Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

büyük başarı o kadar sayfayı nası okudun özet geç bakim

ay o nasıl bişey öyle cizgi film falan mı izliyosunuz
okudum valla dur yazam bi coconat mevzusu geçmiş partisim dimis sen yine kabizla cebellesirken acili cigkufte sana derman olmuş munterim garibim ne etsin oda bulantilarla ugrasiyir niffuncumda da bobreginden rahatsizmis du bakam başka hee selcanim akşam zeytin ekmek yiyip misafirliğe elma götürmüş şekerpancari da regl olmuş gözü aydın poncikin nisanlisi gelcemis sarrafim da anneler arası gidip gelmiş daha da aklıma gelmiyor aha böyle ışte

Klasik hahahaahahahahahahahahah

aahahahah öpüyorum seni hepsini okumuşsun valla

bana soran olmazsa ben derim mehir istemicez mi diye
Hahahahaa bizim hocada sorduu ben didim neeee oda neee
Esimin toplam taktigi altin gramini sordu bende virdim dedi ki dahaaa ne yapsinnn bu senin altinlarin sen istemedikce hic bisey olmaz satamazsiniz ahahahahah
Yani aslinda olmasada olurdu :) ama iste.oyleymis

he işte adet yerini bulsun diye yapılıyo artık yoksa zati bosanınca nafaka bağlanıyo kaç gr altın taktı gıı

R
regl bekliyorm goguslsrim gene sisti aciyoooo pazar gunu masukiye ye kuzenlrrle eslerle kahvaltiya gtcez ve ben kesjn regl olcam
bugün olaydınnn maydanoz kürü içsene aspirin dene yada geçen işe yaramadıydı o dimi kız valla dısardayken ne zor oluyo hele hareketliysen bide

he işte adet yerini bulsun diye yapılıyo artık yoksa zati bosanınca nafaka bağlanıyo kaç gr altın taktı gıı
Aslinda guzel birsey bazi hödük erkekler varya karisindan habersiz altinlari satip yiyo ailesine veriyo vs boyle tipler icin iyi ama onlar dinden kuraldan ne anlar zaten..cok sukur bizler yerini bulsun diye soyledik allah gostermesin.

valla mıı pekmez nasıl yapılıyo ki ay merak ettim hemen arastırıyorum
üzümleri topluyorlar suyunu çıkartıp bi kum var onunla kaynatiyorlar şeker falan yok hiç o kum olmazsa pekmez olmuyor zaten öyle kaynaya kaynaya pekmez oluyor benim salcam falan da el yapımı ordan getiriyoruz kaynanacugum sağolsun her sene salça kaynatir verir bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…