- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.201
allah muhafazaNiye yesene kofte fln paranmi gidernereye gidiosn blmiyorm da tavklu salata falanda olur sanki yemek yok doluuuu
tek çeşit yapıyosun akşamları galiba corbayı cok yap yemeklerden önce azar azar koyarsın kuzum 2 kişisiniz zaten hemen bitmez 3 4 gün gider sizeÇORBA YARIN VAR MENÜDE MERCİMEK ....FAZLA YAPMIYORUM ÇORBA BİR ARA HER AKŞAM YAPIYORDUM BIKKINLIK GELDI
Ya ne ladar konusmuasunuz okumicammmonemli bisi var mii kacirdigimm falan
206 msj nedir ya
inşallah ton balıklı salata yapmışssındırBende menümü yazayım gelmişken akşam karar veremedim ne yesem iki alternatif var hem fikir danışmış olurum
Sabahımsı: 1 kayısılı aktivia yedim
İki saat sonra öğle yemeğinde 4-5 kaşık yoğurt çorbası bir tabak az etli nohut ve bir küçük kase yoğur
Akşam : ya bi paket tonbalığı yiyeceğim 160 gram ya da beş tane yaprak sarma 150 gram ona hangisini yesem bilemedim sİze soruyorum o yüzden
Su 2 olur herhalde
Yürüyüş 4 km
sebzeli yumurtayı merak ettim güzel omuş menü kuzum ama dolmayla ekmek nası yidin sen07 mart 2017 menum
Sabah
Sebzeli yumurta ( kirmizi biber domates patlican)
1 tk zeytin salatasi
1tk tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Ara az sekerli kahve 5 badem 3 findik 2 cam fistigi
Oglen
1 kuru dolma
2 isirik tb ekmegi
Domates kirmizi biber patlican kavurmasi 2 yk
Aksam
Haslanmis brokoli
2 dilim palamut firinda
Aksam da.cay icerim 1 yk kuru dutla
Su 2 yi gecti
ton balıgını görüncce bnde ilk salata düşünmüştümHaklısın sabah önemli bugün biraz vakit darlığım vardı maalesef şimdi ton balıklı salatamı yapıp yiyeceğim
akşamki makarnaKahvaltı
1 ev yapımı tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tahin
Nane
Öğlen
Yarım tabak marul, havuç, tavuk haşlama (yağsız tuzsuzdu :) )
Ara
1 avuç yer fıstığı
Yeşil çay
Ara
Yarım yeşil elma
Akşam
2 kaşık pazı şoklatılmış(yağsız soğanlı)
1 kaşık pancar çorbası
1 dilim fırında makarna (az yağlı)
Yeşil fomates kavurması
1 bardak kefir
Su
2 lt
Spor
95 dk
kerevizlede deneeeYokk ay denemedim daha kereviziama pirasaya acayip yakisti portikiş
ben yapmaya ugrasamıyorum yaaHarikaydiboyle salatalari yemeyi cok seviyorum
aynen öyle yaptımKiz o kadar da degelacik kofte yiii barimmm ama bak annenin iskenderinin etinden de aşirabilirsin buda iyi fikir
o parayla kendime bi tencere tava alırm ahahahaha :
Menum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi
Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik
Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi
Ara
2 sigara boregi
1 ayran
Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi
1 salatalik
1 kivi
20 dk spor
2 lt su
meyvelerle doymuşsun resmen beybimenüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
öğlen
6 yk barbunya
1 elma
ara
2 mandalina
akşama doğru da
meyve puresi yapmıştım kızıma ondan aldım 2 tatlı kasigi
ne açım ne tok belki bi ayva yerim
su 2 litreye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
ses etme iyi oluyo iste yiyemiyo bişi
karnabahar turşusu cok severiimMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir,iki günkurusu, 10 fındık..
15 de: yoğurtu pazı, haşlama brokoli, karnabahar turşusu, börülce salatası..
Akşam: bir kase tarhana, yoğuet..
Ev sahibi sağolsun diyette olduğumuzu biliyodu ona göre hazırlık yapmış nasıl sevindim..
bende hiç ağrı falan olmuyo kuzum ya dr a gittim tahlil falan herşey normal işte yaşam şartları spor yeterli su falan dediIste ben oo sinemaki otuyla karşılaştığım da ve nerden baksan 12 yildirda tedavi ilaçları mahvetti bagirsagimi ben kabiz oluyum oyle 1-1.5 degil fazla cikiyom cok enteresan tabiki yediklerimizden de alakali ama 5.gün 10gun cok tehlikeli bence dr gidilmeli insanin neresi agrirsa cani orda maleseff..mesala ben haftanin bir gunu vcye cikiuorsam iki günü çıkımiyorum buda benim bünyeme gore kg vermem zor oliy sabit çıkıyorum sinir strestr kabiz ediyor..
2 çeşit arada yapıyorum yemekleri günlük yapmaya çalışıyorum ertesi güne kldımı eşim işe götürüyor 3.günde yemiyoruz sıkılıyoruz yemeğin yanında turşu salata yoğurt soda oluyor onlarda doyuruyor tek başına en azından ben doyuyorumallah muhafaza:
tek çeşit yapıyosun akşamları galiba corbayı cok yap yemeklerden önce azar azar koyarsın kuzum 2 kişisiniz zaten hemen bitmez 3 4 gün gider size
inşallah ton balıklı salata yapmışssındır
sag ol cnm. Canim cektiydi yedimmm yarisiyla yetindim ama aferin bana dimiçok güzel canım afiyet olsun ilk aradaki pogaca olmasa da olurmuş ama canın çektiyse iyi olmuş begendim
gelmis gelmis bu sabahta yedim organik olarak aliyoruz bir lezzetliki sanki yaz fomatesi cok sevdimmmMasallah yavrum.iyi yemissin oku oku bitmedi afiyet olsun salataliga domatese tad gelmismi ben daha almiyorum da
sag ol cnmmmSigara böreği hariç sevdim menünü afiyet olsun
masallah cabuk atlatmisssOglusumda cok iyi teyzesi bi gorsen cirit atiyo evin icinde masalah zaten kesildiginden beri hic sunnet olmamis gibi
Canim her gun yumurta yemek istemiyorum bir lac hamis menusu inceledim nette onlarda da ara verin yaziyordu o yizden boyle degisik degisik beslenmeler yapmaya calisiyorumsabah niye yumurta yok akşam niye sebze yada et yemeği yokama öğle cok güzel olmş komposto yap kendinde kuzum bebişine yedirirsin doğdugunda dısadan alcana ev yapımı
aksam cpk gizelmis agzimin suyu aktiiihemen dünkü menümü yazıp kaçıcam işlerimi halledip gelicem
sabah: 1dilim ekmek kahvaltılıklardan azar azar
ara:kahve yarım portakal
öğle: y.kase corba yarım tabak barbunya(taneleirini yedim) küçük bi kase cacık 1dilim ekmek
ara:kahve
akşam:ekmeksiz iskender etinden bol salata 1 bardak ayran
su 1 litre 35dk spor
anlayışlı ev sahibi olunca farklı oluyor afiyet olsunMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir,iki günkurusu, 10 fındık..
15 de: yoğurtu pazı, haşlama brokoli, karnabahar turşusu, börülce salatası..
Akşam: bir kase tarhana, yoğuet..
Ev sahibi sağolsun diyette olduğumuzu biliyodu ona göre hazırlık yapmış nasıl sevindim..
o ilaçların zarar vermediği yerimiz yokki umrım bu kadar çaba da boşa gitmezIste ben oo sinemaki otuyla karşılaştığım da ve nerden baksan 12 yildirda tedavi ilaçları mahvetti bagirsagimi ben kabiz oluyum oyle 1-1.5 degil fazla cikiyom cok enteresan tabiki yediklerimizden de alakali ama 5.gün 10gun cok tehlikeli bence dr gidilmeli insanin neresi agrirsa cani orda maleseff..mesala ben haftanin bir gunu vcye cikiuorsam iki günü çıkımiyorum buda benim bünyeme gore kg vermem zor oliy sabit çıkıyorum sinir strestr kabiz ediyor..
günaydın kızlaarr kadınlar günümüz kutlu olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?