Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahahaahhaahh ayyyyy ne guldumm yaa yuvarlarim derkennnnn ayy selcosummm yaaaaaa yirim seniiiiii poncikkkkk
senle alay ediyorum akilli
Ben anliyorr sinii zatrn yuvarlarim derken koptumm ben gozumun onunde canlandirdim tirstimm valla:))) ellerin belinde ayaginin altinda ben yan bogrummm :))) abovvv

Ayy kizlar bi saatligine ben kacar benim beyim sinci isten gelir yemek hazir olmayinca coh snirleniyy netimi kesmesinde :)) hemen bi patitiz yemegi yapim yaninda ona pilav var koyuyumda yesin benim sebze corbam var zatii akşama görüşürüz biy biy biy

Hahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seni ayyyyy krizzzzzzz
ahahahaha noluyo yahu
Hee kiz o misafirler devletten geldiler gittiler bi gun aksam sosal aile politakalardann gelceklermis bende didim gelinde size cig köfte partisi yapiyim dedim anamm size okaa diyorum meskul kariyamm diee :)))
gelen giden misafirlerini az da zayıf karşıla artıkınnnnn

napalik kuduruyorz her zamanki halimiz aslinda bizim bu aralar kendimizi veremedik ondan hahaha

Bencede yaaaaa
sttttt
kudrmayın şişt oturun yerinize bakım hıımmmm kız valla canı sıkılmaz insnın böyle en güzelini yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…