- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.441
biraz baktım fena değil yapılabilir keyifli de görünüyorLeslie yi ben de çok duydum iyi diyorlar yorucuymuş güzel şekillendiriyormuş vücudu
Kuzum en azından 1000 kalori ye ben 55 kiloyken 1000i geciriyorum çok az besleniyosunMenum
Sabah :1 dilim kepekli ekmek
Zeytin ,peynir,yumurta
Kuymak
hepsinden (500 kalorilik )yedim
O yuzden ara ögunde yapamadim
Sabah ogle aksam hepsinden azar azar yiyip kalorimi tamamlamam en mantiklisi aslinda ama hafta sonu kahvalti keyfisi oldu iste
Saat 18:00 de
Ciger sote
Yarim dilim kepek ekmeģi
Çeri domates
Sade kahve ikikare bitter
(100 kaloriye denk geliyo) yani toplamda 600 kalori ..
15 dakika egzersiz
15 dakika bisiklet
2 lt su
Seninde çok az geldiSabah
tost ve çay
ara yok
Oglen yok
ara
hurma 1 adet
akşam
65 gr beyaz peynir 5 çeri domates
1 kase corn flex
45 dakika yürüyüş suyu tamamlamadım birazdan zumba yaparım günü kapatırım
ağzıma sakız atıyorum unutuyorum sonra yemeği .... bugün temizlikte vardı aklıma gelmedi .... en çok ders çalışırken gelir yemek aklıma ... ağzıma kilit vurmam gerek bugünden itibarenSeninde çok az geldinasıl dayaniyosunuz bu kadar az yemeye
İnsan yemek yemeyi nasıl unutur yahuağzıma sakız atıyorum unutuyorum sonra yemeği .... bugün temizlikte vardı aklıma gelmedi .... en çok ders çalışırken gelir yemek aklıma ... ağzıma kilit vurmam gerek bugünden itibaren
suyu tamamlarsan süper olmuşKızlar nabersinizz misafirlerimiz var pek bakamıyorum buraya
Sabah:2 dilim ekmek yumurta kahvaltiliklardan azar azar 1 bardak süt
Ara ve öğle yapmadım bugün kahvaltıyi rc yaptım male 12 de uyandım :)
Aksam: çorba taze fasulye yoğurt
Su içemedim bugün içmeye çalışıyorum şimdi
işe daldım mı unutuyorum bazen işte patron nuff sen acıkmadın galiba dediği zaman aklıma yemek gelirİnsan yemek yemeyi nasıl unutur yahu
Bu hafta boyle devam edim de hafta sonu oyle yaparim canimKuzum en azından 1000 kalori ye ben 55 kiloyken 1000i geciriyorum çok az besleniyosun
Canim kalori sayarak kilo veriyosun galiba bende 20 kilo verdim kalori sayarak 1000 kalori aldim hep bazende 1200 böyle verdim kilolarimi sonra bi sitede zikzak kalori tablosu hesaplama buldum hergün degisik bi kalori miktari veriyor o tabloya gore kalori aliyosun bu sayede aldigin kalori hep degisik oldugu icin bunye alışmıyor ve hep kilo kaybi oluyor sitenin linkini kopyalayim buraya bakarsin belki ❤Kahve ile cikolatayi yemekten biraz sonra ictim canim metobolizmam normalde de cok hizli degildi ama fena da degil hicbir fark olmadi 500 kaloriye bile dayanir vucudum ama hareketli kosturmali hayatim olsa belki zorlanirdim suan sıknti olmuyo sadece bazen abur cubur geliyo aklima oda anlik bir istek sonra aklima bile gelmiyo .isvec diyeti neymis bi bakarim:)
Ossunnduuu ossunnnBen geldimmmm simdi ciktik cafedenn orda birsuru sekersz cay bi tane nescafe ictim. Onlar yemek yediossunduu ben zayifliyorum
Hos geldin canim aman bos ver en azindan kafan dagilmistir evet sende zayif kizzsinn :)) uuuuuuuui uuuuuBen geldimmmm simdi ciktik cafedenn orda birsuru sekersz cay bi tane nescafe ictim. Onlar yemek yediossunduu ben zayifliyorum
Bide kuzenm var kilosu var diyetisyene gidiyo onlar gittigimde yemek yiyodu. Sonra az once cikmadan tam diyetten konusuyodk anaaamm tost soylediiiii ve patataess ben soookkkkk dedmmm napiyosun midem kazindi diyoOssunnduuu ossunnnyimeyik biz yisin onlagg
onlar goruyo surekli 38 aldim diye hava attim ahahahahahah sevindilr:)Hos geldin canim aman bos ver en azindan kafan dagilmistir evet sende zayif kizzsinn :)) uuuuuuuui uuuuu
Naptin zayifladin diyen oldumu evgu oldumu yazz beybimm
Canim kalori sayarak kilo veriyosun galiba bende 20 kilo verdim kalori sayarak 1000 kalori aldim hep bazende 1200 böyle verdim kilolarimi sonra bi sitede zikzak kalori tablosu hesaplama buldum hergün degisik bi kalori miktari veriyor o tabloya gore kalori aliyosun bu sayede aldigin kalori hep degisik oldugu icin bunye alışmıyor ve hep kilo kaybi oluyor sitenin linkini kopyalayim buraya bakarsin belki ❤
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?