- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.361
Zaten bugun kirk yilin basi jahvaltimi erken yapiyim dedim ofa 10:30 da misafir geldi benim kahvaltı 12 ye kaldi puff ne yedigimide anlamadimm zatii
evrene güzel mesajlar yollayalım diyosun2 haftadır topikteyim sende poncikte zayıflyamıyorım diyorsunuz kodlama yapmayın tersini düşün bu hafta 200 gr gidicek ben zayıflarım diceksin .. nasıl kilo veremiyorum deyip aynı kiloda kalıyorsan bu kodlamayı terse de çevirebilirsin
deme öyle kız 120 dk yapmış baksana yitee benm yok o kadar sporumBu selcan bizi dusuruyii dislayalim bunukaptinn
Kizzz yuruyus yapcaktimm disari bi ruzgar boynum tutukluk yapmis gidemim disari hee evde artik biseyler yapcamm sen beni nasil dislann bi tohat geliy cevir yanagini beni yormaaBu selcan bizi dusuruyii dislayalim bunukaptinn
deme öyle kız 120 dk yapmış baksana yitee benm yok o kadar sporum
Hahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seniKizzz yuruyus yapcaktimm disari bi ruzgar boynum tutukluk yapmis gidemim disari hee evde artik biseyler yapcamm sen beni nasil dislann bi tohat geliy cevir yanagini beni yormaa
Hee kiz o misafirler devletten geldiler gittiler bi gun aksam sosal aile politakalardann gelceklermis bende didim gelinde size cig köfte partisi yapiyim dedim anamm size okaa diyorum meskul kariyamm diee :)))bana afakanlar basıyo sizin misafirlerden
evrene güzel mesajlar yollayalım diyosunmantıklı geldi su an
Bunlarda sana gelip gelip karnini doyuruyoHee kiz o misafirler devletten geldiler gittiler bi gun aksam sosal aile politakalardann gelceklermis bende didim gelinde size cig köfte partisi yapiyim dedim anamm size okaa diyorum meskul kariyamm diee :)))
hadi bugünden cumaya 2 kilo diyelim biraz spor biraz az yemek olur bu iş ne verirsekte gitmiş olur ne dersinBende zayiflicimm @nuffıun hemde iki kg birdenn
Bahale gulmekten gozlerimden yas akti valla git anam sen benim kolumu kirarsin citttttkkkktt die sakatlican senle guresemem benn yaglarim viccik viccik morarir :))))) ayyyyy karnimm buda bi sporrgHahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seniayyyyy krizzzzzzz
evet pozitif enerji yayalım pozitifleri seçelimbana afakanlar basıyo sizin misafirlerden
evrene güzel mesajlar yollayalım diyosunmantıklı geldi su an
Kendimi bi inandiriyim kitlemeyim yarimm yada bi kg en az atiyimda iki kgg olsun gitsin bu kg lar inshadi bugünden cumaya 2 kilo diyelim biraz spor biraz az yemek olur bu iş ne verirsekte gitmiş olur ne dersin
Kendimi bi inandiriyim kitlemeyim yarimm yada bi kg en az atiyimda iki kgg olsun gitsin bu kg lar ins
Akilli gozunu kapatacaktin kulagini digill :)))))))
Aynı şekilde ben de yalan söylemiyorum.yalan söylicek halim yok ya kuzum :) munter seni sordu arkasından baktım profiline perşembe giriş yapmışsın gözüküyodu
özür dilencek bişey yok ..
Gulme oyle gett Estağfurullah de ayy garnimmm :)))) ayyyyyyy ayyyyy garnimm :)))
Hahahahahaahhaahh ayyyyy ne guldumm yaa yuvarlarim derkennnnnBahale gulmekten gozlerimden yas akti valla git anam sen benim kolumu kirarsin citttttkkkktt die sakatlican senle guresemem benn yaglarim viccik viccik morarir :))))) ayyyyy karnimm buda bi sporrg
Akilli gozunu kapatacaktin kulagini digill :)))))))
Gobusunu salliyosundur sen simdi ahahahahajajajajajajajajajGulme oyle gett Estağfurullah de ayy garnimmm :)))) ayyyyyyy ayyyyy garnimm :)))
Umarım düzelir canm benim. Yok canm yemiyom merak etme hatta hic yiyemiyorum artık.Hmm anladim cnm insallah cabucak halledersiniz 2.5 yil sonucta sen kendini sinava odakla takma kafana uzulme sakin gelecegin icin derslere daha cok saril.
Bende iyi ne olsun susami buyutuyos appasiii :)uykulu kusmuklu sisli gidiyooo
Yemene dikkat et kendini yemeye verme sakin
Aggaaagjjjjjsssjjj valla bildin bobreklerim bile sallaniy ayyy diyaframi bile hissettim bakk keptinn hemen kactiiGobusunu salliyosundur sen simdi ahahahahajajajajajajajajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?