Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Parteeee tatlisim netten baktim ıhlamur icebiliyomusum yine de sana bi danisayim dedim ev yapimi ihlamur icsem bir sakincasi olur mu bebisimee

kızlar ben gidiyoreee öpüldünüzz akşam gelebilrsem gelirim
gözüm üstünüzde

sabah: 1küçük minicik poğaca
ara:kahve
öğle:yarım kase corba 2 orta köfte 1 kaşık salata
ara:kahve yarım portakal yarım salatalk
akşam:corba yerim büyük ihtimal bide salata olur

sabah: 1küçük minicik poğaca
ara:kahve
öğle:yarım kase corba 2 orta köfte 1 kaşık salata
ara:kahve yarım portakal yarım salatalk
akşam:corba yerim büyük ihtimal bide salata olur
Sabah kahvalti yapamadihini bildigimden bisi soylemeyecegimmm. Oglen salata neden 1 kasik cok az olmus oglen begenmedim ara guzel aksamda corba salata guzell

Menum sabah
1 gunkurusu 1 sb iliksu
1 yk keciboynuzu pekmezi
1 domates 1 salatalik 1 dilim tb ekmegi
1 pinar beyaz peynir 1 ucgen peynir 4 zeytin

Ara ceyrek portakal 1 avuca yakin kuruyemis yarim simit yarim salatalik

Ogle
1 porsiyon sade makarna 1 kase yogurt

Ara
1 dilim tb ekmegi ve 1 pinar beyaz peynir 9 leblebi

Aksam
1 porsiyon balik
1 kase mercimek
1 dilim tb ekmegi yerim
Havuc salatasi da yapip yerim ins.

20 dk yuruyus
2 lt su

Sag olun tatluslarrr
Gecen haftadan beri uzerimde bir kirginlik vardi 2 gundur bogaz agrisi burun tikanikligi tam da mevsim gecisleriya basim catliyor cok halsiz hissediyorum kendimi
Eger ev tarhanasi varsa yap ic derim bana herzaman cok iyi geliyo. Portkal falnda ye lutfen cok ye isyerinde de al yanina ye cmku hasta olmaman lazim cnmm
Parteeee tatlisim netten baktim ıhlamur icebiliyomusum yine de sana bi danisayim dedim ev yapimi ihlamur icsem bir sakincasi olur mu bebisimee
evet icebilirsin canimmmm.
Icine bal da katabilrsin Keci boynuzu pekmezide hepsinden olur farketmez.
Herzaman hasta olmadigin icin aksam ilik bi fincan ic. En fazla iki olmasi lazjm gunluk. Ama ihlamurun zarari yok bende ictim doktorumda ic demisti.

Benimkiler beko cok memnunum tavsiye ederim ve serviside cok iyi hizmet veriyo
Bir bilgi daha arkadasin da bulasik makinesi simens ve hic guzel yikamadigini soyluyo bende sahit oldum oyle iste sen karar ver

Canm yanlismi goruyorum acaba baligi cok fazla mi tuketiyorsun?
Bence haftada bir falan tuket derim.
Gun icinde badem alman yeterli olucaktir.

Sag ol cnm cok tesekkurler. Portakal her gun en az 1 tane yiyorum kivi de oyle havalar carpti galiba anlayamadim ev tarjanam yok ne yazikki (((

Canm yanlismi goruyorum acaba baligi cok fazla mi tuketiyorsun?
Bence haftada bir falan tuket derim.
Gun icinde badem alman yeterli olucaktir.
Hafta da bir yiyorum canim haftalar cok hizli gectigi icin belki cok tuketiyorum gibi geldi sana hafta da iki yapamadim bile bir ara dusunuyordum ama bademi soyledigin icin uzerine dusmedim hafta da bir yiyorum ama muhakak ayy ne cok yazdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…