- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.881
Günaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım öncelikle
Sabah: salata bir kase , yoğurt bir kase yine
Öğlen: mercimek çorbası ve çok az bezelye yemeği
Akşam : bir tabak etli kuru fasulye
Afiyet olsun tatlım menun doyurucu ve güzel tebrik ederim ayrıca sınırda da olsan cok iyi haftya sınırın altında olursunBir de dünkü sonuçla artık normal kilolu kategorisine girmişim vücut kitle endeksine göre ona çok Mutlu oldum hala çok yüksek 24.9 tam sınırda ama olsun yine de sevindirici
İnşallah canım bir kotum var az kalmış girerim inşallah haftaya bu haftaki hedefim o kot sonra bi kot daha var 38 bedenAfiyet olsun tatlım menun doyurucu ve güzel tebrik ederim ayrıca sınırda da olsan cok iyi haftya sınırın altında olursun
süpersin kim tutar seni ...İnşallah canım bir kotum var az kalmış girerim inşallah haftaya bu haftaki hedefim o kot sonra bi kot daha var 38 bedeninşallah o olacak hedef
ay çok eğlenceli imrendim iyi eğlenceler sanaGünaydın kızlar..
Bugün spor günüm ama halay horon oryantal günü..fena eğlenceli..kahvaltımı yapıp hazırlanıcam..
ohh ne güzel canım iyi eğlenceler bende yürüyüşe gidicemGünaydın kızlar..
Bugün spor günüm ama halay horon oryantal günü..fena eğlenceli..kahvaltımı yapıp hazırlanıcam..
çok güzel bende oralardaydimBir de dünkü sonuçla artık normal kilolu kategorisine girmişim vücut kitle endeksine göre ona çok Mutlu oldum hala çok yüksek 24.9 tam sınırda ama olsun yine de sevindirici
Tebrikler cnmm evet oyleymis mesela bazen sabit kaliyoruz ya ozaman vucud direniyormus o kiloya sabitliyormus. Vucud unutmuyor darisi basima ben kurtulamiorm son seylerden en son 2010 da 60dim sen dusungunaydin kızlar bu sabah da -30062 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek
Ayy cok twbrikler cnm ne muthis duygudurr yaaa masallah hizlaa incecik oluyorsunnnnngunaydin kızlar bu sabah da -30062 ye hizla geciyorum bekarken o kilodaydim uzun süre kaldığımız bi kiloyu vucut unutmuyormus kilo verirken o kiloya çabuk geçiyor diye aklimda kalmış doğru demek
Tunaydin cnmm afiyet olsunnn. Aminnnn :)Tunaydin kizlarr ancak yazabildimmm kahvaltimi yaptim simdi
Allahim bizi hafta sonundan korusun
Bnce pazartesi git canmmmm olmaz boyle ilac veriyo sana gore yazik niye cekiyosunTunaydin cnmm afiyet olsunnn. Aminnnn :)
Haklisin cnmBnce pazartesi git canmmmm olmaz boyle ilac veriyo sana gore yazik niye cekiyosun
Yok cnm olmaz doktor ona gore veriyo sen merk etme daha kotu olrsun git bence yaHaklisin cnmben normalde de hic ilac kullanmayi sevmuyorum son ana kadar kullanmiyorum simdi bebegimiz var ona bir zarari olur diye kullanmak istemiyom
Yok cnm olmaz doktor ona gore veriyo sen merk etme daha kotu olrsun git bence ya
olursun sende canım azimli hatunsun senTebrikler cnmm evet oyleymis mesela bazen sabit kaliyoruz ya ozaman vucud direniyormus o kiloya sabitliyormus. Vucud unutmuyor darisi basima ben kurtulamiorm son seylerden en son 2010 da 60dim sen dusun
ağır değilse pazartesi bakarsın canım hala gecmezse git bencedeGunaydin kizlaarhala hastayim duzelemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?