Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzz
ay evde oturmuş zahide izliyo gelde kıskanma
Izlemem öyle şeyleri arkadaş tel acti hemen bi bak die ama benim canim sikildi genclere kotu ornek tamm izleyemedim ama ona göre yorum yapiyimm kadin 6 kaburgasini aldırmis belini gor 7yasinda cocugun beli gibi midem bulandi bu kadar olmaz çağ nerelere gidiyor böyle leeini çıkarıyorlar televizyona tamam ders alinmali ama gencler de olgunluk akil yokkk

ben öyle hızlı yaşıyorum seni yaşam kocum seçiyorum
Ooooo zevkleee babyyyyysi
3.muuu kizzz önlem al sendeeee allah seni ya guldurdun beni hahaahaha

Pekmez tabiki yiyebilirsin. Bak kizim 2 olcakk bizim hic eksik olmaz keci boynuzu pekmezimiz :)
Iki dilim bugday ye gunde senin icin yeterli.

wuhh maşallah şimdi bi kere sabahları ekmek 3dilim lsun sonra 2 ye düşürürsün
tatlı zaten bırakmışsın serbetli tatlılardan uzak dur cok canın çekerse elmanın üstüne tarcın dök onu ye iyi gelir tatlı krizine
kalori sayman güzel ama kilo verdikce hedefini de azalt sürekli 1900de kalma ki zaten o cok fazla geldi bana ama başlangıc sonucta bi süre olsun
ara öğününde 2 ye çıkar ve meyve yada yogurt türü şeyler tüket kurabiye olmaz dietin boşa gider
pirinc makarna vs. bunlarıda cıkart hayatından hele akşam yemeklerinde aslaa
spora biraz kilo verdikten sonra başlarsın mayıs gibi

kaburgasını mı aldırmıs abuuu zayıf gözükmek için mi millet delirmiş

hoş geldin aramıza canım

Niye :)))
Sizde cok konusmayin ben gelene kadar akilki olun ya ben kuran dersi almaya gidiyirum ordanda hasta ziyarete aksam görüşürüz ♡♥♡
ooo selcan hanimmmmmmmmmmm

Allah kabul etsin sekerimmmm

Kiz inanirmisin cuma gunden beri kaysi yiyorum dun anca fayda etti yuhhh (((( bune bee
Ayy yetti senin şu wc sorunlarin
akşam konusamadıklarımın acısını cıkartıyom

ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…