- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.561
Hee ozenirdim keskelerim zayif olsam da bende oyle yesem diyehmmmmindirim martta mi bitiyooo
hala kusmukluu vee daha fazla kusmukluuu
gunaydin canimmmm agfiyet ossunnn
ozenirmiydin
Saol bebikoone kadar guzellll tebrik ederim kuzum
OvvStt fistikkk hepsi seninmi
Noliyi gizSekerPancarii hemen show tv bak orda bi kadin var beline bsk acilll zahide Yetiş de
Bencede nihahahaoaihajaooo
Hahahahaha yasasin kotulukkkkBencede nihahahaoaihajaooo
Ayy o ne yaaa bende duymuştum belim daha ince olsun diye kaburgalarini aldiranlari derdiniz ne yanii nedeennnnnnKizzz
Izlemem öyle şeyleri arkadaş tel acti hemen bi bak die ama benim canim sikildi genclere kotu ornek tamm izleyemedim ama ona göre yorum yapiyimm kadin 6 kaburgasini aldırmis belini gor 7yasinda cocugun beli gibi midem bulandi bu kadar olmaz çağ nerelere gidiyor böyle leeini çıkarıyorlar televizyona tamam ders alinmali ama gencler de olgunluk akil yokkk
Gecmisi okumuyo zaten bosver
Ayy o ne yaaa bende duymuştum belim daha ince olsun diye kaburgalarini aldiranlari derdiniz ne yanii nedeennnnnnAllah korusun bide ayakkabida ayagi daha guzel dursun diye 4. parmağını kestirenler varmis korkunnccccc
faci aaaaaYine ben yine regl olmadimmmm
Gecikmesi cok kötü oluyo yaa benimki iki aydir 10 gün gecikiyo dün oldum rahatladim valla ama nasil agrim oldu ayakta duramadim bugun yok şükürYine ben yine regl olmadimmmm
Pişttt
Stt fistikkk hepsi seninmi
AhahahGecmisi okumuyo zaten bosverhahahah
Millet delirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?