Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

faci aaaaa bu ara herkeste bi dengesizlik hayırdır inşallahhh
Benim her ay ayniii biktimmmmm yahuu
Gecikmesi cok kötü oluyo yaa benimki iki aydir 10 gün gecikiyo dün oldum rahatladim valla ama nasil agrim oldu ayakta duramadim bugun yok şükür
Insallah bu hafta olurum pazar pazartesi bekliyorumm
Kiskanclik seviyesi
Millet delirmis @selcanmehmetcan kiz baktim zahideye ayy o bel nee bi cimcik kalmis bence cok cirkin ve kizin yuzunde o kadar estetik var ki insanlıktan çıkmış zaten amaci da o oyuncak bebege benzemek icin olmus bu kadar estetigi
bakmadim ama tahmin ettim tipinii bende bizi kafayi yemis olarak goruyordum allah sonumuzu hayiretsin

O ne giz gozum bozuldu
Benim her ay ayniii biktimmmmm yahuu

Insallah bu hafta olurum pazar pazartesi bekliyorumm

Kiskanclik seviyesi
bakmadim ama tahmin ettim tipinii bende bizi kafayi yemis olarak goruyordum allah sonumuzu hayiretsin
tohat manyaa yaparım sizi cok güzel yemekler vardı karnım doydu keyfim yerine geldi keşkem hep böyle yemekler gelseeee

sanırım çok yürüdüm düşük böbrek olunca iyi gelmiyor birde wc sorunu var oda sıkıştırıyor anam organlarım ters tetikliyor birbirini böyle ..3
tantuni / çiğ köfte ya da meyve yicem bilemedim
tabikide meyve sonrada kahve cay vs.
böbrek düşüklüğü ne oluyo bilmiiyorum canım ama dikkat et saglık herşeyden önemli

Helallllll sana yaaa maasallah canim bende 30 days fit diye bi program indirdim onlari yapiyorum ama.en dusuk seviyeden basladim sen biliyormusun o programi
Saol canimm ben bilmiyorum o programi kaptinn yapiyodu galiba o programi ama bu yaptigim dans videosunu cok sevdim

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
(30)Nuffiun:30
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
()Hedef52:30
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:345
MOR TAKIM:344

Helallllll sana yaaa maasallah canim bende 30 days fit diye bi program indirdim onlari yapiyorum ama.en dusuk seviyeden basladim sen biliyormusun o programi
Saol canimm ben bilmiyorum o programi kaptinn yapiyodu galiba o programi ama bu yaptigim dans videosunu cok sevdim
hee ben yapiyim onu cok etkili ve düzenli gidiyo mola günleri falan var aralarda hareketleri görsel olarak gösteriyo ve anlatıyo ben 3.seviyeden başladım ama sana 1. seviye iyidir kuzum yavas yavas zorlaşıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…