Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben evde bisiklete binebiliyorum o da yarim saati cok sıkıyo ama gunde 15 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz yapcam

Evde egzersiz neler yapabilirim kızlar değişik yürü yürü içim şişti sıkıldım azıcık programlar görüyorum bazen onları nerden indirebilirim isimleri neler acaba biraz tavsiye alsam iyi olacak sanırım

Kaptancim spor su yazmamissin makarna kacamak sayiliyormu birde ben gecmise baktim ama kurallari goremedim de
Makarna 2 kaşık yedim başka yicek bişey olmadığı için kaçamak olduğunu düşünmüyorum yani çünkü abartmadim zaten soslu falan da değildi ev makarnasiydi

Sworkit diye bir prigram var icinde kardiyo plates güç yoga olarak gruplandırılmış ordan yapabilirsin hafta da 3 yap ama diger günler yürüyüş çünkü kaslar ağrıyor

Sağlam bi kahvaltı yaptım şimdi kahve içip temizlge baslicam baya is var koltuklarin altı falan silincek onları çek Süpürgeler derken baya hareket ederim sonra da spor yaparım gelirim aranıza.
Dün akşam yatmadan yoğurt kürü yaptım sabah tartida ayniydim yarın 55.5 olurum inşallah pazartesiye hedefim 55.4 olmak hafta sonu 200 gr versem yeter herhalde

Yaa bende 54.5 çıktım oturdu bu kilo yine ne guzel 52.4 olmustum yaa nii salağimm koruyamadimmmmm regl olmadim daha karnim 4 aylik ahanda boylr

Kizlar su otlar vs gibi seylerden lutfen uzak durun.
Kilo vermek bu kadar kolay degil. Sagliksiz vermek yagdan verdirmez. Okadar sisman insanlar bosunami ugrasiyor?
88 kiloyken diye bastirarak soyluyorm obezite sayiliyordum ve aklima hic bir zaman bu tarz seyler gelmedi kullanmadim da.
Kabizlik problemnz varsa dogal yollardan en etkilisi kayisi yoluyla deneyin. Yada caylardan haftada 1 kereye mahsus icebilirsiniz.lutfen boyle seyler yapmayin.
Sagligimiz herseyden onemli

Temizlik yaparken de iyi kalori yakılıyor bende hafta içi yapanlardan özendim işe giriştim kolay gelsin iyi uyumuşsun bugün

Sworkit diye bir prigram var icinde kardiyo plates güç yoga olarak gruplandırılmış ordan yapabilirsin hafta da 3 yap ama diger günler yürüyüş çünkü kaslar ağrıyor
O prgrami indirdim ama kardiyo falan yapmak istemiyorum bebis istedigim icin önlem amacli yani. Ama plates yapiyorum bacak basen hareketlerini yapiyorum cogunlukla .birde ağırlık ve plates topu alirsam iyi olcak

Zaten bisiklete 15 20 dk dan sonra kiloluysan bacaklarin icin iyi olmaz basen yapar.
Bacaklarimdan vermem gerek ama cok göze batcak sekilde yok yani.o yuzden sıkılaşmak amacli hergun 15 dakika yeter dimi canim.aslında cikip yürümek isterdim ama oyle bir ihtimalim yok gurbetteyiz yabanci bir yer kimsem yok burda tek basimada olmaz .hareketli bir hayatim olmadigi icin eliptik bisiklet aldim bende onunla idare edyorum iste.ama yazin memlekete gidince hergün yürumeye calşcam insallah.

Katiliyoruumm
Yeşil çay vb tm ama sinameki türü şeylere çok zorda kalmadikca bende karsiyimm

Hangi memlekettesin :) 15dakika az bence şuan kaç kilosun ayak hareketleri yap bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…