- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.221
valla mıı pekmez nasıl yapılıyo ki ay merak ettim hemen arastırıyorum
bende isterim belki söle söleYani benim haberim bile yoktu
Soylememmmm tabikiimdaaaaaaat merakli melahat burdaaa
aynen öyleee elinden avcundan alıyolar kadınların. bnm annemin almışlar evlendikten sonraki hafta ananemin taktıgı bileziği bile almışlar hala söyler cok zoruna gitmişAslinda guzel birsey bazi hödük erkekler varya karisindan habersiz altinlari satip yiyo ailesine veriyo vs boyle tipler icin iyi ama onlar dinden kuraldan ne anlar zaten..cok sukur bizler yerini bulsun diye soyledik allah gostermesin.
bende isterim belki söle sölebnm bi tanıdıgın eşi doguluymuş 300gr istemiş mehir
yoook ise yaramadk hatta daha az oldum.bugün olaydınnn maydanoz kürü içsene aspirin dene yada geçen işe yaramadıydı o dimikız valla dısardayken ne zor oluyo hele hareketliysen bide
hahahahahahahaaha super yapmisbende isterim belki söle sölebnm bi tanıdıgın eşi doguluymuş 300gr istemiş mehir
Evtttt malesf benim arkadasimda yaptilar bu devirde. Ac gozleraynen öyleee elinden avcundan alıyolar kadınların. bnm annemin almışlar evlendikten sonraki hafta ananemin taktıgı bileziği bile almışlar hala söyler cok zoruna gitmiş
Ya çiçek ekmeğin 1 tanesi idi o yumurta da 2 sarı 1 beyaz didüne göre gaaayet güzellllama 2 ekmek ve 2 yumurta bi arada olmaz tabi birinden birini yeme seçim senin
biz yapamayız yani evdeüzümleri topluyorlar suyunu çıkartıp bi kum var onunla kaynatiyorlar şeker falan yok hiç o kum olmazsa pekmez olmuyor zaten öyle kaynaya kaynaya pekmez oluyor benim salcam falan da el yapımı ordan getiriyoruz kaynanacugum sağolsun her sene salça kaynatir verir bize de
bana pekmez gönderin
acımışlarda 150gr a düşürmüşler sonra
ben bu hafta sonuda evdeyim sen gez duryoook ise yaramadk hatta daha az oldum.
Insallah olmam pazar yaaa gezicezzzz.amaann bende kotu oluyorm hic cekilmez
hahahahahahahaaha super yapmis
Kiz ben istemedim ki sozde nisanda dugunde taktiklari bilezik gramini bana mehrledi iste hahahahaha senden habersz dokunamaz bisey olursa sana vermek zorunda dedi. Ay allah korusun.
valla kimsenin malı kimseye helal olmaz Allah sorar hesabını ben anenme yapcam işte dogum gününde alyansı bilem yok bi alyans bide cicek alcam ayy cok seviyorum tontişim benimEvtttt malesf benim arkadasimda yaptilar bu devirde. Ac gozler
hep bahane hep bahaneYa çiçek ekmeğin 1 tanesi idi o yumurta da 2 sarı 1 beyaz di
müshil hep aklımda bnm bazen gözümü karartıp almayı düşünüyorumbu yaz gönderirse sağa gönderirimiçinede müsil katarım ahahahahagadghs sorununu çözerm
müshil hep aklımda bnm bazen gözümü karartıp almayı düşünüyorum:
Ya bu spor takibini anlamadım ben :/hep bahane hep bahane
Ya bu spor takibini anlamadım ben :/
ayy tam yemek yiyordum bütün iştahımi aldın götürdün suankız benım arkadaşım eczanede calısıyo o sureklı ıcıyo müshilama sonucunu burda anlatmayım mıden kaldırmaz işyerinde cok kez camasırını çöpe atma durumunda kaldı
He giz demek kimsenin aklina gelmiyomuskız o sehrinin plakası mıydı
yap valla cok eglenceli ben bugun daha guzel yaptim hareketleriBENDE YAPARIM ÇOK HOŞUMA GİTTİ
üşenmedim baktım nereli oldgunu öğrendim
bende bakmıstım hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?