Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar fistik ezmesi deneyen varmi ? Hangi marka onerirsiniz.kendim evde de yapmayi dusunuyorum gerci daha saglikli olur diye .ama bir sorim dedim

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(120)Hedef52:60+30+30+20+60

(283)ParteMoralll:100dk+25+53+40+65
(340 )Senad:35+55+30+90+60+70
(180)selcanmehmetcan120+60

MOR TAKİM
(585)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50+120+25+25+110
(45)Htc71: 45
(275)Nuffiun:50+40+45+20+120
(200) elaalemi: 75+50+75

PEMBE TAKİM:1000
MOR TAKIM:1105

03/03/2017
120 dakika yürüyüş

Kuzum en azından 1000 kalori ye ben 55 kiloyken 1000i geciriyorum çok az besleniyosun

Sabah
tost ve çay
ara yok
Oglen yok
ara
hurma 1 adet
akşam
65 gr beyaz peynir 5 çeri domates
1 kase corn flex
45 dakika yürüyüş suyu tamamlamadım birazdan zumba yaparım günü kapatırım
Seninde çok az geldi nasıl dayaniyosunuz bu kadar az yemeye

Kızlar nabersinizz misafirlerimiz var pek bakamıyorum buraya

Sabah:2 dilim ekmek yumurta kahvaltiliklardan azar azar 1 bardak süt

Ara ve öğle yapmadım bugün kahvaltıyi rc yaptım male 12 de uyandım :)

Aksam: çorba taze fasulye yoğurt
Su içemedim bugün içmeye çalışıyorum şimdi

Seninde çok az geldi nasıl dayaniyosunuz bu kadar az yemeye
ağzıma sakız atıyorum unutuyorum sonra yemeği .... bugün temizlikte vardı aklıma gelmedi .... en çok ders çalışırken gelir yemek aklıma ... ağzıma kilit vurmam gerek bugünden itibaren

ağzıma sakız atıyorum unutuyorum sonra yemeği .... bugün temizlikte vardı aklıma gelmedi .... en çok ders çalışırken gelir yemek aklıma ... ağzıma kilit vurmam gerek bugünden itibaren
İnsan yemek yemeyi nasıl unutur yahu

suyu tamamlarsan süper olmuş

Slm Kizlar bugun tadim yok oyle sakin sakin evde oturdum disarida cikamadim yağmur ve kar yağdı
Menum
Sabah mercimek yemek bi kepce sebze çorbası bi tk has bal sekersiz cayy

Ara meyve

Ara bi kase ye süt chia tohumu yulaf ezmesi bi kokolu piskut misir gevrek hepsinden az kattim yedim

Aksam tavuk sote yogurt marul

2,5 lt su birazdan bi form cay icerimm
Ayy hiç tadimm yokk öyle sizi okur begenirim olarrmi..

Sabah
2 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 sahan yumurta
2 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 parca marul 5 zeytin

Ara
3 badem 3 ceviz 3 findik
1 kivi 1 portakal
1 sb ayran

Ogle
Porsiyon ispanak 1 kase yogurt

Aksam
1 kase corba
4 kasik sulu kofte
1 dilim su boregi
7 kasik manti
1 ad. Biber dolmasi

2 lt su
30 dk yuruyus

Kizlar oglenden sonra gunum vardi o yuzden boyle bol hamurlu gun oldu mumkun oldugunca az yemeye calistimm.

Canim kalori sayarak kilo veriyosun galiba bende 20 kilo verdim kalori sayarak 1000 kalori aldim hep bazende 1200 böyle verdim kilolarimi sonra bi sitede zikzak kalori tablosu hesaplama buldum hergün degisik bi kalori miktari veriyor o tabloya gore kalori aliyosun bu sayede aldigin kalori hep degisik oldugu icin bunye alışmıyor ve hep kilo kaybi oluyor sitenin linkini kopyalayim buraya bakarsin belki ❤
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm

Ben geldimmmm simdi ciktik cafedenn orda birsuru sekersz cay bi tane nescafe ictim. Onlar yemek yedi ossunduu ben zayifliyorum
Hos geldin canim aman bos ver en azindan kafan dagilmistir evet sende zayif kizzsinn :)) uuuuuuuui uuuuu
Naptin zayifladin diyen oldumu evgu oldumu yazz beybimm

Selam kızlar..misafirlerden başim donüyo artık üç gündür eve baygın geldim yarın da kızımın doğum günü var kayın validede yapıcaz kendisi hasta gelemediği için..

Ossunnduuu ossunnn yimeyik bizyisin onlagg
Bide kuzenm var kilosu var diyetisyene gidiyo onlar gittigimde yemek yiyodu. Sonra az once cikmadan tam diyetten konusuyodk anaaamm tost soylediiiii ve patataess ben soookkkkk dedmmm napiyosun midem kazindi diyo haahhaahahahahah dedim benimki nasil suan delimisin sen hahahaahah
Hos geldin canim aman bos ver en azindan kafan dagilmistir evet sende zayif kizzsinn :)) uuuuuuuui uuuuu
Naptin zayifladin diyen oldumu evgu oldumu yazz beybimm
onlar goruyo surekli 38 aldim diye hava attim ahahahahahah sevindilr:)

Sagol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…