- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.381
Evet bütün hafta bu uykunun hasretiyle yanıp tutustum ben hakettimTemizlik yaparken de iyi kalori yakılıyor bende hafta içi yapanlardan özendim işe giriştim kolay gelsin iyi uyumuşsun bugün
Bebiş için rahim kasları önemli demişti hoca squat yaptırıyordu bana karin hareketleri yapma mekik te çekmeO prgrami indirdim ama kardiyo falan yapmak istemiyorum bebis istedigim icin önlem amacli yani. Ama plates yapiyorum bacak basen hareketlerini yapiyorum cogunlukla .birde ağırlık ve plates topu alirsam iyi olcak
Ben de uyuyamiyorum hafta sonu gözler erkenden açılıyorEvet bütün hafta bu uykunun hasretiyle yanıp tutustum ben hakettim
Temizlik yaparken hızlı hareket edince baya terliyorum iyi geliyo haftada 1 yapiliyo zaten
Evt yuruyus en guzeli aslinda daha oncede spor salonlarina gittigim icin soyledim hocalarin hepsi boyle soyluyor.Bacaklarimdan vermem gerek ama cok göze batcak sekilde yok yani.o yuzden sıkılaşmak amacli hergun 15 dakika yeter dimi canim.aslında cikip yürümek isterdim ama oyle bir ihtimalim yok gurbetteyiz yabanci bir yer kimsem yok burda tek basimada olmaz .hareketli bir hayatim olmadigi icin eliptik bisiklet aldim bende onunla idare edyorum iste.ama yazin memlekete gidince hergün yürumeye calşcam insallah.
Afernnnnn bendeKaçamak yapmadimm yumurta ekmek peynir zeytinle kahvaltı yaptım kuymak yapmadım bu hafta sonu
aynen bence sinamekede hicc.herkes kendi bilir ya ben soylimde uyarmayinca rahat hissedemiyormKatiliyoruumm
Yeşil çay vb tm ama sinameki türü şeylere çok zorda kalmadikca bende karsiyimm
Canim cok normal neden dersen az yedigin icin wc ye cikamuyorsun cikamayinca ne oluyor +az ama been yıne +
ImzaliyorumKizlar su otlar vs gibi seylerden lutfen uzak durun.
Kilo vermek bu kadar kolay degil. Sagliksiz vermek yagdan verdirmez. Okadar sisman insanlar bosunami ugrasiyor?
88 kiloyken diye bastirarak soyluyorm obezite sayiliyordum ve aklima hic bir zaman bu tarz seyler gelmedi kullanmadim da.
Kabizlik problemnz varsa dogal yollardan en etkilisi kayisi yoluyla deneyin. Yada caylardan haftada 1 kereye mahsus icebilirsiniz.lutfen boyle seyler yapmayin.
Sagligimiz herseyden onemli
Hangi memlekettesin :) 15dakika az bence şuan kaç kilosun ayak hareketleri yap bol bol
Sguati her seferinde yapiyorum canim karin hareketleri yapmiyorum bendeBebiş için rahim kasları önemli demişti hoca squat yaptırıyordu bana karin hareketleri yapma mekik te çekme
72.7im canim.doğu dayım :)Hangi memlekettesin :) 15dakika az bence şuan kaç kilosun ayak hareketleri yap bol bol
Bende sabah uyanıyorm ama tekrar uyuyorumBen de uyuyamiyorum hafta sonu gözler erkenden açılıyor
İyi niyetle uyariyosun sonuçta herkes farkındaEvt yuruyus en guzeli aslinda daha oncede spor salonlarina gittigim icin soyledim hocalarin hepsi boyle soyluyor.
70in ustundeysen eger bnce 15 hadi 20 olsun gecme.
Bisikle ve eliptik icin. Sonra arttirirsin. Istersen arastir biraz. Her kafadan ayri ses cikabilir
Afernnnnn bende
aynen bence sinamekede hicc.herkes kendi bilir ya ben soylimde uyarmayinca rahat hissedemiyorm
En önemlisi de lif galiba lifli gıdalar kullanın diye bağırıyor uzmanlar bağırsakların çalışması için şartmisKizlar normalde saglikli beslenildiginde kabiz olunmaz aslinda herhamgi bir rahatsizliginiz yoksa.
Ilk once stres sonrasi ise yanlis beslenmek.
Mesela herseyi haslayarak hergun yersek yag siz oldugu icin bagirsaklarimiz calismazmis.
Yada proteini sebze meyvyle desteklemezsek kabuz olabilirmisiz
Tabi ki liiiiiiif cok onemli. Hic ekmek yemeyen birii mutlaka uygun bisey yemeli mesela ben yulaf yiyorum.
Cunku herseyin sebebi var..ve tabi ki suuuuu
Yanii soyleyeceklerim bunlar. Dikkate alan olursa
Aynen oyleİyi niyetle uyariyosun sonuçta herkes farkında
Çok yorulduumm yürüyüşe çıktımda geldim şimdi cam silcem yarına gezmelerrr
evttt kesinliklEn önemlisi de lif galiba lifli gıdalar kullanın diye bağırıyor uzmanlar bağırsakların çalışması için şartmis
Sabah çok güzelllMenumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.
Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay
Ara
Nescafe
Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt
Suya devammmmm
oyle yapcam kuzummm kofteler da baya doyurucu kucuk degil zatenSabah çok güzelllakşam yeticek mi salatayı bol tutta dışarda bişey yeme acikip
Herkes zayiflamissin dicek sanaoyle yapcam kuzummm kofteler da baya doyurucu kucuk degil zaten
Yogurtta bi kaseeee yulafda var yiteeer siserimmm pisiyo suan 5 de yirim :) sonra suslenirim
38 kotumuda giyim
Derlermi bilmiyim hepsi beni goruyo surekli zaten :)Herkes zayiflamissin dicek sana
Kilo vermissin diceklerwuuu ne güzel olmussun diceklerr
Bugun daha bir cesitli olmus menun cnm cok guzel afiyet ossinnMenumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.
Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay
Ara
Nescafe
Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt
Suya devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?