- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.341
Birakin bu tarz at gozluklu insanlarievetttt kolay bişey değil ki bütün gün o evin işlerini halletmek bide mecbur lafına cok kızdım sanki evlenmemiş hizmetciliğe başlamış
onlar beni bıraksınBirakin bu tarz at gozluklu insanlari
Var öyle tiplerr.onlar beni bıraksınher yerden çıkıyolar virüs gbiler
aaaaaaa gecmis olsunnnnnnnnnKizlar ben grip oldum
yaaaanası başardın onuuu
Var öyle tiplerr.
aaaaaaa gecmis olsunnnnnnnnn
Sabah kahvalti yapamadihini bildigimden bisi soylemeyecegimmm. Oglen salata neden 1 kasik cok az olmus oglen begenmedim ara guzel aksamda corba salata guzellsabah: 1küçük minicik poğaca
ara:kahve
öğle:yarım kase corba 2 orta köfte 1 kaşık salata
ara:kahve yarım portakal yarım salatalk
akşam:corba yerim büyük ihtimal bide salata olur
Eger ev tarhanasi varsa yap ic derim bana herzaman cok iyi geliyo. Portkal falnda ye lutfen cok ye isyerinde de al yanina ye cmku hasta olmaman lazim cnmmSag olun tatluslarrr
Gecen haftadan beri uzerimde bir kirginlik vardi 2 gundur bogaz agrisi burun tikanikligi tam da mevsim gecisleriya basim catliyor cok halsiz hissediyorum kendimi
evet icebilirsin canimmmm.Parteeee tatlisim netten baktim ıhlamur icebiliyomusum yine de sana bi danisayim dedim ev yapimi ihlamur icsem bir sakincasi olur mu bebisimee
Benimkiler beko cok memnunum tavsiye ederim ve serviside cok iyi hizmet veriyokızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr
ben şimdi beyaz eşya alcam sizce BEKO mu daha iyi SİEMENS mi
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum
munter SekerPancarii @ParteMoralll @htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn
Canm yanlismi goruyorum acaba baligi cok fazla mi tuketiyorsun?Menum sabah
1 gunkurusu 1 sb iliksu
1 yk keciboynuzu pekmezi
1 domates 1 salatalik 1 dilim tb ekmegi
1 pinar beyaz peynir 1 ucgen peynir 4 zeytin
Ara ceyrek portakal 1 avuca yakin kuruyemis yarim simit yarim salatalik
Ogle
1 porsiyon sade makarna 1 kase yogurt
Ara
1 dilim tb ekmegi ve 1 pinar beyaz peynir 9 leblebi
Aksam
1 porsiyon balik
1 kase mercimek
1 dilim tb ekmegi yerim
Havuc salatasi da yapip yerim ins.
20 dk yuruyus
2 lt su
Benim beko ama cok guzel yikyo su 4 programli olandan bence buraya sordun daha cok aklin karisacak'aa güzel yıkamıyo mu yoksa bozuluyo mu
Buzdolabim bosh o da guzelBizde alıcaz bir ay sonra canım. Araştırmalarıma ve kullanıcı yorumlarına göre ben çamaşır ve bulaşık makinemi Arçelik (bekoyla arçelik aynı) Buzdolabımıda bosch (boschla siemenste aynı) Alıcam
Tabi şans isi insallah iyi cıkar
Sag ol cnm cok tesekkurler. Portakal her gun en az 1 tane yiyorum kivi de oyle havalar carpti galiba anlayamadimEger ev tarhanasi varsa yap ic derim bana herzaman cok iyi geliyo. Portkal falnda ye lutfen cok ye isyerinde de al yanina ye cmku hasta olmaman lazim cnmm
evet icebilirsin canimmmm.
Icine bal da katabilrsin Keci boynuzu pekmezide hepsinden olur farketmez.
Herzaman hasta olmadigin icin aksam ilik bi fincan ic. En fazla iki olmasi lazjm gunluk. Ama ihlamurun zarari yok bende ictim doktorumda ic demisti.
Hafta da bir yiyorum canim haftalar cok hizli gectigi icin belki cok tuketiyorum gibi geldi sana hafta da iki yapamadim bile bir ara dusunuyordum ama bademi soyledigin icin uzerine dusmedim hafta da bir yiyorum ama muhakak ayy ne cok yazdimmmCanm yanlismi goruyorum acaba baligi cok fazla mi tuketiyorsun?
Bence haftada bir falan tuket derim.
Gun icinde badem alman yeterli olucaktir.
Sag ol bibisimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?