- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.901
ayniyim cnmmmm :)
Sen nasilsin cnmm ne var ne yok dun listede kilonu goremedim kac ciktin bakimm
hahahahaholursun sende canım azimli hatunsun senbende en son 4 sene önce bu kilolardaydim
Sabitsin demek bence buyuk basari kilo almamak bubhafta rksi cikarsin kesinnnayniyim cnmmmm :)
hahahahahcocuk dogurunca bize zayiflama arzusu geldi demek hep bundan zayifliyolarmis bende sasirirdim bizim gibi kafayi bozmuslar
ağır değilse pazartesi bakarsın canım hala gecmezse git bencede
Kismet cnmmm hafta sonum biraź dolu :) etki edebilirSabitsin demek bence buyuk basari kilo almamak bubhafta rksi cikarsin kesinnn
Tatlis sen babanin dpgum gunusunde pasta yemeyen hatunsun haftasonu sana ne yaparKismet cnmmm hafta sonum biraź dolu :) etki edebilir
hayırlı olsun canım :))siemens te karar verdim canım arcelik servisi yok bizim burda o yüzden hiç düşünmedim onu amaan beyaz eşya şans işi zaten bakalım inşallah sağlam çıkarlar
çok çok tebrik ederim canım:))gunaydin kızlar bu sabah da -30062 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek
kuzunla sana gecmis olsun cnmmmmmmSlm kizlar yaa bende hasta oldum suan zar zor işi bitirdim yatacagim vucudum hep dokuluy ayakta duramim usuttum gelen gidenden camlari açtım ben bide yel esse hemen alirim bi kış hic hasta olmadim şimdi hastalandik kizimla beraber sık sık giremezsrm kusura bakmayin htc71 seni tebrik edrim dun tüm kg veren arkadaslari da tebrik ederim görüşürüz kizlar
yedikçe battı balık yan gider diye yer durursun canım hiç bulaşma istediklerini yapman için bunlardan uzak durucaksin başka yolu yok çıkar aklından onları 5 dakikalık için değer mi hiç yediğinde ne kadar mutlu olacaksın sanki sonrası daha kötü pişmanlık olucakKızlar çok kötüyüm çok yemek yemek istiyorum daha yemedim ama çok canım kötü şeyler yemek istiyorama kilo vermem lazım mayısta mavi elbisemi giyip beğendiğim beyin aklını başından almam Lazım yaza zayıf girmem lazım düğün nişan varmış galiba yazın onlara fit gitmem lazım ama aklımdan yemekler özellikle cıslar çıkmıyor
Slm kizlar yaa bende hasta oldum suan zar zor işi bitirdim yatacagim vucudum hep dokuluy ayakta duramim usuttum gelen gidenden camlari açtım ben bide yel esse hemen alirim bi kış hic hasta olmadim şimdi hastalandik kizimla beraber sık sık giremezsrm kusura bakmayin htc71 seni tebrik edrim dun tüm kg veren arkadaslari da tebrik ederim görüşürüz kizlar
teşekkür ederim kızlarçok çok tebrik ederim canım:))
Aynen en iyisi uzak durmak hiç bulaşmamak bir başlayınca gidiyor ipin ucuyedikçe battı balık yan gider diye yer durursun canım hiç bulaşma istediklerini yapman için bunlardan uzak durucaksin başka yolu yok çıkar aklından onları 5 dakikalık için değer mi hiç yediğinde ne kadar mutlu olacaksın sanki sonrası daha kötü pişmanlık olucak
bak zayifladikca ne kadar hosuna gidecek sonra yersin boşver şimdi olmazzzAynen en iyisi uzak durmak hiç bulaşmamak bir başlayınca gidiyor ipin ucu
Ayyy canim send3 mii hastalandinnnSlm kizlar yaa bende hasta oldum suan zar zor işi bitirdim yatacagim vucudum hep dokuluy ayakta duramim usuttum gelen gidenden camlari açtım ben bide yel esse hemen alirim bi kış hic hasta olmadim şimdi hastalandik kizimla beraber sık sık giremezsrm kusura bakmayin htc71 seni tebrik edrim dun tüm kg veren arkadaslari da tebrik ederim görüşürüz kizlar
Kızlar çok kötüyüm çok yemek yemek istiyorum daha yemedim ama çok canım kötü şeyler yemek istiyorama kilo vermem lazım mayısta mavi elbisemi giyip beğendiğim beyin aklını başından almam Lazım yaza zayıf girmem lazım düğün nişan varmış galiba yazın onlara fit gitmem lazım ama aklımdan yemekler özellikle cıslar çıkmıyor
Ipin ucu kaçar sakın yeme.. kalorisi dusuk şeyler den servis yap gözün doyar sağlıklı ve bol çeşitli olur göz doyması da bence çok önemliKızlar çok kötüyüm çok yemek yemek istiyorum daha yemedim ama çok canım kötü şeyler yemek istiyorama kilo vermem lazım mayısta mavi elbisemi giyip beğendiğim beyin aklını başından almam Lazım yaza zayıf girmem lazım düğün nişan varmış galiba yazın onlara fit gitmem lazım ama aklımdan yemekler özellikle cıslar çıkmıyor
Sagol canim yaa oyyyy oyyy acik nazlaniyim ininm inim inleyimmkuzunla sana gecmis olsun cnmmmmmm
Sagol canim ayy cok kotu hastalık rabbi unutturmasin bu acilari rabbim bütün hastalara sifa versinn..Ayyy canim send3 mii hastalandinnncok gecmiss ossunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?