- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.541
Ins insss helva sevmim bennnBulursuunn guzelinden yap yanına da salata bak arkasından da helva yeniyomus onu da yap Ohh miissshamur işine de çok abanma
Hee bak bakk bilmeden sutlanmayak geri donebilme var miiii aceppBen öyle konulara hiç bakmiyorum yanlislamaya okumus olsamda hemen cikiyormvalla bende bilmiyorum kuzum bakarim yarın yaziyosa bi yerlerde size de atarim
Varmi ailedeee oyle bisey ayy cok zor.kizzzAcabaaaaaikiz olma sansi var mi varsa bir koz bor erkek isterimm
Hee bak bakk bilmeden sutlanmayak geri donebilme var miiii aceppBen öyle konulara hiç bakmiyorum yanlislamaya okumus olsamda hemen cikiyormvalla bende bilmiyorum kuzum bakarim yarın yaziyosa bi yerlerde size de atarim
Un helvasi yap kız tahinli helva bende seviyorum yiyemem hicccIns insss helva sevmim bennn
YohkkkkVarmi ailedeee oyle bisey ayy cok zor.kizzz
Vardır ya ceza amaçlı o çok takilirsa oralarda olcaa oydu :FHee bak bakk bilmeden sutlanmayak geri donebilme var miiii acepp
Hamur iainden uzak dur diyene bakkkUn helvasi yap kız tahinli helva bende seviyorum yiyemem hiccc
Hee geri donelimdeVardır ya ceza amaçlı o çok takilirsa oralarda olcaa oydu :F
680 kalori günlük beslenme için çok az canım, ama tercih senin benden uyarması sadece:)680 kalori ile bu saate kadar geldim
Sabah
2 kızarmış yumurta kuru çökelekli 20 gr kadar b.peynir / çay
Ara
T.kahvesi 1 cay bardağı
Öğlen
Birşeyler yemiş olmak icin orta boy muz
Ara
2 portakal
Akşam
2 yemek kaşığı domatesli bulgur 1 kase marul salatası 1 kaşık yoğurt yarim sade soda 2 küçük dilim elma
Günlük 1000 kalori hakkım var bugünü 680 kalori ile kapatıyorum eve geçersem biraz spor yaparım 80 kalori yakarım 600 kalori ile kapanır suyu 2lt ye tamamlarım
Gayet ii, afiyet olsun:)Sabah
1 has yumurta butun birde beyazi 1 kk peynir 4 zeytin kivircik salata gibi yaptim yedim
Yesilcay
Oglen
4 yk kisir
Aksam
Yesilmercimek yemegi 2 kepce
Yogurt
Su 2 yi gecti
Spor 500 ip atlama
kızartmalar biraz fazla olmuş canım, afiyet olsun:)Menum
Kahvalti
Yeşil çay
2 kucuk karnabar kizarmasi
1 çatal salam
2 çatal peynir
1 çatal lor peynir
2 yesil zeytin
Yarim dilim kepekli ekmek
(119 kalori civarinda )
Ara ogun
Yarim avuc kuruyemis,Iki yesil elma (178 kalori civarında )
Aksam
1 haşlama patates
2 küçük karnabahar kızartmasi
2 kepce mercimek corbasi
(199 kalori civarinda)
Yanlis degilse Toplamda 496 kaloriye denk geliyo
Yarım saat plates
Su ne kadar ictim bilmiyorum malesef :/
Ayy cok fenalar varr psikolojini bpzmaaBenimde ilgi alanım kV elti görümce
Kandilden kandile helva goruyom kızHamur iainden uzak dur diyene bakkk
Ben iki kere yedimHee bak bakk bilmeden sutlanmayak geri donebilme var miiii acepp
hee ossun yiter bitaneee :#Yohkkkkuzaktan var ama onun etkisi olmaz sanirim
Valla kendi kV me sukrediyorumAyy cok fenalar varr psikolojini bpzmaa
Ben iki kere yedim
Birinde biri kaşiniyodu kaşidim.digerinde foto atip sildim ondangeri geldm uzunundan koru yarebbim
Bazen oyuzden kendimi sey ediyorum
hee ossun yiter bitaneee :#
Lavaslar çok olmuş sabah kahvaltisi az olmuş kaçamak var cikolata hey gidiii bana niye kötü geldi bu menu çok abartilida değil amaGelelim kendi menüme
Kahvaltı 5 zeytin, 1 kepekli ekmek
Ara
Yrşil çay, 1 hurma
Öğlen
Yarım dilim lavaş
80 gr ton balığı
Kıvırcık
Ara
1 dilim çikolata
Ara
Sütlü nescafe
1 muz
Akşam
Pancar çorbası
1 lavaş
Spor
25 dk işe yürüme, işten eve araçla geldim, 25 dk akşam sporu
2 lt su
Bencede bende ikiz istiyodum ama olursa işi birakmak zorunda kalırım o yüzden tek tek olsunGercek miiikiz uzun surerse cok fena alistik catlariz
Resim ekleyop silmekte ban demek anaaammm cok ddikkat etmek lazimm
Yiterr yiterr ikizleri bakmakta cok zor zatiii
Saglikla olsun tek olsun cift olsun fark etmez yeterki ossunBencede bende ikiz istiyodum ama olursa işi birakmak zorunda kalırım o yüzden tek tek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?