- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.301
kapak yeri çabuk kırılıyor açıp kapamak için tuttuğumuz yer var ya kenardan çatladı anneminkide kırık bide diğerlerinde var midir bilmem ama tablet deterjanda sürekli deterjan kalıntısı oluyor beyaz putur putur kum gibi
O Zaman en mantıklısı parte nin dediği gibi alman markası almak olcakkbi bulasik makinasından memnun değilim buzdolabı kötü değil
benim nişanlım sen seç al ben gelmiyeyim sen kullancan zaten dedi annemle gittim bende bakalım inşallah dogur karar verebilirim9 kilo büyük eşyalar için iyi oluyor iki tne yolluğum var çamaşır balkonuna serdiğim birde banyoya düşün ikisini birden yıkıyorum tek seferde yıkayıp kurutuyorum 8 kg da yeter tabi ki ... en iyisi zaten karışmamaları kuzum kafan daha çok karışır biz beğendik okey dedik sonra annelerin gönlü olsun diye göstermek için onları götürdük oldu bitti
ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokkBizde alıcaz bir ay sonra canım. Araştırmalarıma ve kullanıcı yorumlarına göre ben çamaşır ve bulaşık makinemi Arçelik (bekoyla arçelik aynı) Buzdolabımıda bosch (boschla siemenste aynı) Alıcam
Tabi şans isi insallah iyi cıkar
O Zaman en mantıklısı parte nin dediği gibi alman markası almak olcakk
benim nişanlım sen seç al ben gelmiyeyim sen kullancan zaten dedi annemle gittim bende bakalım inşallah dogur karar verebilirim
ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk
evvet kira olcak canım bizim oturdugumuz semtte olcak ve bunu niişanlımın ailesi sanki içgüveysi geliyo gibi algılıyo
ev işini ne yaptınız siz kiraya mı çıkacak sınız
evet bende o indirimden faydalanmak istiyorumYaaa bizim evdeki bulaşık makinesi siemens ve hiçç memnun değiliz daha 3 4 yıl oldu alalı hiç yıkamıyo resmen pis çıkıyo icinden ama şans isi bu insallah seninki iyi cıkar kuzuucumBizimde daha düğüne 1,5 sene var ama almayı düşünüyoruz malum ötv kdv indirimi Kurulumunu yaptırınca başlar heralde garantisiii
evet bende o indirimden faydalanmak istiyorumaynen şans işi bu bakalım bbnm az kaldı almak lazım fırsat varken
evvet kira olcak canım bizim oturdugumuz semtte olcak ve bunu niişanlımın ailesi sanki içgüveysi geliyo gibi algılıyo
bencede inşallah çok memnun kalırsın
amiiinnn düğünden sonra alcaz ev hayırlısıyla bi düğün olsun daAllah kendi evinize geçmeyi nasip etsin inşallah en yakın zamanda
ay inşallahsizede inşallah kuzum
amiiinnn düğünden sonra alcaz ev hayırlısıyla bi düğün olsun da
oo annenlere yakın çok iyi olmuş böylesi anneye naz geçer ama her kv nazı kabul etmezevvet kira olcak canım bizim oturdugumuz semtte olcak ve bunu niişanlımın ailesi sanki içgüveysi geliyo gibi algılıyo
canım şimdiden hayırlı olsun allah evi olamayanlarada nasip etsinKira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcazDarısı sizin başınıza inşallah
canım şimdiden hayırlı olsun allah evi olamayanlarada nasip etsin
Benim bütün beyaz esyalarim siemens ve 7 senedir taş gibi Masallahkızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
ben şimdi beyaz eşya alcam sizce BEKO mu daha iyi SİEMENS mi
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum
@munterSekerPancarii @ParteMoralll @htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn
İse gitti gocam hemen geldim oglen gidiyi bu hafta
Ya burasi ya tohatBen en iyisi baska kuralli takima geciyimmmm yoksa
BendeCoook acikiyorum
Ayyy ozledmmm ccekilmiyi buralarrİse gitti gocam hemen geldim oglen gidiyi bu hafta
Ya burasi ya tohattohata gidebilirsin anca ayy coh espirikliyim
Aynen benimkilerde germany alaman maliBen siemens kullaniyorum hepsinden memnunum
Sana tavsiyem made in turkeyleri almagermany yani asil olanlari al. Benimkiler oyle cok arastirmistik.
Ayyy ozledmmm ccekilmiyi buralarr
yok bee nereye gitcem burdymmm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?