Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim isyerinde yulaf ezmesi bulundur bir kutuda sut oldu sana kahvalti bide muz tarcin ekleyince harika oluyo hem lifli metobolizmanida hizlandirir ya disardaki pogacalar gercekten degisik bi yagli kacamagi gectim mideni falan da yakar

evet bizde ablam için buzluga meyve attık o da şekersiz kaynatıp içiyo cok faydalıymış hem doğum sonrası kabızlık rskini de düşürür
cok mantikli cnm cok sag ol. Bu arada bebisinis buyudumu ablan nasil duzelebildimi

özenmeee koymuyolar kız yarım kase koyuyolar olsa içerim bende severim corbayı
cimriler yarim kase corba nedir ya

yaa yine miiii

munter sende gec geliyosun konusamiyoruzzzzzz ozlesiyoruzz
Evet tatlisim gunduz siz varsiniz ben yokum aksam ben varim haliyle siz yoksunuzz ozledimmm inannnn ekside kisin de bakemmm

cnm okuyunca aklima geldi bende yapiyorum evde ama simdiki meyvelerle mesela
1 yesil elma 1 kirmizi elma 1 ayva kucuk kucuk minik dogruyorumm sekeride yemek silme yemek kasigi kadar katiyorum hic bisey yapmaz. Icine karanfil tarcin atiyorum bi kac tane ohh mis oluyo esimle kizim cok seviyo :) sende iccc dogumdan sonrada icersin :)

Kisin da guzel portakallardan zulala :) buzluga. Yazin limonata yaparsin :) cok guzel oluyor yazin serin serin :)

Canim isyerinde yulaf ezmesi bulundur bir kutuda sut oldu sana kahvalti bide muz tarcin ekleyince harika oluyo hem lifli metobolizmanida hizlandirir ya disardaki pogacalar gercekten degisik bi yagli kacamagi gectim mideni falan da yakar
küçüktü minnacık 2 lokmada bitti yediğime de değmedi yani evet diyete basladıgımdan beri almıyodum ilk defa aldım cok farklı geldi

ikiside gayet iyiiler cok şükürrr evde kızlar partisi yapıyolar 4 kız oldular eniştem tek kaldı

Bugun patlamaya hazir bir bomba gibiyim
o zaman ben şöyle kenara çekileyim kuzu bak bi ya ne diciiimm havucla turp rendeleyip yogurtla karıstırıp yiyomş bi arkadasım akşam yemeği yerine bagırsaklara cok iyi geliyo didi bi denesem mi akşam yemeği için yetersiz olur mu

Ondan degil cnmm ya sorun yok sukur ama aklimizda olsun tesekkurler

Yanlis okumusum durumum vahim dene ozaman cnm bakalim belki ise yarar ama yetermi corba falanda yesen olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…