Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda guzel birsey bazi hödük erkekler varya karisindan habersiz altinlari satip yiyo ailesine veriyo vs boyle tipler icin iyi ama onlar dinden kuraldan ne anlar zaten..cok sukur bizler yerini bulsun diye soyledik allah gostermesin.
aynen öyleee elinden avcundan alıyolar kadınların. bnm annemin almışlar evlendikten sonraki hafta ananemin taktıgı bileziği bile almışlar hala söyler cok zoruna gitmiş

bugün olaydınnn maydanoz kürü içsene aspirin dene yada geçen işe yaramadıydı o dimi kız valla dısardayken ne zor oluyo hele hareketliysen bide
yoook ise yaramadk hatta daha az oldum.
Insallah olmam pazar yaaa gezicezzzz.amaann bende kotu oluyorm hic cekilmez

bende isterim belki söle söle bnm bi tanıdıgın eşi doguluymuş 300gr istemiş mehir
hahahahahahahaaha super yapmis
Kiz ben istemedim ki sozde nisanda dugunde taktiklari bilezik gramini bana mehrledi iste hahahahaha senden habersz dokunamaz bisey olursa sana vermek zorunda dedi. Ay allah korusun.

biz yapamayız yani evde ya dısardan aldıklarıma pek güvenmiyorum ben. bide ben yesem hadi neyse anneme yediriyorum öksürüğü için vebali bana olur ondan sonra

acımışlarda 150gr a düşürmüşler sonra vicdanlı insanlar
ben bu hafta sonuda evdeyim sen gez dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…