- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.261
Canim isyerinde yulaf ezmesi bulundur bir kutuda sut oldu sana kahvalti bide muz tarcin ekleyince harika oluyo hem lifli metobolizmanida hizlandirir ya disardaki pogacalar gercekten degisik bi yagli kacamagi gectim mideni falan da yakarbnde bugün kahvaltı yapamadım ya kahvaltıya hasretim resmen kaç gündür poğaca yemek zorunda kaldımcok üzülüyorum artık bozunca yaa ama sabah servise zor yetiştim az vaktim olsaydı ekmek falan atıcaktım çantama onuda yapamadım
cok mantikli cnm cok sag ol. Bu arada bebisinis buyudumu ablan nasil duzelebildimievet bizde ablam için buzluga meyve attık o da şekersiz kaynatıp içiyo cok faydalıymış hem doğum sonrası kabızlık rskini de düşürür
cimriler yarim kase corba nedir yaözenmeeekoymuyolar kız yarım kase koyuyolar olsa içerim bende severim corbayı
yaa yine miiiiDünkü menüm;
Sabah: 2 küçük dilim yumurtalı ekmek, az peynir
Ara: Şekersiz çay, top kek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak nohut yemeği
Akşam: 2 yk yoğurt, 2 kuru kayısı, şekersiz nescafe (eve 9 gibi gittim o saatte yemek yemek istemedim)
Gün içindede şekersiz türk kahvesi ve çay içtim, 2 litreye yakın su içtim
Evet tatlisim gunduz siz varsiniz ben yokum aksam ben varim haliyle siz yoksunuzz ozledimmm inannnn
cnm okuyunca aklima geldi bende yapiyorum evde ama simdiki meyvelerle meselacok mantikli cnm cok sag ol. Bu arada bebisinis buyudumu ablan nasil duzelebildimi
cimriler yarim kase corba nedir ya
yaa yine miiii
Evet tatlisim gunduz siz varsiniz ben yokum aksam ben varim haliyle siz yoksunuzz ozledimmm inannnnekside kisin de bakemmm
Yaaaaaa @ParteMoralll mende mende Yaaaaaane gizill zayıflamışıııızzzz
TimiiiimmmmYaaaaaa @ParteMoralll mende mende Yaaaaaa
BurdmsnYaaaaaa @ParteMoralll mende mende Yaaaaaa
küçüktü minnacık 2 lokmada bitti yediğime de değmedi yaniCanim isyerinde yulaf ezmesi bulundur bir kutuda sut oldu sana kahvalti bide muz tarcin ekleyince harika oluyo hem lifli metobolizmanida hizlandirir ya disardaki pogacalar gercekten degisik bi yagli kacamagi gectim mideni falan da yakar
yemem ki artıkozaman yemeeeee nereye gitcem tapusunu aldim
Iyi siz boyle seyler yazdikca gidip yiyesim geliyoryemem ki artıkzaten sinir oldum patatesli diye aldım patates yoktu içinde bu ay ki tek kaçamagımda bu olsundu
ikiside gayet iyiiler cok şükürrr evde kızlar partisi yapıyolar 4 kız oldular eniştem tek kaldıcok mantikli cnm cok sag ol. Bu arada bebisinis buyudumu ablan nasil duzelebildimi
cimriler yarim kase corba nedir ya
yaa yine miiii
Evet tatlisim gunduz siz varsiniz ben yokum aksam ben varim haliyle siz yoksunuzz ozledimmm inannnnekside kisin de bakemmm
taam yaaa öğle yemeğinde hiç bişey yiyemedim zati vicdanıma vicdanıma vuruyosunIyi siz boyle seyler yazdikca gidip yiyesim geliyor
Bugun patlamaya hazir bir bomba gibiyimtaam yaaa öğle yemeğinde hiç bişey yiyemedim zati vicdanıma vicdanıma vuruyosun
o zaman ben şöyle kenara çekileyimBugun patlamaya hazir bir bomba gibiyim
Ondan degil cnmm ya sorun yok sukur ama aklimizda olsun tesekkurlero zaman ben şöyle kenara çekileyimkuzu bak bi ya ne diciiimm havucla turp rendeleyip yogurtla karıstırıp yiyomş bi arkadasım akşam yemeği yerine bagırsaklara cok iyi geliyo didi bi denesem mi akşam yemeği için yetersiz olur mu
Yanlis okumusum durumum vahimo zaman ben şöyle kenara çekileyimkuzu bak bi ya ne diciiimm havucla turp rendeleyip yogurtla karıstırıp yiyomş bi arkadasım akşam yemeği yerine bagırsaklara cok iyi geliyo didi bi denesem mi akşam yemeği için yetersiz olur mu
Ondan degil cnmm ya sorun yok sukur ama aklimizda olsun tesekkurler
Yanlis okumusum durumum vahimdene ozaman cnm bakalim belki ise yarar ama yetermi corba falanda yesen olmazmi
Guzel bir corbada ic bakalm az gelir sana
vlla noluyy sanaaa
bana da az gibi geldi deniccem bakim acıkırsam falan yanına takviye yaparım
nasılda biliyo beniGuzel bir corbada ic bakalm az gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?