- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.741
kovmak değil o takım içi kuralArtimi arti cikmak istemiyim he kacamak yok anam yarin ankaraya gidiyor ben bana kaldim ins anam gidiy ama iki erkek birakip gidiyor ins bana zorluk cikarmazlar ben anam gelene kadar kg vermek istimm ..sozun bittihi yerdeyim haklisin keptinn boynum kildan ince istersen sinci kovv benii..
ay valla aynı şehirde olsak gelirdim senle severim böyle şeylerigel benım yerime sen
ay valla aynı şehirde olsak gelirdim senle severim böyle şeyleri
bu hikayeden aklıma su soru geldi çöpe nasıl attıay hic oyle bisey gormedimgorursem coh pis bozarimm
Aklima bisey geldi yatatilde biyerleri gezerken arkami bi dondum kadn kucuck cocuga buyuk tuvltni yaptirio dusun turistik yer boyle bakakaldim
Bi kadin bi bagirdi kadina ama cok guzel seyler soyledi guvenligi cagirin diye bagirdi
kadin en sonunda aldi copehahaahhaahhahaha ay ne pislik insanlar varya git wc var orda
Saol bebikommmayy ivitt süperinkkkk fit anneler
ne gördün ne gördün anlat anlat hadiiiiiiiii
evt catlamayan yerler icin ama bak istersen belki catlayan yere de vardir. Biri sonuc almis susam yagi ilekayisi yagini karistirip masaj yapiyomus iyi gelmisçatlmayan yerler için diye biliyorum ... poncik çatlayan yerler için kese ve kakaoyağı önermişti onu denicem faydasını görürsem söylerim
evt catlamayan yerler icin ama bak istersen belki catlayan yere de vardir. Biri sonuc almis susam yagi ilekayisi yagini karistirip masaj yapiyomus iyi gelmis
hahahaha uf hep siizn yuzunuzden susunbu hikayeden aklıma su soru geldi çöpe nasıl attı
abartma kız 45dk
halam 69 larında yüzüne ve vücuna kese yapar sürekli 6 çocuk doğurmuş kadın taş gibi ne yüzünde ne vucüdunda birşey yok birde sabun kullanır zeytinyağlı defne sabunu ondan bilirim babaannemde öyleydi 100 yaşlına kadar yaşadı bilinen yaşı sadece göbeği vardı ve 10 doğum yapmış birinde ikiz doğurmuş kendini yıkadığımızdan bilirim selülit hiç yoktu çatlakta eser yoktuFotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.
şey taşısınlar yanlarında köpeklerin kakaları için poşetle fırca kürek taşıyolar ya onladanhahahaha uf hep siizn yuzunuzden susun
halam 69 larında yüzüne ve vücuna kese yapar sürekli 6 çocuk doğurmuş kadın taş gibi ne yüzünde ne vucüdunda birşey yok birde sabun kullanır zeytinyağlı defne sabunu ondan bilirim babaannemde öyleydi 100 yaşlına kadar yaşadı bilinen yaşı sadece göbeği vardı ve 10 doğum yapmış birinde ikiz doğurmuş kendini yıkadığımızdan bilirim selülit hiç yoktu çatlakta eser yoktu
Hahahaahah iyyyyyyy pis insan cok napicanşey taşısınlar yanlarında köpeklerin kakaları için poşetle fırca kürek taşıyolar ya onladançocuklar yapar onlar toplar umumi wc ler halt etmiş
Ayy susun gii kaka kakaaa kusacaammmşey taşısınlar yanlarında köpeklerin kakaları için poşetle fırca kürek taşıyolar ya onladançocuklar yapar onlar toplar umumi wc ler halt etmiş
ilçelerdemisiniz
Benik hafta sonum full dolduuuu allah sonumu hayretsin
Sabahtan uzakta ki halama toplanip gidicez. Aksam esimin arkdaslari esleri biyere gidicez
Tek guzel yani ayy siskoyum napicam derdi yok
Masallaahhhalam 69 larında yüzüne ve vücuna kese yapar sürekli 6 çocuk doğurmuş kadın taş gibi ne yüzünde ne vucüdunda birşey yok birde sabun kullanır zeytinyağlı defne sabunu ondan bilirim babaannemde öyleydi 100 yaşlına kadar yaşadı bilinen yaşı sadece göbeği vardı ve 10 doğum yapmış birinde ikiz doğurmuş kendini yıkadığımızdan bilirim selülit hiç yoktu çatlakta eser yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?