Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
ben şimdi beyaz eşya alcam sizce BEKO mu daha iyi SİEMENS mi
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum

munter @SekerPancari71 @ParteMoralll htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn

Ben siemens kullaniyorum hepsinden memnunum
Sana tavsiyem made in turkeyleri alma germany yani asil olanlari al. Benimkiler oyle cok arastirmistik.

canım ben siemens kullanıyorum bulaşık davulumbaz ocak annemde buz dolabını kullanıyor çokta memnunum çamaşır makinem ve buzdolabım samsung mersinde servisleride iyi beko yu hiç kullanmadık o yüzden ona yorum ypamıcam ama çamaşır makineni 9 kg almanı tavsiye ederim kz tüyü yorgan ve tek kişilik battaniye yıkayabilirsin

8 kg diye düşünmüştm ben yetmez mi kiii bizim burda da genelde beko kullanılır kv de de arcelik demiş ay cok kararsız kaldım ama siemens buzdolabına aşık oldum cok giziiilll
O kadar uzağım ki konuya anneme bir soramm
bende yaaa annemde pek ilgilenmez kaldık öle sap gibi

canım beko alma özellikle bulasik makinası annemde memnun değil bende

Ayy canimmm ne guzel yazmissin. Tesekkur ederim. Portakali buzluga atmadim hic hatta duymadim guzel oluyor demek hemen saklamaliyimmmm cok tesekkur ederim. Diger tarifide yapacagimm ilk firsatta guzel birseye benziyooo mmm

Tabi kiii siemensss fiyatlari iyidir ama kalitesi de cok iyidir beko hic sevmem

Ayy canimmm ne guzel yazmissin. Tesekkur ederim. Portakali buzluga atmadim hic hatta duymadim guzel oluyor demek hemen saklamaliyimmmm cok tesekkur ederim. Diger tarifide yapacagimm ilk firsatta guzel birseye benziyooo mmm
atiliyo tabi butun sekilde yani cikarip limonla rendelniyo o asamaya gelnce anlatrm.
Rica ederm kuzucum

9 kilo büyük eşyalar için iyi oluyor iki tne yolluğum var çamaşır balkonuna serdiğim birde banyoya düşün ikisini birden yıkıyorum tek seferde yıkayıp kurutuyorum 8 kg da yeter tabi ki ... en iyisi zaten karışmamaları kuzum kafan daha çok karışır biz beğendik okey dedik sonra annelerin gönlü olsun diye göstermek için onları götürdük oldu bitti

Bizde alıcaz bir ay sonra canım. Araştırmalarıma ve kullanıcı yorumlarına göre ben çamaşır ve bulaşık makinemi Arçelik (bekoyla arçelik aynı) Buzdolabımıda bosch (boschla siemenste aynı) Alıcam
Tabi şans isi insallah iyi cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…