- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.581
Benim her ay ayniiifaci aaaaabu ara herkeste bi dengesizlik hayırdır inşallahhh
Insallah bu hafta olurum pazar pazartesi bekliyorummGecikmesi cok kötü oluyo yaa benimki iki aydir 10 gün gecikiyo dün oldum rahatladim valla ama nasil agrim oldu ayakta duramadim bugun yok şükür
Kiskanclik seviyesi
bakmadim ama tahmin ettim tipiniiMillet delirmis@selcanmehmetcan kiz baktim zahideye ayy o bel nee bi cimcik kalmis bence cok cirkin ve kizin yuzunde o kadar estetik var ki insanlıktan çıkmış zaten amaci da o oyuncak bebege benzemek icin olmus bu kadar estetigi
O ne giz gozum bozuldu
tohat manyaa yaparım siziBenim her ay ayniiibiktimmmmm yahuu
Insallah bu hafta olurum pazar pazartesi bekliyorumm
Kiskanclik seviyesi
bakmadim ama tahmin ettim tipiniibende bizi kafayi yemis olarak goruyordum allah sonumuzu hayiretsin
Afiyet olsunn makarnamitohat manyaa yaparım sizicok güzel yemekler vardı karnım doydu keyfim yerine geldi keşkem hep böyle yemekler gelseeee
fırında kıymalı sebze yemeği tek kötü yanı besamel sosluyduAfiyet olsunn makarnami
secenekler neler söyle bakimmmmbugün dışardan yicez ama ne yicemi bilmiyorum seçenek çok azmidem de çok kötü böbreğimde
sanırım çok yürüdüm düşük böbrek olunca iyi gelmiyor birde wc sorunu var oda sıkıştırıyor anam organlarım ters tetikliyor birbirini böyle ..3secenekler neler söyle bakimmmm
böbreğine nolduuu
tabikide meyvesanırım çok yürüdüm düşük böbrek olunca iyi gelmiyor birde wc sorunu var oda sıkıştırıyor anam organlarım ters tetikliyor birbirini böyle ..3
tantuni / çiğ köfte ya da meyve yicem bilemedim
böbreğim sağ kasığımdatabikide meyvesonrada kahve cay vs.
böbrek düşüklüğü ne oluyo bilmiiyorum canım ama dikkat et saglık herşeyden önemli
guzel guzel afiyet olsun babyfırında kıymalı sebze yemeği tek kötü yanı besamel sosluydubide mercimek corbasıyla cacık vardı olmuş mu olmus dimi akşam sadece corba olcak
Helallllll sana yaaa maasallah canim bende 30 days fit diye bi program indirdim onlari yapiyorum ama.en dusuk seviyeden basladim sen biliyormusun o programiBen geldimmmmsporla geldim hemidee
Bu video arti
Eki Görüntüle 1967998 Eki Görüntüle 1967999 Eki Görüntüle 1968000 Bu resimdekiler arti
25 lastikle göğüs çalışma
50 thigh master
Soguma
25 dk video egzersizlerim 19 dk Toplam 44 dk
spor listesine ekle geçen hafta yarı yarıya yenildikkkkBen geldimmmmsporla geldim hemidee
Bu video arti
Eki Görüntüle 1967998 Eki Görüntüle 1967999 Eki Görüntüle 1968000 Bu resimdekiler arti
25 lastikle göğüs çalışma
50 thigh master
Soguma
25 dk video egzersizlerim 19 dk Toplam 44 dk
Saol canimm ben bilmiyorum o programiHelallllll sana yaaa maasallah canim bende 30 days fit diye bi program indirdim onlari yapiyorum ama.en dusuk seviyeden basladim sen biliyormusun o programi
Bu hafta bittiler kizziimmmmspor listesine ekle geçen hafta yarı yarıya yenildikkkk
guzel guzel afiyet olsun baby
Helallllll sana yaaa maasallah canim bende 30 days fit diye bi program indirdim onlari yapiyorum ama.en dusuk seviyeden basladim sen biliyormusun o programi
hee ben yapiyim onuSaol canimm ben bilmiyorum o programikaptinn yapiyodu galiba o programi ama bu yaptigim dans videosunu cok sevdim
ben artık düzenli olarak yapıyorum her akşam ama bende yazmayı unutuyorumBu hafta bittiler kizziimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?