- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.201
düne göre gaaayet güzellllBuda benim sabahim resim yükleme denemesi de yapıom binevi
okudum vallabüyük başarı o kadar sayfayı nası okudun özet geç bakim
ay o nasıl bişey öyle cizgi film falan mı izliyosunuz
bana soran olmazsa ben derim mehir istemicez mi diyeevet bızım bı akraba kızın nıkahında soylememısler kızda bilmiyomus oylecene gıtmısss aha pancarada dememısler ama o zati almıs
cok zekiyiizzzzbende bakmıstım hahahah
bana hemen pekmez gönderiyosun sizin pekmez meshurmuşben biliyimmmm kiii bak benimkindede yaziyii
tamam keptinspor listesini ayrı alıntıla kuzuuuuu tek olsun o
Kendimi balon gibi hissediyorm
gönderem tatlım kaynanam kendi yapıyorcok zekiyiizzzz
bana hemen pekmez gönderiyosun sizin pekmez meshurmuş
Klasik hahahaahahahahahahahahahokudum valladur yazam bi coconat mevzusu geçmiş partisim dimis sen yine kabizla cebellesirken acili cigkufte sana derman olmuş munterim garibim ne etsin oda bulantilarla ugrasiyir niffuncumda da bobreginden rahatsizmis du bakam başka hee selcanim akşam zeytin ekmek yiyip misafirliğe elma götürmüş şekerpancari da regl olmuş gözü aydın poncikin nisanlisi gelcemis sarrafim da anneler arası gidip gelmiş daha da aklıma gelmiyor aha böyle ışte
aahahahahokudum valladur yazam bi coconat mevzusu geçmiş partisim dimis sen yine kabizla cebellesirken acili cigkufte sana derman olmuş munterim garibim ne etsin oda bulantilarla ugrasiyir niffuncumda da bobreginden rahatsizmis du bakam başka hee selcanim akşam zeytin ekmek yiyip misafirliğe elma götürmüş şekerpancari da regl olmuş gözü aydın poncikin nisanlisi gelcemis sarrafim da anneler arası gidip gelmiş daha da aklıma gelmiyor aha böyle ışte
Hahahahaa bizim hocada sorduu ben didim neeee oda neeebana soran olmazsa ben derim mehir istemicez mi diye
bana soran olmazsa ben derim mehir istemicez mi diye
valla mıı pekmez nasıl yapılıyo ki ay merak ettim hemen arastırıyorumgönderem tatlım kaynanam kendi yapıyor
regl bekliyorm goguslsrim gene sisti aciyoooosende minoldukine
he işte adet yerini bulsun diye yapılıyo artık yoksa zati bosanınca nafaka bağlanıyoHahahahaa bizim hocada sorduu ben didim neeee oda neee
Esimin toplam taktigi altin gramini sordu bende virdim dedi ki dahaaa ne yapsinnnbu senin altinlarin sen istemedikce hic bisey olmaz satamazsiniz ahahahahah
Yani aslinda olmasada olurdu :) ama iste.oyleymis
bugün olaydınnn maydanoz kürü içsene aspirin dene yada geçen işe yaramadıydı o dimiR
regl bekliyorm goguslsrim gene sisti aciyoooopazar gunu masukiye ye kuzenlrrle eslerle kahvaltiya gtcez ve ben kesjn regl olcam
Yani benim haberim bile yoktuhe işte adet yerini bulsun diye yapılıyo artık yoksa zati bosanınca nafaka bağlanıyokaç gr altın taktı gıı
Aslinda guzel birsey bazi hödük erkekler varya karisindan habersiz altinlari satip yiyo ailesine veriyo vs boyle tipler icin iyi ama onlar dinden kuraldan ne anlar zaten..cok sukur bizler yerini bulsun diye soyledik allah gostermesin.he işte adet yerini bulsun diye yapılıyo artık yoksa zati bosanınca nafaka bağlanıyokaç gr altın taktı gıı
üzümleri topluyorlar suyunu çıkartıp bi kum var onunla kaynatiyorlar şeker falan yok hiç o kum olmazsa pekmez olmuyor zaten öyle kaynaya kaynaya pekmez oluyor benim salcam falan da el yapımı ordan getiriyoruz kaynanacugum sağolsun her sene salça kaynatir verir bize devalla mıı pekmez nasıl yapılıyo ki ay merak ettim hemen arastırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?