- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.341
Ayy kiz bosver boyle çayları belki kabizlik yasadiginda haftada bir falan iç en guzeli saglikli beslenerek vermek kilolariiyaa bak korkuttun benı aslında ben korkuyorum boyle seylerden hepppbenimde bi arkadasım var oda sinameki iciyodu surekli sonra bıraktı kız coook uzun sure ılacsız cıkamadı bende o duruma dusmekten cok korkuyorum ki bende hiç böyle sorun yasamazdım nıye boyle oldum bilmiyorum ki
bizde sini çik siviyiiiiisöyle tabı etmez mı bende bıle 1 kılo farkedıyo bıkere ınsan psıkolojik olarak 1 kılo bıle alsa kılo aldım diyi kötü hissediyo kendini
Ayyy.insallahhhhhhhhh bebegmmmmmmmmmmmm
Ayy kiz bosver boyle çayları belki kabizlik yasadiginda haftada bir falan iç en guzeli saglikli beslenerek vermek kilolarii
Vallaaa yemiceksinnnnnn sinav falan yok dayannnnnnGünaydın kızlar..anneme kahvaltıya gidiyorum misafirleri var..beni ne sınav bekliyo acabaaaa
Sende benim gibi bos durmuyon benide anne cagirdi gel dayingile gezmeye gideli kahvaltı ya benn nayyyy istemiyorum gezmekk mamaaGünaydın kızlar..anneme kahvaltıya gidiyorum misafirleri var..beni ne sınav bekliyo acabaaaa
Günaydın arada msj görmüyorum.... dediğin programı kullanmaya başladım daha iyi senin ki egzersiz eklerken sorun olmuyor 600 diyelim en azından 1 hafta 600 bir hafta 800 giderim günde 30 dakika orta hızda yürüyüş yapsak yada evde spor 600 kalori alsak 1 kg fazla giderIyi ama bu şekilde tahminimce hafta da 1 kilo civarinda ancak verirsin .gunluk 600 de kalmak istiyorum ben cunku bu hafta bir kilodan fazla vermek niyetim.senle birlikte istersen kalori miktarlarimizi paylasabilriz boylelikle daha iyi motive oluruz.
Yok canım kendime göre bişeyler hazırladim onları götürcem yoksa işim zor..Vallaaa yemiceksinnnnnn sinav falan yok dayannnnnn
Annemle aynı binadayız yok gelemiyorum da diyemiyorum malesef..evde gayet düzenli yiyorum ama böyle olunca baya zorlanıyorum..Sende benim gibi bos durmuyon benide anne cagirdi gel dayingile gezmeye gideli kahvaltı ya benn nayyyy istemiyorum gezmekk mamaa((
Yok canım kendime göre bişeyler hazırladim onları götürcem yoksa işim zor..
Cok kotu olmuyo boylee poncikkkDünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost
Öğlen: 3 yk fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 yk haşlanmış tavuk, 2 yk yoğurt
aralarda kahve içtim sabah maydanoz kürü akşam yatmadanda elma yedim büyükcene
dün 60.0 bugün 60.8perşembe aksam yemek yememıstım bide açlık otu icip tuvalete cıkmıstım ona bağlıyorum
Cok sagliksiz ve azaz mı çok mu
az ama been yıne +Cok sagliksiz ve az
Sen neleri ters cevirdin yimedin dayanirsinnnnGünaydın kızlar..anneme kahvaltıya gidiyorum misafirleri var..beni ne sınav bekliyo acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?