Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence sen kaslisindir parteyi gördüm seni tahmin bile edemiyorum esin nediyy yaa kaslı olmanı isterse ol korksun sendnn :)))
Biraz bacak kasım var bide mide kismimda belli oluyo kasım azcik da kolumda var ama kas yapmak cok zor kiz oyle hemen olmii beslenme ve spor ikiside cok guzel olmali ama hala ic bacak ve alt karnim yumusak zamanla sıkılaşacak insallah cok belli kas sevmez eşim bence bende sevmem kiz accik kas cizgisi belli ossun yeter sıkı oluyumm ayy benden kimse korkmaz el bileklerim cok ince kirilacak gibimahahahaha ben gorharim herkesden çıt kırıldımım acik ben

Afiyet olsun canim sabah cok guzel ama aksamın cok yetersiz keske köfte ve ayran da ekleseydin yanina emziriyosun güçsüz düşme hem sütünün kalitesi düşmesin cok az yeme kesin süt iç aksam hatta yaninda kuru meyve de ye süt olsun

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
(170)Poncikbirgelincik:30+30+80+30
(45)Htc71:45 +
(30)Nuffiun:15+15
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120 +130
MOR TAKİM
(115)Hedef52:30+30+35+20
(31)ParteMoralll:31
(140)Senad:40+30+70
(60)Selcanmehmetcan:30 +30
(14)SekerPancari71:14+17

PEMBE TAKİM: 595
MOR TAKIM: 377

Oyyy çook geçmiş olsun kuzum..merak etme bebişine bişey olmaz.sen bol bol dinlen vitaminli şeyler ye..Rabbim şifa versin..
canimmm cok sag ol. Olmaz dimii yemeye calisiyorum sirf bebisim icin yoksa hic tadim halim yok ins o etkilenmez keyfi yerindedir ins

Cok sag ol cnmmm benimmm
Sarimsak cok faydali ama tansiyon dusuk oldugu icin kullanmaya korkuyorum doktorumuda aramadim kendisinden pek memnun degilim farkli doktor a gidecegim ondan memnun kalirsam ona soracagim ins. Soracaklarim arasina not ettim

Tamam canim ya ben oglumun sunnetten once butun tetkiklerini yaptirdim.masallah butun degerleri cok iyi cikti benimde diyet esnasinda kafama takiliyordu ama icim.rahat etti midem.bulandi ya kisirdan sonra kofteyi esime kizarttim ben yiyemedim inanki sut icicem kuru dutla ama

Canimmmm dinlen boll boll iyi gelir bal pekmez yii
dinlenmeye calisiyommmm pekmez yiyom ins cabucak atlatirim

Canimm benim insallah hemen iyilesirsin
sag ol cnm ins mis kokulu prensesine dua ettir bisim icinnn

Oyyyy cnmmmmmm hala iyi olmadinmii yaaa cok agirsan doktora bir git cnm
ahhh ahh yazik :) duzelir bebekkk gecici donemler bunlarrr
Olamadimmm canimmm yaa dinleniyorum ama duzelemedimm hamisim ya doktor bana ilac vermez diye dusundum gitmedim doktora evde idare etmeye calisiyorumm

munter gecmis olsun canim masallah bebisi buyumus 10haftalik olmus hamilelik kilavuzunda bas agrilariniz icin sicak yada soguk komplesk yapin diyor baktin dimi varsa oyle durum yap barii

munter gecmis olsun canim masallah bebisi buyumus 10haftalik olmus hamilelik kilavuzunda bas agrilariniz icin sicak yada soguk komplesk yapin diyor baktin dimi varsa oyle durum yap barii

Dr ilac vermez ama durmuna gore serum takar ihmal etme git dr bi

Anladim canim bazen insanin cani istemiyor yemek süt ve kuru dut harika olur boll vitamin olsun:))

Ederis biz size dua cinimmm doktora gitsene kuzum bi görün ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…