Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen nasilsin cnmm ne var ne yok dun listede kilonu goremedim kac ciktin bakimm
ayniyim cnmmmm :)

olursun sende canım azimli hatunsun senbende en son 4 sene önce bu kilolardaydim
hahahahah cocuk dogurunca bize zayiflama arzusu geldi demek hep bundan zayifliyolarmis bende sasirirdim bizim gibi kafayi bozmuslar

Slm kizlar yaa bende hasta oldum suan zar zor işi bitirdim yatacagim vucudum hep dokuluy ayakta duramim usuttum gelen gidenden camlari açtım ben bide yel esse hemen alirim bi kış hic hasta olmadim şimdi hastalandik kizimla beraber sık sık giremezsrm kusura bakmayin htc71 seni tebrik edrim dun tüm kg veren arkadaslari da tebrik ederim görüşürüz kizlar

gunaydin kızlar bu sabah da -300 62 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek
çok çok tebrik ederim canım:))

kızlar ben biraz cozuttum bugün, çok cıslı yediğim için menü paylaşmayayım diyorum akşama. ama sporum yine iyi :))

Kızlar çok kötüyüm çok yemek yemek istiyorum daha yemedim ama çok canım kötü şeyler yemek istiyor ama kilo vermem lazım mayısta mavi elbisemi giyip beğendiğim beyin aklını başından almam Lazım yaza zayıf girmem lazım düğün nişan varmış galiba yazın onlara fit gitmem lazım ama aklımdan yemekler özellikle cıslar çıkmıyor

kuzunla sana gecmis olsun cnmmmmmm

yedikçe battı balık yan gider diye yer durursun canım hiç bulaşma istediklerini yapman için bunlardan uzak durucaksin başka yolu yok çıkar aklından onları 5 dakikalık için değer mi hiç yediğinde ne kadar mutlu olacaksın sanki sonrası daha kötü pişmanlık olucak

çok çok tebrik ederim canım:))
teşekkür ederim kızlar @selcanmehmetcan geçmiş olsun canım çabuk atatlatirsiniz inşallah

Aynen en iyisi uzak durmak hiç bulaşmamak bir başlayınca gidiyor ipin ucu

Ayyy canim send3 mii hastalandinnn cok gecmiss ossunnn

Sakin yeme sakinnn sakinnn sonra cok uzulursunn kalorisiz seyler yemeye calis aklindakileri unut gitsin hemen

Sabah
1 tost/ taze.sıkılmış meyve suyu narenciye cesitleri
Ara
Boş
Öğlen
1 türk kahvesi
Ara
2.yaprak marul
Aksam
Kızarmış balik bol salata

15 dk leslie
15 dakika happy work
15 dakika esneme
20 dakika kadar yürüyüş
Akşam 15 leslie yapmayı düşünüyorum

Ipin ucu kaçar sakın yeme.. kalorisi dusuk şeyler den servis yap gözün doyar sağlıklı ve bol çeşitli olur göz doyması da bence çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…