Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi bulasik makinasından memnun değilim buzdolabı kötü değil
O Zaman en mantıklısı parte nin dediği gibi alman markası almak olcakk
benim nişanlım sen seç al ben gelmiyeyim sen kullancan zaten dedi annemle gittim bende bakalım inşallah dogur karar verebilirim

ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk

ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk

Yaaa bizim evdeki bulaşık makinesi siemens ve hiçç memnun değiliz daha 3 4 yıl oldu alalı hiç yıkamıyo resmen pis çıkıyo icinden ama şans isi bu insallah seninki iyi cıkar kuzuucum Bizimde daha düğüne 1,5 sene var ama almayı düşünüyoruz malum ötv kdv indirimi Kurulumunu yaptırınca başlar heralde garantisiii

evet bende o indirimden faydalanmak istiyorumaynen şans işi bu bakalım bbnm az kaldı almak lazım fırsat varken

ay inşallah sizede inşallah kuzum

amiiinnn düğünden sonra alcaz ev hayırlısıyla bi düğün olsun da

Kira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcaz Darısı sizin başınıza inşallah

Benim bütün beyaz esyalarim siemens ve 7 senedir taş gibi Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…