- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.181
Bize de haber et canım..Bende stresten habire buraya yazimmm heyacanliyim bende kendi me ugras ariyomm
canimmmmmmmmmmmmmm
degisik bi menu olmus cnm. Aksam salata yogurt falan corba yok mu olsa daha iyi olur bence. Zaten sende doymamissin hicSABAH
1 TOST
ARA
T.KAHVE 1 KÜÇÜK KARE BİTTER
ÖĞLEN
SULU BULGUR KÖFTE TAVUKLU
ARA
1 ELMA 1 MUZ ORTA BÜYÜKLÜKTE
AKŞAM
TANTUNİ EKMEKSİZ YİCEM SERVİS ŞEKLİNDE
ALIRSAM 1 BARDAK SÜTE CHİA EKLEYİP YERİM YOKSA 1 BARDAK SADE SÜT
KALORİ TUTMADIM BUGÜN SEMİNER VARDI MUHASEBECİLER ODASINDA YÜRÜYEREK GİDİP GELDİM HİÇTE DOYMADIM BUGÜN
Pazi kavurma 1 tabak olabilirdi bence ssonucta sebze. Ben begendim menunu cnm afiyet olsunMenüm..
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık, dört ceviz..
Ara: şekersiz kahve, bir hurma..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, yarım tabak pazı kavurma, iki kaşık makarna, yoğurt..
Afiyet şifa olsun canım..nasıl oldunMenum sabah
Zeytinli peynirli domatesli guzel bir kahvalti
Ara
Ceviz 2 salatalik uzum
Ogle
1 porsiyon yaprak sarma
1 dolu kase yogury
Ara
kuruyemis karisimim 1 avuca yakin
1 salatalik 1 hurma
Aksam
1 dolu kase mercimek corbasi
Bir avucum kadar pide
Peynir zeytin az etli kuru fasulye 2 kornison tursu
Meyve yiyecegim birazdan suyumuda 2 lt yapmaya calisacagim
Hoşgeldiinnn...sen nasılsın canım..canimmmmmmmmmmmmmmhafta sonum cook yogundu gezmekten yoruldum
Geldimmmmmmm
Sag ol cnmmm. Cok sukur atlattik ins. Sende ne var ne yokAfiyet şifa olsun canım..nasıl oldun
Bahar geldi evde durmazsin artikin kuzucanimmmmmmmmmmmmmmhafta sonum cook yogundu gezmekten yoruldum
Geldimmmmmmm
Ben de çocuklarla annemle akşam nasıl oluyo anlamıyorum..aynı apartmanda oturuyoruz sürekli bir aradayız yani..Sag ol cnmmm. Cok sukur atlattik ins. Sende ne var ne yok
Allah kolaylik versin cnm. Aileleriyle ayni apt. Guzel gevinebilen insanlara cok imrenirim. Kocaman mutlu ailelere...Ben de çocuklarla annemle akşam nasıl oluyo anlamıyorum..aynı apartmanda oturuyoruz sürekli bir aradayız yani..
O nasilmis kineannem hepsini toplayıp yakar vallabn 30day fit e başladım 3. seviyeden 2 günü 1 günde yapıyorum çifter çifter gidiyom
Bende iyyim balım annemlerdeydim yeni gectim eveSelam canimm bugun sabah iyi uyandimnise gittim malum pazartesi cok yogun bir gun gecirdim. Eve yeni geldim sarjim bitiyooo doldurayim aksama araniza geliyorum cok ozledimmm valla sen nasilsin bu arada kuzummm
iyiyimm sukurrrr siz napiyosunuzzz gezmeler bittimiHoşgeldiinnn...sen nasılsın canım..
hosbuldukkkkkk bebek iyiyim sen nasilsin doktora gittin miBahar geldi evde durmazsin artikin kuzu
Hosgeldin nasilsin tatlussss
Cok sukur iyilestim cnmm ilacsiz atlarrimmmmiyiyimm sukurrrr siz napiyosunuzzz gezmeler bittimiyaz da geliyo bizi kimse tutamaz
hosbuldukkkkkk bebek iyiyim sen nasilsin doktora gittin mi
Ayyy yazik ya niye normal doguma bu kadar zorluyorlar olmuyosa olmuyodur yaniiAyyy kizlar sezeryana aliylarmis bebek kakasini yapmis hayirla doguraydi bende burda 9 doguracamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?