- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.381
Kiz kayboluyosun aticam daHimmdiiii burdayım mm bana motive olsunn
aynen oda zor ama sen hanilesin sana hersey serbestSag ol canimm ins hemen geldigi gibi gecer gider. Mandalina olsa bende daha cok yerim portakalin spyulmasi zor mandalinaninda zamani gecti aferin o ladina
Evet var en yakinimda 1 buuck yasinda :) ama guzel yani eski isim sevenler icinEvet cnm her gun dusunuyorum ama bulamadim daha. Ins buluruz. Sizin de gozunuz kulaginiz acik osssunn
yaa nasil olur her sulalede olmasi lazim aslinda daha yeni okudum buni hemde hatta son yillarda zeynep ismi koyanlar cok arttii
valla ne bitmez misafirmis anacim yaa yazik sanada neyse bittimi artik diyette yapilmaz ki misafir hergunYooo senn yemee sen grubun gurur direklerisinizz bendr bi selamete cikaydim ne bir yerlere gidecrn nede misafit cagiracam hadi gitme gelmesin misafirr mecburluktan sınırlarım artik cok tukendii hep bi mücadele içinde amaaa yetti gariii hep bi bahanee
:) kiyamammmmmmAmannn patla bize cemkir nolcakkk hic olmasa sanal alem yuzumuzumu gorceksinizz patla baaaa tirsimmm haaa :))))
amiiiiinn ezanda okunuyo rabbim olmayanlara versinnn insallah sizedeeeeehastaneye gittim bugün sıra bekleyenler hamiş ordan foruma inelim dedik her adım attığımda karşımda hamişler moralim çok bozuldu benim de olsun allahımolumsuz cümlelerden senin durumun karışık cümlelerden çok yoruldum
Iyide şimdi cok pahali olur dolar ve euro yüzünden gecen derin Dondurucu ya baktim aboovvv fiyat iki kati olmus kurban bayraminda indrimli 1.000 tlden 1.400 du simdi 2,5kusurdu secimden sonra düşer mi bilmiimm bekle senmi acaba..ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk
Allah'tan ümit kesilmez canimmm Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayirli saglikli evlat nasip etsinhastaneye gittim bugün sıra bekleyenler hamiş ordan foruma inelim dedik her adım attığımda karşımda hamişler moralim çok bozuldu benim de olsun allahımolumsuz cümlelerden senin durumun karışık cümlelerden çok yoruldum
Bencede anasiz diyar olmaz ben hergun gorusuyom gormesemde telfondan görüşürüz @hedef52 bende annem gilin semte goctuk bak gayinbabamgil daha hayirli olsuna gelcekler dii anamin ordayim yaa gerci onceki evimde 3-4km yol vardi halbuki kendileri koyde oturuyor hep annemgilden fayda gorurum onlardan hicc yinede.kiskaniylar bide ayrimi cok yapiylar diger kaynim ev alsa kosa kosa gelir ogluda sunnet oldu hemen geldiler bize boss ..@nuffıun kendi oz evladin yok her yonden seciyler bişey desem bakk bak kiskaniyy diyorlar tmm yuzume hic bişey demediler ama yaptiklari onu ifade ediyy nolcak brnide mutlu etseniz hep diger elti ve torunlarii amannn niyyseOzlersin anaciginiiiii :)
o ayrım malesef her ailede oluyor sen ve eşin eli öpülecek insanlarsınız herkes sizin yaptığınızı yapamaz ve yapmazda .... birşeyi anlatmak için de lafın ağızdan çıkması da gerekmiyor hareker ve bakışlarda çok şey ifade eder ...Bencede anasiz diyar olmaz ben hergun gorusuyom gormesemde telfondan görüşürüz @hedef52 bende annem gilin semte goctuk bak gayinbabamgil daha hayirli olsuna gelcekler dii anamin ordayim yaa gerci onceki evimde 3-4km yol vardi halbuki kendileri koyde oturuyor hep annemgilden fayda gorurum onlardan hicc yinede.kiskaniylar bide ayrimi cok yapiylar diger kaynim ev alsa kosa kosa gelir ogluda sunnet oldu hemen geldiler bize boss ..@nuffıun kendi oz evladin yok her yonden seciyler bişey desem bakk bak kiskaniyy diyorlar tmm yuzume hic bişey demediler ama yaptiklari onu ifade ediyy nolcak brnide mutlu etseniz hep diger elti ve torunlarii amannn niyyse
Rabbim ins bizede taddirsin anneligi bu bir imtihan veren rabbim vermeyen rabbim hep bunu bilincide olmayi nasip etsinn..nedense icimm hep burukk
.önce duann icin aminnnnnnnn.Kiz kayboluyosun aticam da
aynen oda zor ama sen hanilesin sana hersey serbest
Evet var en yakinimda 1 buuck yasinda :) ama guzel yani eski isim sevenler icin
valla ne bitmez misafirmis anacim yaa yazik sanada neyse bittimi artik diyette yapilmaz ki misafir hergun
:) kiyamammmmmm
amiiiiinn ezanda okunuyo rabbim olmayanlara versinnn insallah sizedeeeee
Kizlar ben grip oldum
Menünü beğendim makarna yerine başka bir şey olabilirdi tabi ki ama kötü değil menünMenum sabah
1 gunkurusu 1 sb iliksu
1 yk keciboynuzu pekmezi
1 domates 1 salatalik 1 dilim tb ekmegi
1 pinar beyaz peynir 1 ucgen peynir 4 zeytin
Ara ceyrek portakal 1 avuca yakin kuruyemis yarim simit yarim salatalik
Ogle
1 porsiyon sade makarna 1 kase yogurt
Ara
1 dilim tb ekmegi ve 1 pinar beyaz peynir 9 leblebi
Aksam
1 porsiyon balik
1 kase mercimek
1 dilim tb ekmegi yerim
Havuc salatasi da yapip yerim ins.
20 dk yuruyus
2 lt su
Evt kiz bebde kendim yapiyorum yogurdumu gece buzdolabina koyuyorum sabaha missss :) benim hepsi siemens iyilerinden almaya calistim cok sukur hepsinden memnunm hele ki ocagim gazi unutsam kapaniyo yan kaysa demiri hemen kitleniyo ocak vs cok memnunumBenim buz dolabimm siemens cokta memnunum buzlugu cok buyuk haa bide be yogirdu evde kendim yaparim normal yerine koyarim şahane yogurdum olur hazir gibi misal anbemin arçelik yogurdu hep eksi olur yani tee ondan anlimm. Firinimda beko cok mükemmel pisiriy annemin arçelik börek baklava olsun hem kenarlarıni hep yakiyor komsumunda var arçelik oda ayni yakiyy.ama venim firin cok güzel pisiriy dijital değil buzdolabı da firinda
valla masallah masallah.önce duann icin aminnnnnnnn.
Anam buraya tasininca anladim maşallah sevenlerimiz cokmus gelen gidenden anladim diyetteyken misafir cok zor cekiliyy gercektenn bari kg verebilseydimm bi gun bile yesen ayni sabit kg((
Az geldi bana ama Çarşamba perşembe böyle yediğin için sanırım beğendim diyebilirim afiyet olsunsabah: 1küçük minicik poğaca
ara:kahve
öğle:yarım kase corba 2 orta köfte 1 kaşık salata
ara:kahve yarım portakal yarım salatalk
akşam:corba yerim büyük ihtimal bide salata olur
sabah :
kimyonlu su
1 tost / şekersiz çay
Ara
1 küçük kare bitter
öğlen
1 kase mercimek çorba
2 lokma kuru çökelek
Ara
Elma
Akşam
1 tabak çorba
3 yaprak marul / 2 domates / 1 küçük turp/ 1 k.kırmızı biber
soda
2lt su tamamlanacak / hastane çıkışı 85 dk yürüdüm yaklaşık yaktığım kalori 314 / günlük aldığım kalori 1052 günlük net 738
Sabah çok az geldi ama gerisi iyi ortada kaldım bilemedim sanırım beğendim fırında makarna olmayaydı daha çok beğenirdim sanırımkızlar yarın sabah yetiştirmem gereken bir iş çıktıo nedenle hızla menümü girip çıkacağım.
Kahvaltı
1 tam tahıllı lavaş
Ara
2 avuç elma kurusu
Öğlen
yarım dilim ekmek
80 gr ton balığı marul
ara
10 yer fıstığı
akşam
1 küçük dilim fırında makarna
2 yemek kaşığı pancar çorbası
2 yemek kaşığı pazı(yağsız)
2 yemek kaşığı tavuk haşlamanın az yağda ısıtması
1 bardak kefir
Belki akşama
1 bardak sütlü nescafe
spor
akşama 25 dakikamı yapabilirsem 95 dk
su
2 lt
Oglen neden oyle az cnm ogleni guzel yiyip aksamlari hafif gecirmen lazim senin ikiside hafif dun guzeldi bugun bozdun yinesabah :
kimyonlu su
1 tost / şekersiz çay
Ara
1 küçük kare bitter
öğlen
1 kase mercimek çorba
2 lokma kuru çökelek
Ara
Elma
Akşam
1 tabak çorba
3 yaprak marul / 2 domates / 1 küçük turp/ 1 k.kırmızı biber
soda
2lt su tamamlanacak / hastane çıkışı 85 dk yürüdüm yaklaşık yaktığım kalori 314 / günlük aldığım kalori 1052 günlük net 738
Canim cok sikintili birsey yok ama icli kofte bulgur dolma pirinc sabah yumurta olabilirdi mesela kalorisiz beslenmissin ama eksik olmus birazMenüm
Sabah: 50 gramlık ekmek 133 kaloriymiş onu yedim sonra paketin arkasına bakınca yemeyeydim dedimbir kk kaşar peynir, 20 gr süzme peynir, 1 domates, bir çay
Öğlen : 2 içli köfte küçük , bir kase yoğurt , 2-3 kaşık salata
Akşam: 200 kalori kadar yaprak sarmabunu resmen artık bitsin diye yedim bilemedim bence sabah fena değil öğlen de eh işte akşam siz neler düşünüyorsunuz kızlar kendime ceza mı versem napaam
Oyy cnmm ins cabucak olacak uzulme stres yapma bir gun sende hamis olacaksin Allah tan umit kesilmez ben hep dua eduyorummhastaneye gittim bugün sıra bekleyenler hamiş ordan foruma inelim dedik her adım attığımda karşımda hamişler moralim çok bozuldu benim de olsun allahımolumsuz cümlelerden senin durumun karışık cümlelerden çok yoruldum
Bitter wc durumumu dengeliyor bende :)3 kayısı yerine bitter yedim mi mutlu oluyorum: )Az geldi bana ama Çarşamba perşembe böyle yediğin için sanırım beğendim diyebilirim afiyet olsun
Beğendim menünübitter çikolata bana olumlu etki yapar diyette ama yüzde 70-80 kakao olanlar sanki metabolizmamı hızlandırıyor ya da psikolojikman mı öyle etkileniyorum bilemedim
Sabah çok az geldi ama gerisi iyi ortada kaldım bilemedim sanırım beğendim fırında makarna olmayaydı daha çok beğenirdim sanırım
Canim hepsi cok guzel bunlardan var cevremde daha boyle icime sinen bisi ariyommErva, ebrar, ikra, buğlem , berra, hirabunlar benim sevdigim aklima gelenler beybii
Amin tatlım inşallah rabbim duysunOyy cnmm ins cabucak olacak uzulme stres yapma bir gun sende hamis olacaksin Allah tan umit kesilmez ben hep dua eduyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?