- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.541
Cok iriydi zeytin bilmem isteyerek ictim bide yaa cok susuyordum canim ya gecen hafta benim kilom kacti canim listeye ulasabilirmisin acaba ben bulamadimdaOH MAŞALLah 3litre suyu nasıl içtiiinnnn ve sabah ki 1 zeytin :
Bencede hic riske girme uzun sac eyidurmimkino yüzden vazgeçtim nikahta uzun saçla bu sekilde yapcam
Ben kuruluktan çıktım artik kuru kiz degilim eşim bile sen kilo aldin yüzün doldu daha guzel oldu boyle dedihe incecik olcamsenin gibi zayıf kuru kız olcam
Oyyy çook geçmiş olsun kuzum..merak etme bebişine bişey olmaz.sen bol bol dinlen vitaminli şeyler ye..Rabbim şifa versin..Kizlar cok hastayimmm
Canim bende sesi çıkmıyor diyordun içimden... cok geçmiş olsun sarımsak ye yemekler ile benim kuzen öyle yapardı hamileliğinde ilaç kullanılmadığından doktora danış ama tansiyonun düşük gidiyordu.. tansiyonu ne yapar bilemiyorum çünküGecmisi okuyacak halim inanin ki yokk
Onemli bilmem gereken bir sey var mii
Bana ve susuamima dua edin cabucak atlatalim kuzular
Ama ben yapacaktimSPOR LİSTESİ(06/13)
PEMBE TAKİM
(170)Poncikbirgelincik:30+30+80+30
(45)Htc71:45 +
(30)Nuffiun:15+15
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120 +130
MOR TAKİM
(115)Hedef52:30+30+35+20
(31)ParteMoralll:31
(70)Senad:40+30
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14
PEMBE TAKİM: 595
MOR TAKIM: 230
kızlaaarr spor yapmayanları listeden cıkartıcam sonra yok ben yapcaktım falan dinlemiyoruuummmmm
Uuvvvsen zaten aklimdasn ki hic cikmiyosun
Sekilli hafif kasli olimmSuss sen otur zayif kizz kuru kiz daha ne kadannn zayif olcaksann off off offf
CanimmmmKizlar cok hastayimmm
Canimm benim insallah hemen iyilesirsinGecmisi okuyacak halim inanin ki yokk
Onemli bilmem gereken bir sey var mii
Bana ve susuamima dua edin cabucak atlatalim kuzular
Oyyyy cnmmmmmm hala iyi olmadinmii yaaa cok agirsan doktora bir git cnmKizlar cok hastayimmm
ahhh ahh yazik :) duzelir bebekkk gecici donemler bunlarrrUuvvvkeyifsizim bu aralar yeme duzenim regl olmadim hala yüzümde bir sürü sivilce çıktı .
Oyyyy cnmmmmmm hala iyi olmadinmii yaaa cok agirsan doktora bir git cnm
ahhh ahh yazik :) duzelir bebekkk gecici donemler bunlarrr
Bence sen kaslisindir parteyi gördüm seni tahmin bile edemiyorum esin nediyy yaa kaslı olmanı isterse ol korksun sendnn :)))Sekilli hafif kasli olimmiyi olmami
hahahahahahaha kizz nazar degdircen sisicemBence sen kaslisindir parteyi gördüm seni tahmin bile edemiyorum esin nediyy yaa kaslı olmanı isterse ol korksun sendnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?