Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım öncelikle
Sabah: salata bir kase , yoğurt bir kase yine
Öğlen: mercimek çorbası ve çok az bezelye yemeği
Akşam : bir tabak etli kuru fasulye

Bir de dünkü sonuçla artık normal kilolu kategorisine girmişim vücut kitle endeksine göre ona çok Mutlu oldum hala çok yüksek 24.9 tam sınırda ama olsun yine de sevindirici
Afiyet olsun tatlım menun doyurucu ve güzel tebrik ederim ayrıca sınırda da olsan cok iyi haftya sınırın altında olursun

Afiyet olsun tatlım menun doyurucu ve güzel tebrik ederim ayrıca sınırda da olsan cok iyi haftya sınırın altında olursun
İnşallah canım bir kotum var az kalmış girerim inşallah haftaya bu haftaki hedefim o kot sonra bi kot daha var 38 beden inşallah o olacak hedef

Bir de dünkü sonuçla artık normal kilolu kategorisine girmişim vücut kitle endeksine göre ona çok Mutlu oldum hala çok yüksek 24.9 tam sınırda ama olsun yine de sevindirici
çok güzel bende oralardaydim şimdi normalin tam ortasında

gunaydin kızlar bu sabah da -300 62 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek

gunaydin kızlar bu sabah da -300 62 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek
Tebrikler cnmm evet oyleymis mesela bazen sabit kaliyoruz ya ozaman vucud direniyormus o kiloya sabitliyormus. Vucud unutmuyor darisi basima ben kurtulamiorm son seylerden en son 2010 da 60dim sen dusun

Ayy cok twbrikler cnm ne muthis duygudurr yaaa masallah hizlaa incecik oluyorsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…