- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.281
Ben siemens kullaniyorum hepsinden memnunumkızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
ben şimdi beyaz eşya alcam sizce BEKO mu daha iyi SİEMENS mi
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum
munter @SekerPancari71 @ParteMoralll htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn
bnm aklımda siemens te kaldı aslında ben daha arstırmadım ama dış görünüş olarak siemens daha iyiBen siemens kullaniyorum hepsinden memnunum
Sana tavsiyem made in turkeyleri almagermany yani asil olanlari al. Benimkiler oyle cok arastirmistik.
canım ben siemens kullanıyorum bulaşık davulumbaz ocak annemde buz dolabını kullanıyor çokta memnunum çamaşır makinem ve buzdolabım samsung mersinde servisleride iyi beko yu hiç kullanmadık o yüzden ona yorum ypamıcam ama çamaşır makineni 9 kg almanı tavsiye ederim kz tüyü yorgan ve tek kişilik battaniye yıkayabilirsinkızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum
munter @SekerPancari71 @ParteMoralll htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn
O kadar uzağım ki konuyakızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
8 kg diye düşünmüştm ben yetmez mi kiiicanım ben siemens kullanıyorum bulaşık davulumbaz ocak annemde buz dolabını kullanıyor çokta memnunum çamaşır makinem ve buzdolabım samsung mersinde servisleride iyi beko yu hiç kullanmadık o yüzden ona yorum ypamıcam ama çamaşır makineni 9 kg almanı tavsiye ederim kz tüyü yorgan ve tek kişilik battaniye yıkayabilirsin
bende yaaaO kadar uzağım ki konuyaanneme bir soramm
canım beko alma özellikle bulasik makinası annemde memnun değil bendekızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
Ayy canimmm ne guzel yazmissin. Tesekkur ederim. Portakali buzluga atmadim hic hatta duymadim guzel oluyor demek hemen saklamaliyimmmm cok tesekkur ederim. Diger tarifide yapacagimm ilk firsatta guzel birseye benziyooo mmmcnm okuyunca aklima geldi bende yapiyorum evde ama simdiki meyvelerle mesela
1 yesil elma 1 kirmizi elma 1 ayva kucuk kucuk minik dogruyorumm sekeride yemek silme yemek kasigi kadar katiyorum hic bisey yapmaz. Icine karanfil tarcin atiyorum bi kac tane ohh mis oluyo esimle kizim cok seviyo :) sende iccc dogumdan sonrada icersin :)
Kisin da guzel portakallardan zulala :) buzluga. Yazin limonata yaparsin :) cok guzel oluyor yazin serin serin :)
benimkide 8 kilo atıyorum o battaniyeleri8 kg diye düşünmüştm ben yetmez mi kiiibizim burda da genelde beko kullanılır kv de de arcelik demiş ay cok kararsız kaldım ama siemens buzdolabına aşık oldum cok giziiilll
bende yaaaannemde pek ilgilenmez kaldık öle sap gibi
ikiside gayet iyiiler cok şükürrr evde kızlar partisi yapıyolar 4 kız oldular eniştem tek kaldı
aa güzel yıkamıyo mu yoksa bozuluyo mucanım beko alma özellikle bulasik makinası annemde memnun değil bende
Tabi kiii siemensss fiyatlari iyidir ama kalitesi de cok iyidir beko hic sevmemkızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
he battaniye alıyosa sorun yok ben zatn yorgan falan yıkamam nerde kullancamda yıkıcmbenimkide 8 kilo atıyorum o battaniyeleri
vay enistenin haline
atiliyo tabi butun sekilde yani cikarip limonla rendelniyo o asamaya gelnce anlatrm.Ayy canimmm ne guzel yazmissin. Tesekkur ederim. Portakali buzluga atmadim hic hatta duymadim guzel oluyor demek hemen saklamaliyimmmm cok tesekkur ederim. Diger tarifide yapacagimm ilk firsatta guzel birseye benziyooo mmm
bz dondurucuyu beko aldık gayet iyiydi ama cogunlukta siemens diiiyyyyTabi kiii siemensss fiyatlari iyidir ama kalitesi de cok iyidir beko hic sevmem
kapak yeri çabuk kırılıyor açıp kapamak için tuttuğumuz yer var ya kenardan çatladı anneminkide kırık bide diğerlerinde var midir bilmem ama tablet deterjanda sürekli deterjan kalıntısı oluyor beyaz putur putur kum gibiaa güzel yıkamıyo mu yoksa bozuluyo mu
bi bulasik makinasından memnun değilim buzdolabı kötü değilbz dondurucuyu beko aldık gayet iyiydi ama cogunlukta siemens diiiyyyy
9 kilo büyük eşyalar için iyi oluyor iki tne yolluğum var çamaşır balkonuna serdiğim birde banyoya düşün ikisini birden yıkıyorum tek seferde yıkayıp kurutuyorum 8 kg da yeter tabi ki ... en iyisi zaten karışmamaları kuzum kafan daha çok karışır biz beğendik okey dedik sonra annelerin gönlü olsun diye göstermek için onları götürdük oldu bitti8 kg diye düşünmüştm ben yetmez mi kiiibizim burda da genelde beko kullanılır kv de de arcelik demiş ay cok kararsız kaldım ama siemens buzdolabına aşık oldum cok giziiilll
bende yaaaannemde pek ilgilenmez kaldık öle sap gibi
kızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?