Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızın mı olacak demode gelebilir ama ben zeynep ismini seviyorum ayten nehir ırmak su gibi isimlerde çok guzel
Henuz belli degil cnm ben on hazirlik yapiyorum
Zeynep ismi en cok koyulan isimmis. Gecen okuduydumm. Digerleride guzel. Ben boyle cok bilindik olmasin ama guzel herkesin telaffuz edebilecegi bir isim olsun istiyorum aklima gelenler icime sinmedi hic

ama annemde dedim öle hergün her akşam bekleme yada gelme o zaman herkesin evi ayrı olcak ben her fırsatta gelirim zaten dedim
işte onun mesafesini sen koruyacaksın benim ev soğuktu anam odun sobası yakıyorduilk sene gittik artık her sene bekliyorlar birde ben tekim kıyamıyorum yemek yaptım dese kapıdan al kaç evine

Sag ol cnm cok tesekkurler. Portakal her gun en az 1 tane yiyorum kivi de oyle havalar carpti galiba anlayamadim ev tarjanam yok ne yazikki (((
Demekki cnmmmm yoruluyosun bider. Ben calisiyorken arkadasim posetle mandln yerdi hamileydi portkalda yiyodu muhakkak. Nyse insallah hemen duzelirsin. Cok agir gecirirsen gidersin doktora.
Hafta da bir yiyorum canim haftalar cok hizli gectigi icin belki cok tuketiyorum gibi geldi sana hafta da iki yapamadim bile bir ara dusunuyordum ama bademi soyledigin icin uzerine dusmedim hafta da bir yiyorum ama muhakak ayy ne cok yazdimmm
olabilir cnm bana oyle geldi :)

BitmeyenUmidim canimmm napiyosun konusamadikkkk ne haldesin diyeti bozuyomusunn yooksam gelince beni bilgilendir bibikimm
Napim cok yorgunum ve ceyranda kalmisim her yanim agriyor temizlik yapmistim bide dun misafir agirladimdi gece 2-3 gibi kollarimin bileklerimin agrisindan zor uyudum ve halen agrisi var canim dün misafirleri agirliyacagim diye bi kac seyden yedim tadina baktim cok ac kaldim dengezis beslrnme oldu dun menude yazmak hic icimden gelmedi,benim için bugun gayet yeşillik agirlikli salata tarzi beslendim amann misagorlerin cogu bitti diyip duruylardi ev gozaydina geldiler hem oglana kuran okutturdum ikisi bir arada cikti bende bittim yani puffff

hmm o zaman şimdiden araman gerek gün görmemiş isim bulmak çok zor.. zeynep ismi içinde ilk kez duydum onu benim sülalemde yok öyle bir isim ki benim 200 kuzenim var onların çocukları da var kimsede yok aklımdan sildim yinede

afiyet olsun tatlım

Demekki cnmmmm yoruluyosun bider. Ben calisiyorken arkadasim posetle mandln yerdi hamileydi portkalda yiyodu muhakkak. Nyse insallah hemen duzelirsin. Cok agir gecirirsen gidersin doktora.
olabilir cnm bana oyle geldi :)
Sag ol canimm ins hemen geldigi gibi gecer gider. Mandalina olsa bende daha cok yerim portakalin spyulmasi zor mandalinaninda zamani gecti aferin o ladina

Evet cnm her gun dusunuyorum ama bulamadim daha. Ins buluruz. Sizin de gozunuz kulaginiz acik osssunn
yaa nasil olur her sulalede olmasi lazim aslinda daha yeni okudum buni hemde hatta son yillarda zeynep ismi koyanlar cok arttii

Iyi siz boyle seyler yazdikca gidip yiyesim geliyor
Yooo senn yemee sen grubun gurur direklerisinizz bendr bi selamete cikaydim ne bir yerlere gidecrn nede misafit cagiracam hadi gitme gelmesin misafirr mecburluktan sınırlarım artik cok tukendii hep bi mücadele içinde amaaa yetti gariii hep bi bahanee

Gercekten iyi geliymiymiss bende drnesemmi yarin denim ama turp yok aldirirm bakemde

sabah :
kimyonlu su
1 tost / şekersiz çay
Ara
1 küçük kare bitter
öğlen
1 kase mercimek çorba
2 lokma kuru çökelek
Ara
Elma
Akşam
1 tabak çorba
3 yaprak marul / 2 domates / 1 küçük turp/ 1 k.kırmızı biber
soda

2lt su tamamlanacak / hastane çıkışı 85 dk yürüdüm yaklaşık yaktığım kalori 314 / günlük aldığım kalori 1052 günlük net 738

Evet cnm her gun dusunuyorum ama bulamadim daha. Ins buluruz. Sizin de gozunuz kulaginiz acik osssunn
yaa nasil olur her sulalede olmasi lazim aslinda daha yeni okudum buni hemde hatta son yillarda zeynep ismi koyanlar cok arttii
bizim sülalade yoksa her sülalede olması da imkanısz

Benim buz dolabimm siemens cokta memnunum buzlugu cok buyuk haa bide be yogirdu evde kendim yaparim normal yerine koyarim şahane yogurdum olur hazir gibi misal anbemin arçelik yogurdu hep eksi olur yani tee ondan anlimm. Firinimda beko cok mükemmel pisiriy annemin arçelik börek baklava olsun hem kenarlarıni hep yakiyor komsumunda var arçelik oda ayni yakiyy.ama venim firin cok güzel pisiriy dijital değil buzdolabı da firinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…