- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.321
Cok kaliteli canim siemens aldim mi iyisinden almak lazim sonra degistirilmiyo boyle seyler ömürlükbnm aklımda siemens te kaldı aslında ben daha arstırmadım ama dış görünüş olarak siemens daha iyi
inşallah kuzum hayırlı lsun sizede mutlulukla huzurla oturun inşallahhhKira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcazDarısı sizin başınıza inşallah
maşallahhh diyorum ve siemens diyorumBenim bütün beyaz esyalarim siemens ve 7 senedir taş gibi Masallah
YyessssssAynen benimkilerde germany alaman malibunlar daha kaliteliymis
Ozlersin menii severimmm senii seveeeeeeeerrrr
Ayy ne guzel anana yakin ol bosver onlar icguveysi algilamaya divam itsinevvet kira olcak canım bizim oturdugumuz semtte olcak ve bunu niişanlımın ailesi sanki içgüveysi geliyo gibi algılıyo
ama annemde dedim öle hergün her akşam bekleme yada gelme o zaman herkesin evi ayrı olcak ben her fırsatta gelirim zaten dedimoo annenlere yakın çok iyi olmuş böylesi anneye naz geçer ama her kv nazı kabul etmez
Gercekten de cirkindir haaYyessssss
sesin cok cirkin
kocan işe sen alemlereİse gitti gocam hemen geldim oglen gidiyi bu hafta
inşallah kuzum hayırlı lsun sizede mutlulukla huzurla oturun inşallahhh
kendi evimize geçince ankastre istiyorum benCok kaliteli canim siemens aldim mi iyisinden almak lazim sonra degistirilmiyo boyle seyler ömürlük
anam garip anam kurtulamıyo yine bendenAyy ne guzel anana yakin ol bosver onlar icguveysi algilamaya divam itsin
Oylemi dedin harbidenama annemde dedim öle hergün her akşam bekleme yada gelme o zaman herkesin evi ayrı olcak ben her fırsatta gelirim zaten dedim
Gercekten de cirkindir haaajajjakakakallananNajal
neee be
he dedim o anladı zaten ne demek istediğimi işim mi yok sana gelcem sen gel bana dediOylemi dedin harbiden
ben bilirim
neee be
Ozlersin anaciginiiiii :)he dedim o anladı zaten ne demek istediğimi işim mi yok sana gelcem sen gel bana dedihaftada 1 2 akşam giderim ben nişanlım dısarı cıktıgında yiterrr çalışcam bn yorgun oluyom akşamları
bn tadsız tuzsuz muyum niye öle diyon
ah ben onu hep özleriiim şimdi bile günde 3 4 kez konusuyoz telefondaOzlersin anaciginiiiii :)
bugün çalıştıgım yerde bi kadın ev kadınları bütün gün oturuyo temizlikte yapsınlar bi zahmet yapmak zorundalar dediKoca ise ben buraya damlar
Ayy cocuk ev isi en zor olani yaa o ne demekmis oyle hele hem calisip hem ev isine kosturanlara saygim sonsuz yaniii hemde kadin diyo bunuuu gerçekten ayipbugün çalıştıgım yerde bi kadın ev kadınları bütün gün oturuyo temizlikte yapsınlar bi zahmet yapmak zorundalar dedikızdım baya söylendim ama bunu bi kadının söylemesi cok tuhaf değil mi ? sanki ev işleri kolaymış gibi..
evetttt kolay bişey değil ki bütün gün o evin işlerini halletmek bide mecbur lafına cok kızdım sanki evlenmemiş hizmetciliğe başlamışAyy cocuk ev isi en zor olani yaa o ne demekmis oyle hele hem calisip hem ev isine kosturanlara saygim sonsuz yaniii hemde kadin diyo bunuuu gerçekten ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?