Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olduydum kuzu sadece aradaki fark 200 tl di onuda cider almisti sadece bir yil icin gecerli ve ilk acibademde yaptirirsan fayasi var ciderinn yoksa zaten ikinci indirimli oluyor aradaki fark 200 tl di
bende forum doldurdum takibi nasıl yapacam bilmiyorum ... sen nasıl kayıt oldun çidere ... bende 1 temmuzdan sonra düşünüyorumancak kilo veririm kalite içinde yicekleri ayarlarım sene de dolmamış olur

Selam kızlar..
Çok geç kalktım bugün kızım iki gecedir uyumuyo ağlamak ta yok sadece oturcakmışız :) bugün temizlik yapıcam kaç gundur bakamıyorum eve..

aldım aldım ondan da aldım ben evde var bi avuc seyi 5 tl ye verdiler
Sabahlari ilik su ile ye onlardn 3 tanee duzenlii

ay ben ılk su gunkurusundan aldım kuscak gıbı oluyodum hıc sevemedım sımdı kayısı yıyorum duzenlı
neden gunkurusunu sevmedin mi

nasılsın kuzum pek görünmüyorsun artık
Bulantiliyim cnmm iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geciyor senin bobregin nasil oldu. Bu keptin cok konusuyor yetisemim bennn

doğal elmalar da da var canım o ilacsiz gubresiz olanlarda ama çok ince çıkıyor bizim bahçede var ne ilaç ne bişey ondan da çıkıyor azıcık ama dediğin gibi dışardan aldiklarimizdan çok çıkıyor biseyler yapiyorlar artık ne yiyecez artık bişey kalmadı düzgün

YOK CANIM ÇOCUK OLAYINI BİRAZ ENGELLEDİ OPERASYON İLE DÜZELTİLMİŞTİ ODA AMA FAYDA SAĞLAMADI
geçmiş olsun tatlım kalbi duymustum ama tüm organların olanı duymamistim hiç tez vakitte senin de kucagin dolsun insallaahh

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454

kız ben onu senın kılon sandıydım hahahhah
kiz nasıl bi anlayış tarzın var benimde htc yi telefon markası sanmistin bende nedense her tek yazılmış O yu ilk sıfır diye okurum hele dalginsam

seninki yine normal benım hayalgucum genıs

He aciydi suyunu icmisler denesini getirmislerdi :)) bi agliydiki elim bile parliydi
ozamaan bayat

Ay ne cocnutmus hahahahahahaa konus konus bitirememisniz kalkimda yiim bari
Evetttrtt cnmmmmmm bayadir bildigm icin hep soyarim bicagi surtunce cikiyo o mum gibi sey en iyisi sirkeli suda bekletmek soymak

Kapinin esiginde civi
Daha nasil bir supriz bekliyodun acaba bizimki söz takildi o yuzuk girdi parmaga bu kadar nisanlimsin nisanlinim budur olayahahahahh
Pehte komih degil aslinda niye oyle oldu hi

bende alttakınden denemıstım tavsıye etmıyorum ondan alcam bende dedıgın gıbı soka bakarım onunden geçersem
o alttaki yulaflarla bu kiz xagiz neler yapti krepler tostlar ekmekler usttekinden esim.kendine aldi guzelse yiim

Bulantiliyim cnmm iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geciyor senin bobregin nasil oldu. Bu keptin cok konusuyor yetisemim bennn
senin bulantı önceden bu kadar olmuyordu demi kuzum yeni çoğaldı

BEN ONLİNE OLDUĞUM HALDE YETİŞEMEDİM ÇOK DAHA İYİYİM .. BULANTININ ÇARESİ YOK MU YA KUSTUN MU GEÇİYOR MU BULANTI DEVAM EDİYOR MU ?

guzel oluyomu bari ben belkı beceremedıgımden begenmedım

BEN ONLİNE OLDUĞUM HALDE YETİŞEMEDİM ÇOK DAHA İYİYİM .. BULANTININ ÇARESİ YOK MU YA KUSTUN MU GEÇİYOR MU BULANTI DEVAM EDİYOR MU ?

Iyi olmana sevindim canim. Suya dikkat et cok icmekte yoruyor bobrekleri az icmekte yeteri kadar icmek gerekiyor.
Kusunca bir rahatlama oluyor ancak kusarken cok kotu oluyprum terleme ates basmasi ogurme zorlanma onladar detay verdim ki hepiniz kusacaniz

Merhaba bu guruba cagirildim ne yapmam gerek şimdi yardımcı olur musunuz
hoş geldin canim kaptanımız yok o gelince sana bilgi verecek ama kısaca ben bahsedeyim hergün menumuzu yazıyoruz cumadan cumaya tarti günü 2 hafta deneme süresi var sonra sende listeye giriyorsun günlük 5 mesaj yazma zorunluğu var şimdilik aklıma gelenler bunlar

BEN ETKİLENMEDİM ŞUAN İÇİN BENDE ZOR ÇIKARTIRIM AMA RAHATLATIYORSA ÇOK İYİ

Buda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-16-12-46-09-646.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 26
Kuşum 3 ay olcak dimi senin hamilelik kac kilo aldin kiz bu 3 ayda ben 5 6 kilo almıştım 3. ayimda hamile kaldigimda 57 kiloydum herkes hamilesin sen cok zayifsin yimen lazimmm didi yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…