- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.801
Masallah saglikla buyusun benim minisimBuyuyooo teysesiiibende her gun heyecanlaa bakiyommm
He kurukiz zayif kiz citir kizz oveyim seji
Canim gaz sorununu cozuyo ve bagirsaklari calistiriyor bana daÇorba ve bamya yemeği akşam için çok ii bir tercih olmuş:)) afiyet olsun canım:) görüşmek üzere
Kalorin bence fazla az, az kalorili diyetlerde yeterli protein almadığın müddetçe sporun çok faydalı olmayabilir. Tam yetkin olduğum bir konu değil, iice araştır derim. Hatta bizide yeşillendirirsen öğrenmiş oluruz:))
Afiyet olsun anne adayıı:))
Kimyonlu suyu ikinci görüşüm, sırrı nedir??
Sporuna bayıldım:))
Kiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyiHayirli akşamlar hatunlar ve kizlar
Ayy feci yorgunum ev temizligi daha bitmedi perdrler utulenecek bissürü camasir var onlar utulucemm..
Yemeği yeni yedim isbyapacagim.
Sabah menemen peynir bal cay
Ara iki küçük elma bi kucuk nar
Ara yesil cay
Aksam pirasa corba üç yk yogurt uc kaşık manti yalan yok acliktan gizum dondu.
969 kalaori almisim yaktigim 1131 kalori yakmisim yazio programdan dan hesapladimm..SekerPancarii almam gereken 1200 kaloriydi..
2,5lt su icilecek gece tahmini birece is yapacagim.tatli ney yapmam saat kac olur..
Bencede en guzeli az kalori almak istiyosan 1000 kalori al canimAksam da ben aştım kendimi sanirim yemegin yanina domates turp yedim 1 saat ara ile.1.kase nestle.yedim yarın 1000 kalori yaparim
Seni yakin takibe aldım değişiklik yapmak istersem tecrübe edineyim sendenHazim sorunu degilde midem bulandi biraz canim alışmışım her cesit besinden almaya sade protein çarpti heralde
Evet canim ben ekledim yumurtayi onemli olan saf protein tuketmek menüyü kendin belirliyosun
Bende utulemiyorum birde onunla uğraşamam valla nemliyken serdim mi zaten düz oluyorKiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyi
Kuzum kalorini duzenli al 1200 kilo vermen icin cok ideal saglikli seylerle doldur kalorini büyük bölümünü sabaha ayir en az kalorili aksamin olsunmenun guzel mantida 3 kasikda durmussun ama onun yerine bi tabak sebze olsa harika olurdu
Öyle yapayım perşembe az alayım tartıda eksiyi garanti edeyimBencede en guzeli az kalori almak istiyosan 1000 kalori al canim
Evet gaz olayı için cok iyi hazmettiriyor bu hafta bende icecemCanim gaz sorununu cozuyo ve bagirsaklari calistiriyor bana daSchonerDuft önermisti cok memnun kaldim saolsun SchonerDuft Rabbim kalbinden gecenleri sana nasip etsin
Amannnn sorma bacim hic vakit bulamadim yemek tapmaya ama kendime bi tencere pirasa yemegine benzer çorba yaptım bizimkilerede manti pisirdim dahada beyimiz manti begenmiyi yemek yapmami istiyy cemkirdim sustu isin arasında yemekmis :)) sirtimdan terler bosaliyor sindi tatli baklava yapcam yoruldumm pertim sabahta kete ne vs yapacagim.. yani isten yetisemedim ama sebze corbasindan icerim.Kiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyi
Kuzum kalorini duzenli al 1200 kilo vermen icin cok ideal saglikli seylerle doldur kalorini büyük bölümünü sabaha ayir en az kalorili aksamin olsunmenun guzel mantida 3 kasikda durmussun ama onun yerine bi tabak sebze olsa harika olurdu
Vallahi orasini tam bilmiyorum ama tatli yedim falan dicez herhalde senin yedigine ornek olarak diyorum oylemiÖyle mi ben bilmiyorum. ne dicez yemedik mi dicez :)
Evet yeni kurallari takiim kaptani paylasti okumadinmi?Öyle mi ben bilmiyorum. ne dicez yemedik mi dicez :)
aynen bende oyle yapiyorum hafif sktirp asiyorum misss kirisiklik olmuyor zatenKiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyi
Evet yeni kurallari takiim kaptani paylasti okumadinmi?
kaptinn tekrar paylas istersen.
Tatli yedim , hamurisi yedim kacamak yaptim vs gibi.
Motivasyon acisindan. Bilgin olsun.
aynen bende oyle yapiyorum hafif sktirp asiyorum misss kirisiklik olmuyor zaten
Canim benim perdeler mutfaktaki annem ceyizime isletmis dantel o yuzden hic kullanmadım bu eve nasip oldu diger perdeleri senin dedigin gibi nemli takiyarum .. ayy ben hasat oldum bugun noldu bana kimil kimil is yaptim sanki ..Kiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyi
Seni kim hergun kacamak yapiyosun diye sucladi ki zaten pardon ben anlamadim.olabilir okuduydum o kısmını unutmus olabilirim cokta önemli bişey değil bence ben oraya baklava yazdım diye millet tatlıya gömülmüş gibi hissettim valla. ki gruba girdigimden beri en hafif beslenenlerden olduğumu dusunuyorum ve bir kere yazmisim sanki hergun yada sık sık hamur isleri tatli çeşitleri yaziyo konumuna sokmayin beni.bir kişi uyardı ve ben itiraz da bulunmadım zaten . Neyse ben size başarılar diliyorum ...kaptana da tesekkur ediyorum yardımlarından dolayı..zaten gerginim taam şuan yanlisim olduysa affola ..
Iyi iste spor olmusssss kizzzCanim benim perdeler mutfaktaki annem ceyizime isletmis dantel o yuzden hic kullanmadım bu eve nasip oldu diger perdeleri senin dedigin gibi nemli takiyarum .. ayy ben hasat oldum bugun noldu bana kimil kimil is yaptim sanki ..
Gunaydin bebikoooGunaydin kizlar
dikkat et bebeğim havalar tam geçiş dönemi ince giyinmeEdiyom ama
bencede normal beslenmeye geçmelisin artık kuzum çünkü bana az geliyo senin yediklerinnMeyve ile tamamlarım kuzu yemeğin yanına salata yaparım yerim yarin nirmal yicem zaten tansiyonum düşüyor
bugün cok güzel besleniceemm gör baakkOglenki pilav yerine patatesli yemegi yeseydin keske ve 1 kase corba ogleni guzel ye kaptinnn9
oohh maşallah yarasınnn meyveler kuruyemişler pek güzel begendim bennnSabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 ad. Haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 zeytin
Ara 4 ad. Susamli cubuk
1 avuc kuruyemis karisimim
1 ortaboy ayva
Oglen 1 dolu tabak ispanak
1 kase yogurt
1 dlm tb ekmegi
Ara
1 sisko havuc
1 330 ml ayran
1 tuzlu kurabiye ev yapimi
Aksam
1 porsiyon haslama
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ev yapimi tb ekmegi
Kivi de yerim ilerleyen saatlerde
2 lt su
20 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?