vaktini doktoruna sor. Bisey olmaz ayaklarjni uzat yat
Evet biraz oyle geldi gozume su an yerken fark edilmiyoo aksamki cok lezizdi oglen ac kalkmiyim diye yedim zorla valla 2 3 parca
bence menun cok guzldo cnmm 7 8 parca sana fazla degil hamis oldugun icin

Menü güzel de saatleri tutturamamisin brybi hastanede naptin geçmiş olsun mu diyim kötü bişey yok inşallah

Yok canım ne güzel işte derdimizi sevincimizi paylaşiyoruz burada..inan tanımadığın insanlara anlatmak bazen daha mantıklı..yakınlarıma bişey anlatmaya korkar oldum ben..
Bende pek anlatamiyorum yakinlarima ama annemle ablama herseyimi anlatırım tabi size anlatmak iyi geliyo

Pattisleri yemeyeymisin gerisi guzelll

Aksamla çok güzel dengelemissin kuzuumm

3 litre su nasıl için kiz

Siz niye gittiniz hastaneyee bugün herkes hastanelerde
Canim benin tsh degerim yuksekti 1 ay sonra kontrole cagirmistti dr normale inmis ama ilaca devam dedi oyle yani ama kilo veremeyen arkadaslarda troit degerlerine mutlaka baktirsin derim ben diyet yapiyordum hergun 1 saat yuruyordum yazin 78 in altina inemiyordum bir turlu meger troitim calismazmis iyi gercekten asiri da yemiyordum yani azmimi anlamissinizdir 2 aydir buralardayim yardimci olmak adina soyluyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…