- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.761
HEVESLENDİRİM DEDİMDİ:d
ben niye böyle yapıyorum diyerekten bakıyodur
hahahahahyediğim doğrudur ama küstüğüm görülmemis benimki gelincikten geliyo
disardan mi tohaat yisenyo yo yooooo ben küsmemaksam ne yesem acep dışardan
bana bak meyveli yogurt al yada yulaf al onu yi valla döverim seniyo yo yooooo ben küsmemaksam ne yesem acep dışardan
ya tövbeeeeeayyyy sus sus selcan geldi aklima hahahahaahahahahahahah onun derdi baska ya kafamda epsrler ucusuyo
biraaaahh yaaaa
disardan mi tohaat yisen
oy yerim ben onu :kizimin dilinde anne ya coh komic
sen sor bakim bunları dilimlemeye bıcah varmı üstüne dökmeye tarcın var mı bunları koymaya boyle tabak var mı
sen sor bakim bunları dilimlemeye bıcah varmı üstüne dökmeye tarcın var mı bunları koymaya boyle tabak var mıvarlık icinde yokluk çekiyoz
yulaf hani şu atlara veriliyo saman gibi bişişu yulaf nasıl bişey ya hıc yemedımchia alcam bende instagramda gördüm irem derici onla zayıflamıs
bu neSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
Burda bir tabak makarna eksik
evde dogalgaz yok yemek yok ekmek yok su var
hahahahahahahaahhaahaoy yerim ben onu :: kızına de ki anne dittiiii
Öğlen ile sabah birleşmesi çok mu olmuş :/ bana yerkencok gelmedi ama misafirim vardi
canın makarna istiyo hala dimiBurda bir tabak makarna eksik
gel kizzz sana makarna yapimda ye
hahahahahahahaahhaaha
Bu neeeeeeeeeeeeeeeSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
Bu neeeeeeeeeeeeeeeSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
bayıldım bu söze :)İstediklerini giymek istiyorsan istediklerini yememelisin
ama gerçekten doymadımBu neeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?