- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.221
evet yemeğin yanındaki seyleri bende cok seviyorum2 çeşit arada yapıyorum yemekleri günlük yapmaya çalışıyorum ertesi güne kldımı eşim işe götürüyor 3.günde yemiyoruz sıkılıyoruz yemeğin yanında turşu salata yoğurt soda oluyor onlarda doyuruyor tek başına en azından ben doyuyorum
senin de tatlımGunaydin kizlar dunya kadinlar gunumuz kutlu osssunnn
evet bizde ablam için buzluga meyve attık o da şekersiz kaynatıp içiyo cok faydalıymış hem doğum sonrası kabızlık rskini de düşürürsag ol cnm. Canim cektiydi yedimmm yarisiyla yetindim ama aferin bana dimi
gelmis gelmis bu sabahta yedim organik olarak aliyoruz bir lezzetliki sanki yaz fomatesi cok sevdimmm
sag ol cnmmm
masallah cabuk atlatmisss
Canim her gun yumurta yemek istemiyorum bir lac hamis menusu inceledim nette onlarda da ara verin yaziyordu o yizden boyle degisik degisik beslenmeler yapmaya calisiyorumkomposto yapacagim ins gerci sut yapiyor duyorlar ama cok kilo yapiyor sekersiz pisiririm diye dusundum
Bende seviyorum . gözümde doyuyor hemevet yemeğin yanındaki seyleri bende cok seviyorum
özenmeeeaksam cpk gizelmis agzimin suyu aktiii
begendim menunu yalniz oglen corbayi 1 kase ic
kuzum ben bütün hafta artıda oluyorum çarşamba biraz azaltıp perşembe iyice az yiyorum cuma artıda oluyorum ama sadece 2 gün az besleniyorum diğer günler muhakkak doymuş oluyorumdün kalori mi arttırdım sabah tartılayım dedim 100 gr artıdayımbugün hastanede işim var çıkışında yürüyebildiğim kadar yürüyüp öyle binecem belediyeye
aynen sağlıklı seyler oldugu sürece iyi oluyo hepsinden 1er çatal al doyuyosun zatenBende seviyorum . gözümde doyuyor hem
Ayy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii
sabahla o arayı gördükten sonra yorum bile yapmıcam menün hakkındaDünkü menüm;
Sabah: 2 küçük dilim yumurtalı ekmek, az peynir
Ara: Şekersiz çay, top kek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak nohut yemeği
Akşam: 2 yk yoğurt, 2 kuru kayısı, şekersiz nescafe (eve 9 gibi gittim o saatte yemek yemek istemedim)
Gün içindede şekersiz türk kahvesi ve çay içtim, 2 litreye yakın su içtim
sabahla o arayı gördükten sonra yorum bile yapmıcam menün hakkında
Bende vazgeçtim canim aslinda ben yeni evliyken almistim yüz tüğlerimi hazir agda bantlariyla ama hic kalinlaşmadi ayni nasilsa oyle çıktı sonra sivilcelenme yapti diye birakmistimCanım sakın o hataya düşme benim gibibenimde kücük kücük vardı ayva tüyü şeklinde arkadaşıma aldırdım ağdayla ve şuan siyah siyah çıkıyor o kadar pişmanım ki İğneli yaptırmayı düşünüyorum koltuk altıma yaptırıyorum etkili olursa yüzüme de yaptırıcam
bende bugünden başlayacam 15 dk sporda ekleyelim kaloriyi 900 e düşüreyim bugün ... evde de çok oturmuyorum iş yerinde de iki gündür - olurum hayalim vardıkuzum ben bütün hafta artıda oluyorum çarşamba biraz azaltıp perşembe iyice az yiyorum cuma artıda oluyorum ama sadece 2 gün az besleniyorum diğer günler muhakkak doymuş oluyorum
Bende vazgeçtim canim aslinda ben yeni evliyken almistim yüz tüğlerimi hazir agda bantlariyla ama hic kalinlaşmadi ayni nasilsa oyle çıktı sonra sivilcelenme yapti diye birakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?