Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kovmak değil o takım içi kural haftaya da artı çıkarsan diskalifiye ediliyosun o yüzden bu hafta gerçekten kedini diyete vermen gerekiyo kacamaksız güzel sağlıklı beslnemen gerkeiyo

bu hikayeden aklıma su soru geldi çöpe nasıl attı

Saol bebikommm ayy ivitt süperinkkkk fit anneler

ne gördün ne gördün anlat anlat hadiiiiiiiii

çatlmayan yerler için diye biliyorum ... poncik çatlayan yerler için kese ve kakaoyağı önermişti onu denicem faydasını görürsem söylerim
evt catlamayan yerler icin ama bak istersen belki catlayan yere de vardir. Biri sonuc almis susam yagi ilekayisi yagini karistirip masaj yapiyomus iyi gelmis

Fotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.
halam 69 larında yüzüne ve vücuna kese yapar sürekli 6 çocuk doğurmuş kadın taş gibi ne yüzünde ne vucüdunda birşey yok birde sabun kullanır zeytinyağlı defne sabunu ondan bilirim babaannemde öyleydi 100 yaşlına kadar yaşadı bilinen yaşı sadece göbeği vardı ve 10 doğum yapmış birinde ikiz doğurmuş kendini yıkadığımızdan bilirim selülit hiç yoktu çatlakta eser yoktu

Benik hafta sonum full dolduuuu allah sonumu hayretsin
Sabahtan uzakta ki halama toplanip gidicez. Aksam esimin arkdaslari esleri biyere gidicez
Tek guzel yani ayy siskoyum napicam derdi yok

Benik hafta sonum full dolduuuu allah sonumu hayretsin
Sabahtan uzakta ki halama toplanip gidicez. Aksam esimin arkdaslari esleri biyere gidicez
Tek guzel yani ayy siskoyum napicam derdi yok

sende zayıfcanak giyin git cokta yeme sakınnnn
geçen hafta nişanlım zayıfladın iyi hoşta o bacaklar nolcak dedi

Masallaahh yediklerimiz ictiklerimiz cok etki ediyo ya.
Şu soyledigin lif varya ondanmi kullaniyor fotosu varmi kullanilmis etki etmis seyleri kullansak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…