- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.481
munter canim dun akşam çok mu olmuş ne mantiyi az yeseydin daha iyi olurdu sonucta hamur
Benim de özlediğim tek şey o meret siyah 8 harfli nesne falan olmasa da olur ama O beş harfli gönlümün efendisiDayanamadim ben manti cok severim
Az yemeye calistimmx
KahvalBugünkü menüm
Sabah : 160 kalorilik ekmekle 2 kk beyaz peynirle ve 2 çeri domatesle bir tost yapıp yedim bir de bir büyük bardak sütlü nescafe içtim
Akşam: bir tane çok büyük levrek buğulama, levrek baya büyüktü başka bir şey yemedim o nedenle daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum inşallah dayanabilirim yarına bir 200 300 gram vermek istiyorum
Cannim o nasil oluyo ben de kilo vermem durmadi ama sikildım yenilikler ariyorun da
Canim sen hep nane yiyorsun ya oylesinemi bi bildigin mi var bidee gullu yesilcay nasil menun guzel bu araadaKahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Ay bizim evde hiç bişey ykkk
Hos geldin canim bende yoruldum pazara gittik geldik esim ispanak yemekKızlar ben geldiiimm çok yoruldum çok yürüdük yemek te yedim bu hafta sonu da böyle geçti
Su içmemen çok kötü olmuş. Geceye kadar 1 lt de olsa telafi edebilirsen ii olur canım :)Onun dışında ii :)Sabah: 2 dilim ekmek 2 yumurta kahvaltiliklar çay
Ara ve öğle yok
Aksam: 1 tabak k.fasulye 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Su içermedim bugün 2 saat yürüyüş
Kuzum maşallah sende baya is yapmissin sen bozmadan devam et inat et gidicek kilolarda inşallahHos geldin canim bende yoruldum pazara gittik geldik esim ispanak yemek
bende pirasa yemek dedim yika pisir ye yoruldum kizz bugun güzel gecti kacsmagim yok ins eksi gorurum sanki vucudum kitlendi gibi geliyy..
Yarım litre içtim şimdiye kadar 1 e tamamlarim kuzum söz :) valla hiç canım istemedi bugün nedenseSu içmemen çok kötü olmuş. Geceye kadar 1 lt de olsa telafi edebilirsen ii olur canım :)Onun dışında ii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?