Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim gaz sorununu cozuyo ve bagirsaklari calistiriyor bana da SchonerDuft önermisti cok memnun kaldim saolsun SchonerDuft Rabbim kalbinden gecenleri sana nasip etsin

Kiz ben perdelere sıkma yaptirmiyorum islakken takiyorum valla hic ütü istemiyiii dümdüz oluyo ayy ben utuleyemem koca perdeyi
Kuzum kalorini duzenli al 1200 kilo vermen icin cok ideal saglikli seylerle doldur kalorini büyük bölümünü sabaha ayir en az kalorili aksamin olsun menun guzel mantida 3 kasikda durmussun ama onun yerine bi tabak sebze olsa harika olurdu

Hazim sorunu degilde midem bulandi biraz canim alışmışım her cesit besinden almaya sade protein çarpti heralde
Evet canim ben ekledim yumurtayi onemli olan saf protein tuketmek menüyü kendin belirliyosun
Seni yakin takibe aldım değişiklik yapmak istersem tecrübe edineyim senden

Bende utulemiyorum birde onunla uğraşamam valla nemliyken serdim mi zaten düz oluyor

Amannnn sorma bacim hic vakit bulamadim yemek tapmaya ama kendime bi tencere pirasa yemegine benzer çorba yaptım bizimkilerede manti pisirdim dahada beyimiz manti begenmiyi yemek yapmami istiyy cemkirdim sustu isin arasında yemekmis :)) sirtimdan terler bosaliyor sindi tatli baklava yapcam yoruldumm pertim sabahta kete ne vs yapacagim.. yani isten yetisemedim ama sebze corbasindan icerim.
Kizlar msjlari okumadim gece okuru. Artik

Öyle mi ben bilmiyorum. ne dicez yemedik mi dicez :)
Evet yeni kurallari takiim kaptani paylasti okumadinmi?
kaptinn tekrar paylas istersen.
Tatli yedim , hamurisi yedim kacamak yaptim vs gibi.
Motivasyon acisindan. Bilgin olsun.

aynen bende oyle yapiyorum hafif sktirp asiyorum misss kirisiklik olmuyor zaten

Sporumu da tamaladım, kitabımı okuyaraktan uyurum artık:)) iyi geceler herkese

olabilir okuduydum o kısmını unutmus olabilirim cokta önemli bişey değil bence ben oraya baklava yazdım diye millet tatlıya gömülmüş gibi hissettim valla. ki gruba girdigimden beri en hafif beslenenlerden olduğumu dusunuyorum ve bir kere yazmisim sanki hergun yada sık sık hamur isleri tatli çeşitleri yaziyo konumuna sokmayin beni.bir kişi uyardı ve ben itiraz da bulunmadım zaten . Neyse ben size başarılar diliyorum ...kaptana da tesekkur ediyorum yardımlarından dolayı..zaten gerginim taam şuan yanlisim olduysa affola ..

Canim benim perdeler mutfaktaki annem ceyizime isletmis dantel o yuzden hic kullanmadım bu eve nasip oldu diger perdeleri senin dedigin gibi nemli takiyarum .. ayy ben hasat oldum bugun noldu bana kimil kimil is yaptim sanki ..

Seni kim hergun kacamak yapiyosun diye sucladi ki zaten pardon ben anlamadim.

Uyariyi yapmis olabilir arkadassss bende kaptan yardimcisi olarak konu disiplin oldugu icin sana kurali hatirlattim cunku kural var denildiginde öyle mi diyip gulmussun.
Bende kurali yazdim bunda buyutecek ne vardi suclama yapiliyomus gibi konusmussun. Bu sadece bir hatirlatmaydi.

Kurallari koyan kaptinn beraber karar vermistik ama zaten bu kurallara uymak istemeyen varsa takimdan ayrilabilir diye belirtmisti.
Bizde sana basarilar diliyoruz.
Konunun uzamasina gerek yok bence.

dikkat et bebeğim havalar tam geçiş dönemi ince giyinme
Meyve ile tamamlarım kuzu yemeğin yanına salata yaparım yerim yarin nirmal yicem zaten tansiyonum düşüyor
bencede normal beslenmeye geçmelisin artık kuzum çünkü bana az geliyo senin yediklerinn
Oglenki pilav yerine patatesli yemegi yeseydin keske ve 1 kase corba ogleni guzel ye kaptinnn 9
bugün cok güzel besleniceemm gör baakk
oohh maşallah yarasınnn meyveler kuruyemişler pek güzel begendim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…