Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün kalori mi arttırdım sabah tartılayım dedim 100 gr artıdayım bugün hastanede işim var çıkışında yürüyebildiğim kadar yürüyüp öyle binecem belediyeye

evet yemeğin yanındaki seyleri bende cok seviyorum

evet bizde ablam için buzluga meyve attık o da şekersiz kaynatıp içiyo cok faydalıymış hem doğum sonrası kabızlık rskini de düşürür

dün kalori mi arttırdım sabah tartılayım dedim 100 gr artıdayım bugün hastanede işim var çıkışında yürüyebildiğim kadar yürüyüp öyle binecem belediyeye
kuzum ben bütün hafta artıda oluyorum çarşamba biraz azaltıp perşembe iyice az yiyorum cuma artıda oluyorum ama sadece 2 gün az besleniyorum diğer günler muhakkak doymuş oluyorum

Dünkü menüm;
Sabah: 2 küçük dilim yumurtalı ekmek, az peynir
Ara: Şekersiz çay, top kek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak nohut yemeği
Akşam: 2 yk yoğurt, 2 kuru kayısı, şekersiz nescafe (eve 9 gibi gittim o saatte yemek yemek istemedim)

Gün içindede şekersiz türk kahvesi ve çay içtim, 2 litreye yakın su içtim

Ayy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii

Canım sakın o hataya düşme benim gibi benimde kücük kücük vardı ayva tüyü şeklinde arkadaşıma aldırdım ağdayla ve şuan siyah siyah çıkıyor o kadar pişmanım ki İğneli yaptırmayı düşünüyorum koltuk altıma yaptırıyorum etkili olursa yüzüme de yaptırıcam

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:30+30
(45)Htc71:45 +
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30+35
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:325
MOR TAKIM: 174

Dün yürüdüm önceki günde yürümüştüm onu eklemeyi unutmuşum kızlar

sabahla o arayı gördükten sonra yorum bile yapmıcam menün hakkında

Kızlar çok geç saatte evde oluyorum akşam yemeklerim geç oluyo bu yüzden artık akşam yemeği yememeye karar verdim bu sabah tartılmadım ama kayısıda iişe yaradı akşamlarıda yemek yemezsem cumaya - çıkarım inşallah

Bende vazgeçtim canim aslinda ben yeni evliyken almistim yüz tüğlerimi hazir agda bantlariyla ama hic kalinlaşmadi ayni nasilsa oyle çıktı sonra sivilcelenme yapti diye birakmistim

kuzum ben bütün hafta artıda oluyorum çarşamba biraz azaltıp perşembe iyice az yiyorum cuma artıda oluyorum ama sadece 2 gün az besleniyorum diğer günler muhakkak doymuş oluyorum
bende bugünden başlayacam 15 dk sporda ekleyelim kaloriyi 900 e düşüreyim bugün ... evde de çok oturmuyorum iş yerinde de iki gündür - olurum hayalim vardı

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:30+30
(45)Htc71:45 +
(30)Nuffiun:15+15
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30+35
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:355
MOR TAKIM: 174

pazartesi 15 dkika dün 15 dk yürüdüm

Bende vazgeçtim canim aslinda ben yeni evliyken almistim yüz tüğlerimi hazir agda bantlariyla ama hic kalinlaşmadi ayni nasilsa oyle çıktı sonra sivilcelenme yapti diye birakmistim

bak ne güzel kalınlasmamıss hıc bulasma derım o islere ve yüz bu bi kol değil ki cıktıgınde kucuk kucuk herkes gorecek cok kucukken ağdada sıkıntıı ay kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…