- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.241
Kardeşim 5 mil indirmişti flash belleğe..istediğim kadar yapıyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum canım yaa..evet canım bende sıkılmiyorum yaparken ama hep 3 te takiliyorum 4 olanı indirmedim o nasıl biliyomusun
+çıkarsan listeye giremiyosun canım listeye girmek için en az -500gr olman gerekbende bugünden başlayacam 15 dk sporda ekleyelim kaloriyi 900 e düşüreyim bugün ... evde de çok oturmuyorum iş yerinde de iki gündür - olurum hayalim vardı
Gozum dondu normalde sabah yerim sadece o da kucucuk bi dilim saka bi yana sos yazdim ya oraya oglene onunla yedim yumurta da oyle guzel oldu dene derim bensebzeli yumurtayı merak ettim güzel omuş menü kuzum ama dolmayla ekmek nası yidin sen
ton balıgını görüncce bnde ilk salata düşünmüştüm
akşamki makarna
meyvelerle doymuşsun resmen beybi
gunaydinnn bugunde eksiyle uyandimmgünaydın bebeğiiimm
evettt komposto şekersiz olunca bişey olmaz diye biliyorum kuzumsag ol cnm. Canim cektiydi yedimmm yarisiyla yetindim ama aferin bana dimi
gelmis gelmis bu sabahta yedim organik olarak aliyoruz bir lezzetliki sanki yaz fomatesi cok sevdimmm
sag ol cnmmm
masallah cabuk atlatmisss
Canim her gun yumurta yemek istemiyorum bir lac hamis menusu inceledim nette onlarda da ara verin yaziyordu o yizden boyle degisik degisik beslenmeler yapmaya calisiyorumkomposto yapacagim ins gerci sut yapiyor duyorlar ama cok kilo yapiyor sekersiz pisiririm diye dusundum
tamam tatlım ben 3 te takilayim yine anca çocuk falan uyuyunca 45 dakika onu yapıyorum daha uzunu yapamam şimdilikKardeşim 5 mil indirmişti flash belleğe..istediğim kadar yapıyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum canım yaa..
CUMADAN -400 GR MIM TATLIM DÜNDEN BUGÜNE +100 GR ÇIKTIM CUMAYE VERİRİM SANIRIM AKŞAMLARI HAFİF GEÇİRİRİM ATEN VEREMEZSEM DİYETİSYENE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM+çıkarsan listeye giremiyosun canım listeye girmek için en az -500gr olman gerek
Gozum dondu normalde sabah yerim sadece o da kucucuk bi dilim saka bi yana sos yazdim ya oraya oglene onunla yedim yumurta da oyle guzel oldu dene derim ben
öyle oldu biraz
gunaydinnn bugunde eksiyle uyandimmtartilayim dedim ama duramıyimmm
evettt komposto şekersiz olunca bişey olmaz diye biliyorum kuzum
diyetisyen daha iyi olr uyarım dersen ben hiç listeye uyamıyorum o yüzden gitmedim aslında doktor kontrolünde en sağlıklısıCUMADAN -400 GR MIM TATLIM DÜNDEN BUGÜNE +100 GR ÇIKTIM CUMAYE VERİRİM SANIRIM AKŞAMLARI HAFİF GEÇİRİRİM ATEN VEREMEZSEM DİYETİSYENE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
BEN UYUYORDUM DA YİNE BÖYLE OLDU VERDİM İKİ KİLO SONRA HAFTADA 100 GR 200 GR EN FAZLA 900 GR GİTTİ ÇOK VEREMEYİNCE DE SOĞUMUŞTUM ŞU HAFTA BİR GEÇSİN BAKALIM OLMAZSA 2 HAFTA BİR ŞEKLİNDE GİDİCEMdiyetisyen daha iyi olr uyarım dersen ben hiç listeye uyamıyorum o yüzden gitmedim aslında doktor kontrolünde en sağlıklısı
soğuma canım bende hep kac aydır öyle veriyorum az gibi görünüyor ama zaman geçtikçe o kadar farkediyor kiBEN UYUYORDUM DA YİNE BÖYLE OLDU VERDİM İKİ KİLO SONRA HAFTADA 100 GR 200 GR EN FAZLA 900 GR GİTTİ ÇOK VEREMEYİNCE DE SOĞUMUŞTUM ŞU HAFTA BİR GEÇSİN BAKALIM OLMAZSA 2 HAFTA BİR ŞEKLİNDE GİDİCEM
GEÇEN SEFER ÖYLE SOĞUDUM ... BİR TANIDIK AYNI DİYETİSYENE GİTTİ 2 AYDA 10 KİLODAN FAZLA VERDİ BEN 6 KİLOYU ZAR ZOR VERDİMsoğuma canım bende hep kac aydır öyle veriyorum az gibi görünüyor ama zaman geçtikçe o kadar farkediyor ki
bana baarmaaaakaptinn senide yedigin sey icin tebrik ediyorum. Aferin boyle devam et oo daha ne kilolar vericeksin aferin devaaam
Ben en iyisi baska kuralli takima geciyimmmm yoksabana baarmaaaaçarşamba perşembe hiç kaçamak yapmazdım ben ama bu mecburi oldu bugün telafi ederim ben onuuu
Ben en iyisi baska kuralli takima geciyimmmm yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?