- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.181
Pekmezi 2 porsiyon gitmişim 1 olucak o :))Buda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi
hunharca dassskac dakika o belkim bende yaparım ama inrternetim kalmadı
menüleri akşam topluca yazıyoruz canım sende öyle yaparsın hem daha iyi oluyor arada kaynamiyor mesaj arasında toplu görüp ona göre yorum yapıyoruzBuda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi
yulaff ezmesi ben ondan aldimdi lifalif,yulaf kepegide farkli kutuda ama ayni oyle bende onu adini pek sevmedimben bundan baktım dun aksam bu yoktu
daha öncede mıgrostan bunu almıstım ama cok sevemedm
anamgile gidince bunuda indireyim teleAha bunu yaptim dün guzeldi valla yapacam bunu yine 25 dk hunharca dans edecum
AFİYET OLSUN KAHVALTIN ÇOK İYİBuda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi
ayy bian biraz önce yazan arkadaşla karostordim seni isme bakmadan yorum yazmisim canim keptinimiz dediydi sana fotoat diyeBuda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi
BENDE YAPARIM ÇOK HOŞUMA GİTTİAha bunu yaptim dün guzeldi valla yapacam bunu yine 25 dk hunharca dans edecum
aynen dinen gerkli o eğer boşanırsanız falan seni bi süre idare edicek bi para olması gerekiyomşBen imam nikahinda hic bisi istemedim bizde oyle bi adet yoh yada ben bilmiyom
aaa söylemeyende var mıymışşşkız o adet degıl mehır ıstenır dınımızde var ama bazı hocalar soylemıyomus ben duymustum
kız o sehrinin plakası mıydıNickimi degistirdim şehrim belli oliyi diye
üşenmedim baktım nereli oldgunu öğrendimNickimi degistirdim şehrim belli oliyi diye
aynen dinen gerkli o eğer boşanırsanız falan seni bi süre idare edicek bi para olması gerekiyomş
aaa söylemeyende var mıymışşş
aaa olsun kuzum kötü bi tecrube olmş ama kurtumşsun erkenden en azından. böyle yüzsüz erkeklerden nefret ediyorumO HTAYI İLK NİŞANLIMDA BEN YAPTIM YÜZÜKLERİMİZE VARANA KADAR AİLEM KARŞILADI KIYMET Mİ DEĞER Mİ BİLİNDİ P.ŞT DEFOLDU GİTTİ HER ZAMAN İSTİCEN BİRŞEY YAPIYORLARSA DA TEŞEKKÜR EDERİM ANNEM BABAM DİCEKSİN HİÇ YOK DEMİCEKSİN KÖTÜ ÖĞRENDİK AMA ÖĞRENDİK
üşenmedim baktım nereli oldgunu öğrendim
ben biliyimmmm kiii bak benimkindede yaziyiiüşenmedim baktım nereli oldgunu öğrendim
büyük başarı o kadar sayfayı nası okudun özet geç bakimşükür geçmiş bitti geldim
ay o nasıl bişey öyle cizgi film falan mı izliyosunuzSelam kızlar..
Çok geç kalktım bugün kızım iki gecedir uyumuyo ağlamak ta yok sadece oturcakmışız :) bugün temizlik yapıcam kaç gundur bakamıyorum eve..
ben yemek yiyodumAyy kizlar gecmisi okuyayim dedim olmadi ben okurken 74 kkusuraha konusmussunuz kesin kaptan burada onun yizunden cok sinirleniyom
spor listesini ayrı alıntıla kuzuuuuu tek olsun odoğal elmalar da da var canım o ilacsiz gubresiz olanlarda ama çok ince çıkıyor bizim bahçede var ne ilaç ne bişey ondan da çıkıyor azıcık ama dediğin gibi dışardan aldiklarimizdan çok çıkıyor biseyler yapiyorlar artık ne yiyecez artık bişey kalmadı düzgün
geçmiş olsun tatlım kalbi duymustum ama tüm organların olanı duymamistim hiç tez vakitte senin de kucagin dolsun insallaahh
SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44
PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454
kiz nasıl bi anlayış tarzın var benimde htc yi telefon markası sanmistin bende nedense her tek yazılmış O yu ilk sıfır diye okurum hele dalginsam
hee köy eviydi o eskiydi köydeydikozamaan bayat
Ay ne cocnutmus hahahahahahaa konus konus bitirememisnizkalkimda yiim bari
Evetttrtt cnmmmmmm bayadir bildigm icin hep soyarim bicagi surtunce cikiyo o mum gibi sey en iyisi sirkeli suda bekletmek soymak
Kapinin esiginde civi
o alttaki yulaflarla bu kiz xagiz neler yaptikrepler tostlar ekmekler usttekinden esim.kendine aldi guzelse yiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?