- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.861
Ahahahhaahhdedesini gordumu de getiyyyyy diye bağırıyorbabam hep mama getirin torunuma der çocuk onu gordumu eliyle getir işareti yapıp getiyy getiyy diye dolanıyor dede demiyor
Hepiniz iyiki varsınız kuzuumm burası olmasa napardik bilmiyorum ben simdiye kadar veremedigim kiloyu sizin desteginizle verdim herkes için de geçerli bu destek oluyoruz birbirimizeIyiki varsin iyiki varsıniz kızlar..
Sağol canim..kesin karar verdim karatayın dışına çıkmıycam yoksa çok uğraşırım kilo vermeyebu arada menün gayet güzeldi canım afiyet olsun
Evet iyi olurmus aslindaafiyet olsun tatlım güzel ama kısır tek yemeseydin daha iyi olurmuş yoğurt ayran falan olsa
Aynen yaaa burasi bi diyetisyene gitmekten daha etkili her an her dakika.bilgi paylasimi hirs azim hersey burada hepiniz sagolun kendime olan guvenim geri geldiHepiniz iyiki varsınız kuzuumm burası olmasa napardik bilmiyorum ben simdiye kadar veremedigim kiloyu sizin desteginizle verdim herkes için de geçerli bu destek oluyoruz birbirimize
Benim tavan asma tavan ip dönmez yoksa.cok zevkli cocukken atlardım o zaman bahceliydi evBen alt komsumla konustum salonda oturmuyorlar orda atliyorum ses de duymuyorum hic dedi sıkıntı yok yani
Denerim neden olmasın farklı birşeyler arıyorum zaten yapacak teşekkür ederimPırasa soğan peynir yumurta haşlanmış yeşil mercimek yoğurt baharatları karıştırarak yağlı borcama döküp fırinda pişiriyorsun..gayet doyurucu oluyor..denemek istersen tam ölçülerini yazarım canım..
Diyetisyene giderken buryada katılsaydım ben şimdi istediğim kiloda olurdum sanırım hep kurallar ve hesaplamalar korkuttu beniAynen yaaa burasi bi diyetisyene gitmekten daha etkili her an her dakika.bilgi paylasimi hirs azim hersey burada hepiniz sagolun kendime olan guvenim geri geldi
6. olduk bu hafta canım yüzdeler iyiydi diğer takimlarinTakım olarak kaçıncı oldukkaptinn
Amn korkucak ne var hesaplamada cok kolay en kotu yapamassydin bile hessplardik yerine cnm neyse nerden donersen kardirDiyetisyene giderken buryada katılsaydım ben şimdi istediğim kiloda olurdum sanırım hep kurallar ve hesaplamalar korkuttu beni
Ne bilim o zaman tırsmıştımAmn korkucak ne var hesaplamada cok kolay en kotu yapamassydin bile hessplardik yerine cnm neyse nerden donersen kardir
Teşekkür ederim6. olduk bu hafta canım yüzdeler iyiydi diğer takimlarin
Ay bende sıkılıyom pilateste yaaAy plates te çok sıkıcı o ne öyle esniyoruuuzz şimdi bacaklarimizi uzatiyoruuuzzz
ivitt ivitttiyiki varım dimi
Iyiki varsin iyiki varsıniz kızlar..
Ben uyandım yapacak birşey bulamıyorum eşim nöbetten geldiği için de temizlik yapamam hemen uyanırHepinize gunaydin kizlar bana kalsa uyuycam ama benim yavrum sâbahin korunde kalkti yaaaâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?