- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.561
Biraz bacak kasım var bide mide kismimda belli oluyo kasım azcik da kolumda var ama kas yapmak cok zor kiz oyle hemen olmii beslenme ve spor ikiside cok guzel olmali ama hala ic bacak ve alt karnim yumusak zamanla sıkılaşacak insallahBence sen kaslisindir parteyi gördüm seni tahmin bile edemiyorum esin nediyy yaa kaslı olmanı isterse ol korksun sendnn :)))
Afiyet olsun canim sabah cok guzel ama aksamın cok yetersiz keske köfte ve ayran da ekleseydin yanina emziriyosun güçsüz düşme hem sütünün kalitesi düşmesin cok az yeme09 mart 2017 menum
Sabah
3 kasik.menemen yumurtali
1 tk tulum peynir
2 zeytin
1 er catal zeytin salatasi kahvaltilik sos
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen 4 gibi
4 kasik kisir
Sekersiz cay
Aksam yok acikmadim cunku midem.tuhaf biraz cok acikirsam 1 bardak.sut icicem
Su 2 olmadi daha yatana kadr olur
Gir havaya tabiiihahahahahahaha kizz nazar degdircen sisicemhavaya girdim
canimmm cok sag ol.Oyyy çook geçmiş olsun kuzum..merak etme bebişine bişey olmaz.sen bol bol dinlen vitaminli şeyler ye..Rabbim şifa versin..
Cok sag ol cnmmm benimmmCanim bende sesi çıkmıyor diyordun içimden... cok geçmiş olsun sarımsak ye yemekler ile benim kuzen öyle yapardı hamileliğinde ilaç kullanılmadığından doktora danış ama tansiyonun düşük gidiyordu.. tansiyonu ne yapar bilemiyorum çünkü
Kiz okurum uflerim biseycik olmaz sana :))) allah kem gozlerden korusun...hahahahahahaha kizz nazar degdircen sisicemhavaya girdim
Tamam canim ya ben oglumun sunnetten once butun tetkiklerini yaptirdim.masallah butun degerleri cok iyi cikti benimde diyet esnasinda kafama takiliyordu ama icim.rahat etti midem.bulandi ya kisirdan sonra kofteyi esime kizarttim ben yiyemedim inanki sut icicem kuru dutla amaAfiyet olsun canim sabah cok guzel ama aksamın cok yetersiz keske köfte ve ayran da ekleseydin yanina emziriyosun güçsüz düşme hem sütünün kalitesi düşmesin cok az yemekesin süt iç aksam hatta yaninda kuru meyve de ye süt olsun
DiyisinGir havaya tabiiihakediyisin
gel sarilalimmmAçlıhdan midem delindi@ParteMoralll gel sarılak bitmiyi kilo derdiiiiiiii versenizde bitmicek biliyonuz demi hep dikkat hep dikkat dikkat etmedin hoppp aldin kilo hadi yine diyet onu verdin korumak icin yine az yi hep az yii hep hep hep off ne dertlendim beaaaa
dinlenmeye calisiyommmmCanimmmmdinlen boll boll iyi gelir bal pekmez yii
sag ol cnm ins mis kokulu prensesine dua ettir bisim icinnnCanimm benim insallah hemen iyilesirsin
Olamadimmm canimmm yaaOyyyy cnmmmmmm hala iyi olmadinmii yaaa cok agirsan doktora bir git cnm
ahhh ahh yazik :) duzelir bebekkk gecici donemler bunlarrr
Dr ilac vermez ama durmuna gore serum takar ihmal etme git dr bidinlenmeye calisiyommmmpekmez yiyom ins cabucak atlatirim
sag ol cnm ins mis kokulu prensesine dua ettir bisim icinnn
Olamadimmm canimmm yaadinleniyorum ama duzelemedimm hamisim ya doktor bana ilac vermez diye dusundum gitmedim doktora evde idare etmeye calisiyorumm
Anladim canim bazen insanin cani istemiyor yemek süt ve kuru dut harika olur boll vitamin olsun:))Tamam canim ya ben oglumun sunnetten once butun tetkiklerini yaptirdim.masallah butun degerleri cok iyi cikti benimde diyet esnasinda kafama takiliyordu ama icim.rahat etti midem.bulandi ya kisirdan sonra kofteyi esime kizarttim ben yiyemedim inanki sut icicem kuru dutla ama
Evet cnm gordum bende hatta dedim tam derdimin dermani :)munter gecmis olsun canim masallah bebisi buyumus 10haftalik olmus hamilelik kilavuzunda bas agrilariniz icin sicak yada soguk komplesk yapin diyor baktin dimi varsa oyle durum yap barii
HeeeDiyisin
gel sarilalimmmevetttt bitmezzzzzz bu guzellik cilemizz
Yarin bir gideyim ins iyi olurimda gerek kalmaz. Oldum olasi sevmiyorum hastaneleriDr ilac vermez ama durmuna gore serum takar ihmal etme git dr bi
Ederis biz size dua cinimmmdinlenmeye calisiyommmmpekmez yiyom ins cabucak atlatirim
sag ol cnm ins mis kokulu prensesine dua ettir bisim icinnn
Olamadimmm canimmm yaadinleniyorum ama duzelemedimm hamisim ya doktor bana ilac vermez diye dusundum gitmedim doktora evde idare etmeye calisiyorumm
Guzelce dinlen bebegim bende öpüyorum ikinisiijOpuyorum sizi kizlar. Sabah ins eksi cikarsiniz merak ediyorum listeyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?