Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm..
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık, dört ceviz..
Ara: şekersiz kahve, bir hurma..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, yarım tabak pazı kavurma, iki kaşık makarna, yoğurt..

Kizlar ben haftaya sabit basladim diyete bawladigimdan beri ilk defa eksiye dusmedim sabit ciktiuzuldum ya

degisik bi menu olmus cnm. Aksam salata yogurt falan corba yok mu olsa daha iyi olur bence. Zaten sende doymamissin hic

Menüm..
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık, dört ceviz..
Ara: şekersiz kahve, bir hurma..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, yarım tabak pazı kavurma, iki kaşık makarna, yoğurt..
Pazi kavurma 1 tabak olabilirdi bence ssonucta sebze. Ben begendim menunu cnm afiyet olsun

Menum sabah
Zeytinli peynirli domatesli guzel bir kahvalti
Ara
Ceviz 2 salatalik uzum
Ogle
1 porsiyon yaprak sarma
1 dolu kase yogury
Ara
kuruyemis karisimim 1 avuca yakin
1 salatalik 1 hurma

Aksam
1 dolu kase mercimek corbasi
Bir avucum kadar pide
Peynir zeytin az etli kuru fasulye 2 kornison tursu

Meyve yiyecegim birazdan suyumuda 2 lt yapmaya calisacagim

Afiyet şifa olsun canım..nasıl oldun

Ben de çocuklarla annemle akşam nasıl oluyo anlamıyorum..aynı apartmanda oturuyoruz sürekli bir aradayız yani..
Allah kolaylik versin cnm. Aileleriyle ayni apt. Guzel gevinebilen insanlara cok imrenirim. Kocaman mutlu ailelere...

Selam canimm bugun sabah iyi uyandimnise gittim malum pazartesi cok yogun bir gun gecirdim. Eve yeni geldim sarjim bitiyooo doldurayim aksama araniza geliyorum cok ozledimmm valla sen nasilsin bu arada kuzummm
Bende iyyim balım annemlerdeydim yeni gectim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…