- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.461
Actim ama Surekli ingilizceye cevriliyo nedenkiCanim kalori sayarak kilo veriyosun galiba bende 20 kilo verdim kalori sayarak 1000 kalori aldim hep bazende 1200 böyle verdim kilolarimi sonra bi sitede zikzak kalori tablosu hesaplama buldum hergün degisik bi kalori miktari veriyor o tabloya gore kalori aliyosun bu sayede aldigin kalori hep degisik oldugu icin bunye alışmıyor ve hep kilo kaybi oluyor sitenin linkini kopyalayim buraya bakarsin belki ❤
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Beğendim aradaki Mısır gevrekli şeyi pek çözemedim sadece kaç kaloridir nasıldır ama gerisi güzelSlm Kizlar bugun tadim yok oyle sakin sakin evde oturdum disarida cikamadim yağmur ve kar yağdı
Menum
Sabah mercimek yemek bi kepce sebze çorbası bi tk has bal sekersiz cayy
Ara meyve
Ara bi kase ye süt chia tohumu yulaf ezmesi bi kokolu piskut misir gevrek hepsinden az kattim yedim
Aksam tavuk sote yogurt marul
2,5 lt su birazdan bi form cay icerimm
Ayy hiç tadimm yokk öyle sizi okur begenirim olarrmi..
Akşama kadar mükemmel akşam biraz çok olmuş ama mantı 4 kaşık börek yarım olabilirdi ama yine de çok kötü değilSabah
2 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 sahan yumurta
2 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul 5 zeytin
Ara
3 badem 3 ceviz 3 findik
1 kivi 1 portakal
1 sb ayran
Ogle
Porsiyon ispanak 1 kase yogurt
Aksam
1 kase corba
4 kasik sulu kofte
1 dilim su boregi
7 kasik manti
1 ad. Biber dolmasi
2 lt su
30 dk yuruyus
Kizlar oglenden sonra gunum vardi o yuzden boyle bol hamurlu gun oldu mumkun oldugunca az yemeye calistimm.
Bana biraz az geldi araya ceviz falan koyabilirsin aslında güzel olabilir ama yine de iyi kaçamak yokMenüm..
Sabah: bir yumurta, domatesli biber ( buharda pişirdim), peynir, zeytin..
Ara: form çayı, iki kayısı
Akşam: bir kase şehriye çorbasi, ıspanak, yoğurt..
Sag ol cnmAkşama kadar mükemmel akşam biraz çok olmuş ama mantı 4 kaşık börek yarım olabilirdi ama yine de çok kötü değil
Zigzag şeklinde gittiğinde kilo vermen durdu mu hiç bende kalori hesabı gidiyorum günlük değişken bazen 700 bazen 600 arafa artıyor da... linke baktım benim kalorimle alakası yok 1200 1350 lili rakamlar çıktı.. sende nasıldı hatirluyormusunCanim kalori sayarak kilo veriyosun galiba bende 20 kilo verdim kalori sayarak 1000 kalori aldim hep bazende 1200 böyle verdim kilolarimi sonra bi sitede zikzak kalori tablosu hesaplama buldum hergün degisik bi kalori miktari veriyor o tabloya gore kalori aliyosun bu sayede aldigin kalori hep degisik oldugu icin bunye alışmıyor ve hep kilo kaybi oluyor sitenin linkini kopyalayim buraya bakarsin belki ❤
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Ben bakabildim uygun zamanda beraber senin için bakabiliriz açamazsan eger tatlımActim ama Surekli ingilizceye cevriliyo nedenki
İstersen yaş boy kilonu yaz ben yapiyim canimActim ama Surekli ingilizceye cevriliyo nedenki
Ohh ne guzel diyetmis o oyleBide kuzenm var kilosu var diyetisyene gidiyo onlar gittigimde yemek yiyodu. Sonra az once cikmadan tam diyetten konusuyodk anaaamm tost soylediiiii ve patataess ben soookkkkk dedmmm napiyosun midem kazindi diyohaahhaahahahahah dedim benimki nasil suan delimisin sen hahahaahah
onlar goruyo surekli 38 aldim diye hava attim ahahahahahah sevindilr:)
Zigzag şeklinde gittiğinde kilo vermen durdu mu hiç bende kalori hesabı gidiyorum günlük değişken bazen 700 bazen 600 arafa artıyor da... linke baktım benim kalorimle alakası yok 1200 1350 lili rakamlar çıktı.. sende nasıldı hatirluyormusun
Teşekkür ederim tatlım dayanabiliyorum 600lere dayanıyorum 900lere kesin dayanırımEki Görüntüle 1962453 Canim benim listem bu ben yag kaybi yazan yere gore aldim kalorimi hep 1200ün ustunde olan yere gore yani ama daha az almak istiyosan aşırı yağ kaybi yazan yere gore de alabilirsin ben dayanamıyorum cok az yiyemiyorum ve haftada 1 kilo veriyodum ben bu kalori duzenimle canim
Dun gece kalorisine baktim yuksekmis bidaha misir gevregi kullanmyacagim kglardan kurtulana kadar sagol canim benim elimden geleni yapip biraz daha menulerimi duzeltecegimmBeğendim aradaki Mısır gevrekli şeyi pek çözemedim sadece kaç kaloridir nasıldır ama gerisi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?