Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(45)Htc71:45 +
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:265
MOR TAKIM: 174

Niye yesene kofte fln paranmi gider nereye gidiosn blmiyorm da tavklu salata falanda olur sanki yemek yok doluuuu
allah muhafaza :
ÇORBA YARIN VAR MENÜDE MERCİMEK ....FAZLA YAPMIYORUM ÇORBA BİR ARA HER AKŞAM YAPIYORDUM BIKKINLIK GELDI
tek çeşit yapıyosun akşamları galiba corbayı cok yap yemeklerden önce azar azar koyarsın kuzum 2 kişisiniz zaten hemen bitmez 3 4 gün gider size
Ya ne ladar konusmuasunuz okumicammm onemli bisi var mii kacirdigimm falan
206 msj nedir ya

inşallah ton balıklı salata yapmışssındır

sebzeli yumurtayı merak ettim güzel omuş menü kuzum ama dolmayla ekmek nası yidin sen
Haklısın sabah önemli bugün biraz vakit darlığım vardı maalesef şimdi ton balıklı salatamı yapıp yiyeceğim
ton balıgını görüncce bnde ilk salata düşünmüştüm
akşamki makarna

sabah niye yumurta yok akşam niye sebze yada et yemeği yok ama öğle cok güzel olmş komposto yap kendinde kuzum bebişine yedirirsin doğdugunda dısadan alcana ev yapımı

meyvelerle doymuşsun resmen beybi

karnabahar turşusu cok severiim ne anlayışlı insanlar kimileri de bildiği halde yapıyoda yapıyo

bende hiç ağrı falan olmuyo kuzum ya dr a gittim tahlil falan herşey normal işte yaşam şartları spor yeterli su falan dedi

hemen dünkü menümü yazıp kaçıcam işlerimi halledip gelicem

sabah: 1dilim ekmek kahvaltılıklardan azar azar

ara:kahve yarım portakal

öğle: y.kase corba yarım tabak barbunya(taneleirini yedim) küçük bi kase cacık 1dilim ekmek

ara:kahve

akşam:ekmeksiz iskender etinden bol salata 1 bardak ayran

su 1 litre 35dk spor

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(45)Htc71:45 +
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30+35
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:265
MOR TAKIM: 174

2 çeşit arada yapıyorum yemekleri günlük yapmaya çalışıyorum ertesi güne kldımı eşim işe götürüyor 3.günde yemiyoruz sıkılıyoruz yemeğin yanında turşu salata yoğurt soda oluyor onlarda doyuruyor tek başına en azından ben doyuyorum

çok güzel canım afiyet olsun ilk aradaki pogaca olmasa da olurmuş ama canın çektiyse iyi olmuş begendim
sag ol cnm. Canim cektiydi yedimmm yarisiyla yetindim ama aferin bana dimi

Masallah yavrum.iyi yemissin oku oku bitmedi afiyet olsun salataliga domatese tad gelmismi ben daha almiyorum da
gelmis gelmis bu sabahta yedim organik olarak aliyoruz bir lezzetliki sanki yaz fomatesi cok sevdimmm

Sigara böreği hariç sevdim menünü afiyet olsun
sag ol cnmmm

Oglusumda cok iyi teyzesi bi gorsen cirit atiyo evin icinde masalah zaten kesildiginden beri hic sunnet olmamis gibi
masallah cabuk atlatmisss

sabah niye yumurta yok akşam niye sebze yada et yemeği yok ama öğle cok güzel olmş komposto yap kendinde kuzum bebişine yedirirsin doğdugunda dısadan alcana ev yapımı
Canim her gun yumurta yemek istemiyorum bir lac hamis menusu inceledim nette onlarda da ara verin yaziyordu o yizden boyle degisik degisik beslenmeler yapmaya calisiyorum komposto yapacagim ins gerci sut yapiyor duyorlar ama cok kilo yapiyor sekersiz pisiririm diye dusundum

aksam cpk gizelmis agzimin suyu aktiii
begendim menunu yalniz oglen corbayi 1 kase ic

anlayışlı ev sahibi olunca farklı oluyor afiyet olsun

o ilaçların zarar vermediği yerimiz yokki umrım bu kadar çaba da boşa gitmez
günaydın kızlaarr kadınlar günümüz kutlu olsuun

senin de tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…