Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bugünden başlayacam 15 dk sporda ekleyelim kaloriyi 900 e düşüreyim bugün ... evde de çok oturmuyorum iş yerinde de iki gündür - olurum hayalim vardı
+çıkarsan listeye giremiyosun canım listeye girmek için en az -500gr olman gerek

sebzeli yumurtayı merak ettim güzel omuş menü kuzum ama dolmayla ekmek nası yidin sen

ton balıgını görüncce bnde ilk salata düşünmüştüm

akşamki makarna
Gozum dondu normalde sabah yerim sadece o da kucucuk bi dilim saka bi yana sos yazdim ya oraya oglene onunla yedim yumurta da oyle guzel oldu dene derim ben

meyvelerle doymuşsun resmen beybi
öyle oldu biraz

günaydın bebeğiiimm
gunaydinnn bugunde eksiyle uyandimm tartilayim dedim ama duramıyimmm

evettt komposto şekersiz olunca bişey olmaz diye biliyorum kuzum

Gozum dondu normalde sabah yerim sadece o da kucucuk bi dilim saka bi yana sos yazdim ya oraya oglene onunla yedim yumurta da oyle guzel oldu dene derim ben

bnde bugün kahvaltı yapamadım ya kahvaltıya hasretim resmen kaç gündür poğaca yemek zorunda kaldım cok üzülüyorum artık bozunca yaa ama sabah servise zor yetiştim az vaktim olsaydı ekmek falan atıcaktım çantama onuda yapamadım

öyle oldu biraz

gunaydinnn bugunde eksiyle uyandimm tartilayim dedim ama duramıyimmm

evettt komposto şekersiz olunca bişey olmaz diye biliyorum kuzum

bende bu 2 gün cok dikkat edip -500 yapcam inşallah bakalım 54lere düşeyim artık

CUMADAN -400 GR MIM TATLIM DÜNDEN BUGÜNE +100 GR ÇIKTIM CUMAYE VERİRİM SANIRIM AKŞAMLARI HAFİF GEÇİRİRİM ATEN VEREMEZSEM DİYETİSYENE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
diyetisyen daha iyi olr uyarım dersen ben hiç listeye uyamıyorum o yüzden gitmedim aslında doktor kontrolünde en sağlıklısı

diyetisyen daha iyi olr uyarım dersen ben hiç listeye uyamıyorum o yüzden gitmedim aslında doktor kontrolünde en sağlıklısı
BEN UYUYORDUM DA YİNE BÖYLE OLDU VERDİM İKİ KİLO SONRA HAFTADA 100 GR 200 GR EN FAZLA 900 GR GİTTİ ÇOK VEREMEYİNCE DE SOĞUMUŞTUM ŞU HAFTA BİR GEÇSİN BAKALIM OLMAZSA 2 HAFTA BİR ŞEKLİNDE GİDİCEM

soğuma canım bende hep kac aydır öyle veriyorum az gibi görünüyor ama zaman geçtikçe o kadar farkediyor ki

soğuma canım bende hep kac aydır öyle veriyorum az gibi görünüyor ama zaman geçtikçe o kadar farkediyor ki
GEÇEN SEFER ÖYLE SOĞUDUM ... BİR TANIDIK AYNI DİYETİSYENE GİTTİ 2 AYDA 10 KİLODAN FAZLA VERDİ BEN 6 KİLOYU ZAR ZOR VERDİM BANA ÖZEL LİSTE VEREMİYORDU ONA VERMİŞTİ BAKALIM CUMAYA NE OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…