Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temizlik yaparken de iyi kalori yakılıyor bende hafta içi yapanlardan özendim işe giriştim kolay gelsin iyi uyumuşsun bugün
Evet bütün hafta bu uykunun hasretiyle yanıp tutustum ben hakettim
Temizlik yaparken hızlı hareket edince baya terliyorum iyi geliyo haftada 1 yapiliyo zaten

O prgrami indirdim ama kardiyo falan yapmak istemiyorum bebis istedigim icin önlem amacli yani. Ama plates yapiyorum bacak basen hareketlerini yapiyorum cogunlukla .birde ağırlık ve plates topu alirsam iyi olcak
Bebiş için rahim kasları önemli demişti hoca squat yaptırıyordu bana karin hareketleri yapma mekik te çekme

Evt yuruyus en guzeli aslinda daha oncede spor salonlarina gittigim icin soyledim hocalarin hepsi boyle soyluyor.
70in ustundeysen eger bnce 15 hadi 20 olsun gecme.
Bisikle ve eliptik icin. Sonra arttirirsin. Istersen arastir biraz. Her kafadan ayri ses cikabilir
Kaçamak yapmadimm yumurta ekmek peynir zeytinle kahvaltı yaptım kuymak yapmadım bu hafta sonu
Afernnnnn bende
Katiliyoruumm
Yeşil çay vb tm ama sinameki türü şeylere çok zorda kalmadikca bende karsiyimm
aynen bence sinamekede hicc.herkes kendi bilir ya ben soylimde uyarmayinca rahat hissedemiyorm

Imzaliyorum

Kizlar normalde saglikli beslenildiginde kabiz olunmaz aslinda herhamgi bir rahatsizliginiz yoksa.
Ilk once stres sonrasi ise yanlis beslenmek.
Mesela herseyi haslayarak hergun yersek yag siz oldugu icin bagirsaklarimiz calismazmis.
Yada proteini sebze meyvyle desteklemezsek kabuz olabilirmisiz
Tabi ki liiiiiiif cok onemli. Hic ekmek yemeyen birii mutlaka uygun bisey yemeli mesela ben yulaf yiyorum.
Cunku herseyin sebebi var..ve tabi ki suuuuu
Yanii soyleyeceklerim bunlar. Dikkate alan olursa

İyi niyetle uyariyosun sonuçta herkes farkında
Çok yorulduumm yürüyüşe çıktımda geldim şimdi cam silcem yarına gezmelerrr

En önemlisi de lif galiba lifli gıdalar kullanın diye bağırıyor uzmanlar bağırsakların çalışması için şartmis

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(120)Hedef52:60+30+30+20+60

(283)ParteMoralll:100dk+25+53+40+65
(340 )Senad:35+55+30+90+60+70
(180)selcanmehmetcan120+60

MOR TAKİM
(585)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50+120+25+25+110
(45)Htc71: 45
(155)Nuffiun:50+40+45+20
(200) elaalemi: 75+50+75

PEMBE TAKİM:1000
MOR TAKIM:985

İyi niyetle uyariyosun sonuçta herkes farkında
Çok yorulduumm yürüyüşe çıktımda geldim şimdi cam silcem yarına gezmelerrr
Aynen oyle
Ohh ellerine saglikkkkkkkk
En önemlisi de lif galiba lifli gıdalar kullanın diye bağırıyor uzmanlar bağırsakların çalışması için şartmis
evttt kesinlikl

Menumu simdiden yazayim birazdan hazirlamay basliycam yiyip cikicam.
Aksam kuzenler esler toplaniyoruz allah sonumu hayretsin
Gerci kendime guveniyorum bozmam cay kahve takilirim.

Sabah
Iki haslanmis yumurta,iki kasik kavurma, salatalik, peynir,cecil peynir, zeytin,domates
Cay

Ara
Nescafe

Aksam
Bir kase tarhana
5 orta boy kofte, salata, yulaf yogurt

Suya devammmmm

Sabah çok güzelllakşam yeticek mi salatayı bol tutta dışarda bişey yeme acikip

Bugun daha bir cesitli olmus menun cnm cok guzel afiyet ossinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…