- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.161
bende forum doldurdum takibi nasıl yapacam bilmiyorum ... sen nasıl kayıt oldun çidere ... bende 1 temmuzdan sonra düşünüyorumancak kilo veririm kalite içinde yicekleri ayarlarım sene de dolmamış olurOlduydum kuzu sadece aradaki fark 200 tl di onuda cider almisti sadece bir yil icin gecerli ve ilk acibademde yaptirirsan fayasi var ciderinn yoksa zaten ikinci indirimli oluyor aradaki fark 200 tl di
Sabahlari ilik su ile ye onlardn 3 tanee duzenliialdım aldım ondan da aldım ben evde var bi avuc seyi 5 tl ye verdiler
neden gunkurusunu sevmedin miay ben ılk su gunkurusundan aldım kuscak gıbı oluyodum hıc sevemedımsımdı kayısı yıyorum duzenlı
Bulantiliyim cnmm iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geciyornasılsın kuzum pek görünmüyorsun artık
doğal elmalar da da var canım o ilacsiz gubresiz olanlarda ama çok ince çıkıyor bizim bahçede var ne ilaç ne bişey ondan da çıkıyor azıcık ama dediğin gibi dışardan aldiklarimizdan çok çıkıyor biseyler yapiyorlar artık ne yiyecez artık bişey kalmadı düzgünAyy kizlar elmalarin kabuklarinin üstünde bi madde varmiş biliyo msnz boyle mum gibi biseyle kaplanıyomuş ve yıkayınca geçmiyomuş kaynar suda biraz bekletmezsen ilk inanmadim aman burdakilerde olmaz dedim ama bıçakla hafiften kabugunu kazıdıydımmum gibi bisey çıktı ben kabuklu yerdim hep elmayi soyuyom artik kizlar sizde soyun cocuk coluk oyle yemesin sonra meyve yiyoz saglikli besleniyoz diyoz herseyi bozdular yaa
geçmiş olsun tatlım kalbi duymustum ama tüm organların olanı duymamistim hiç tez vakitte senin de kucagin dolsun insallaahhYOK CANIM ÇOCUK OLAYINI BİRAZ ENGELLEDİ OPERASYON İLE DÜZELTİLMİŞTİ ODA AMA FAYDA SAĞLAMADI
kız ben onu senın kılon sandıydım hahahhah
Sabahlari ilik su ile ye onlardn 3 tanee duzenlii
neden gunkurusunu sevmedin mi
Bulantiliyim cnmm iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geciyorsenin bobregin nasil oldu. Bu keptin cok konusuyor yetisemim bennn
doğal elmalar da da var canım o ilacsiz gubresiz olanlarda ama çok ince çıkıyor bizim bahçede var ne ilaç ne bişey ondan da çıkıyor azıcık ama dediğin gibi dışardan aldiklarimizdan çok çıkıyor biseyler yapiyorlar artık ne yiyecez artık bişey kalmadı düzgün
geçmiş olsun tatlım kalbi duymustum ama tüm organların olanı duymamistim hiç tez vakitte senin de kucagin dolsun insallaahh
SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44
PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454
kiz nasıl bi anlayış tarzın var benimde htc yi telefon markası sanmistin bende nedense her tek yazılmış O yu ilk sıfır diye okurum hele dalginsam
He aciydi suyunu icmisler denesini getirmislerdi :)) bi agliydiki elim bile parliydi
Ay ne cocnutmus hahahahahahaa konus konus bitirememisnizBende merak ettigimden aldirdim bimde görmüştümkırıyosun icinde suyu var cok faydali sonra kabugunu cikarip icindeki hindistan cevizini yiyon ama agir biraz bide o zamanlarda ben diyetteydim kilo alirim diye az yidimdi sonra dolaba koydum bi baktim iki gune küflenmiş sonra gocam bi bakiş daha atti agahajajkakaj
Evetttrtt cnmmmmmm bayadir bildigm icin hep soyarim bicagi surtunce cikiyo o mum gibi sey en iyisi sirkeli suda bekletmek soymakAyy kizlar elmalarin kabuklarinin üstünde bi madde varmiş biliyo msnz boyle mum gibi biseyle kaplanıyomuş ve yıkayınca geçmiyomuş kaynar suda biraz bekletmezsen ilk inanmadim aman burdakilerde olmaz dedim ama bıçakla hafiften kabugunu kazıdıydımmum gibi bisey çıktı ben kabuklu yerdim hep elmayi soyuyom artik kizlar sizde soyun cocuk coluk oyle yemesin sonra meyve yiyoz saglikli besleniyoz diyoz herseyi bozdular yaa
Kapinin esiginde civibi kerede odaya girdim evdeki herkes odada bende heyecanlı bişey anlatcam nldu biliyonuz mu derken corabım eşikteki çiviye takıldı uzandım yere milletin ayaklarının dibine cok güldüydüler hala anlatıyolar onu
Daha nasil bir supriz bekliyodun acababizimki söz takildi o yuzuk girdi parmaga bu kadar nisanlimsin nisanlinim budur olay ahahahahh
Pehte komih degil aslindaniye oyle oldu hi
o alttaki yulaflarla bu kiz xagiz neler yaptibende alttakınden denemıstım tavsıye etmıyorumondan alcam bende dedıgın gıbı soka bakarım onunden geçersem
senin bulantı önceden bu kadar olmuyordu demi kuzum yeni çoğaldıSabahlari ilik su ile ye onlardn 3 tanee duzenlii
Bulantiliyim cnmm iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geciyorsenin bobregin nasil oldu. Bu keptin cok konusuyor yetisemim bennn
BEN ONLİNE OLDUĞUM HALDE YETİŞEMEDİMSabahlari ilik su ile ye onlardn 3 tanee duzenlii
ozamaan bayat
Ay ne cocnutmus hahahahahahaa konus konus bitirememisnizkalkimda yiim bari
Evetttrtt cnmmmmmm bayadir bildigm icin hep soyarim bicagi surtunce cikiyo o mum gibi sey en iyisi sirkeli suda bekletmek soymak
Kapinin esiginde civi
o alttaki yulaflarla bu kiz xagiz neler yaptikrepler tostlar ekmekler usttekinden esim.kendine aldi guzelse yiim
Evet canimsenin bulantı önceden bu kadar olmuyordu demi kuzum yeni çoğaldı
BEN ONLİNE OLDUĞUM HALDE YETİŞEMEDİMÇOK DAHA İYİYİM .. BULANTININ ÇARESİ YOK MU YA KUSTUN MU GEÇİYOR MU BULANTI DEVAM EDİYOR MU ?
hoş geldin canim kaptanımız yok o gelince sana bilgi verecek ama kısaca ben bahsedeyim hergün menumuzu yazıyoruz cumadan cumaya tarti günü 2 hafta deneme süresi var sonra sende listeye giriyorsun günlük 5 mesaj yazma zorunluğu var şimdilik aklıma gelenler bunlarMerhaba bu guruba cagirildim ne yapmam gerek şimdi yardımcı olur musunuz
BEN ETKİLENMEDİM ŞUAN İÇİN
Iyi olmana sevindim canim. Suya dikkat et cok icmekte yoruyor bobrekleri az icmekte yeteri kadar icmek gerekiyor.
Kusunca bir rahatlama oluyorancak kusarken cok kotu oluyprum terleme ates basmasi ogurme zorlanma onladar detay verdim ki hepiniz kusacaniz
hunharca dasssBen ufak çaplı timizilik yaptim simdi iste benim stilimi açip çılgınca cardio danse yapicum
Kuşum 3 ay olcak dimi senin hamilelik
Iyi olmana sevindim canim. Suya dikkat et cok icmekte yoruyor bobrekleri az icmekte yeteri kadar icmek gerekiyor.
Kusunca bir rahatlama oluyorancak kusarken cok kotu oluyprum terleme ates basmasi ogurme zorlanma onladar detay verdim ki hepiniz kusacaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?