- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.561
Ayy kuzum cok uzuldum o kadar bekledinizkismet boyleymiss az da olsa guzel vakit gecirirsiniz insallah
artık nişanlı o malesef herkes yerini bilcek önceliği annesi ve sne olmalısın
Evet aynen öyle dedi ama oda kalabalik orantaya ne pisirecegini sasiriyordu dedim hamur yapma yabanci değiliz tabi o sira ananenem dayimda geldi bizle yaris yapti onlarda kaldı ben cinnet gecirdim anlayisizlar biz gelmisiz iste sizde biz gidince gelin misafir misafiri istemezmis :)) anlicagiin diyet ne yapamadım ben o gunden beride ben duzen tutturamadim sonra bana gelen gidenim cok oldu off nolurduki simdiye mezun oldum gittiydim yaaa aksine gittikçe kg aldimmbebeğiiimm.. cok zor bi sürec sizin için hem fiziksel hemde manevi olarak siz böyle anlattıkca anlıyorum ne kadar zorlandıgınızı cevrenin anlayışlı olması annelerin on kat daha fazla anlayışlı olması gerek. yapıp yapıp sen yeme demeside ayrı bi sinirimi bozdu
bigün bi bagırcan hepsine birden bak bidha agızlarını acabiliyolar mıvermiyorum ama olmuyor kapıdan girim mi kv süzmeye başlar kötü niyetli biri değil ama sinirleniyorum ister istemez annem yeme babam yeme
he dogru danssssBasladim ya kiz iki gundur dans ve programdaki hareketlerimi yapiyorum
canım ya işi bıraksa ne iş yapacak allah ın izni ile sağ salim geçecek zorlu günlerartık öyle yapıcaz canım evi taşınmayı falan coktan bosverdım uzuldugum bu sekılde ızınlerın kapanması hersey bıze denk gelıyor zaten
yazında 16 temmuzda ızını baslıyodu 20 sınde sozumuz vardı darbe oldu bu yazda 29u nişanımız var ınsallah yıne bısey cıkmaz cok fazla doluyum artık işi bırakmasını istiyorum ama onuda bırakamıyo nereye kadar sabredebılırım boyle bılmıyorum artık onu dusunmekten ben hasta olucam dıye korkuyorum saclarım beyazladı
İnan bu cok rahatsiz edici bi durum suan eşimin babannesi dedesigil kvdemler babam bizim akrabalar bana aciyan gözlerle bakiyoCok zayif kuru olucam ucucam bak gorursun herkes bana cok zayifsin desin aciyan gozlerle baksin istiyorummmm
evet tartıda bi bozukluk var bende sezdim onuuBence tartisi bozuk okadsr fark cikmaz bir yani ayni anda tartildiginda gram oynar kilo degil.
Valla ben gardrobu altına koyuyorum tartı oradan Hira öne çekip tartildi 69.6 kaç kere çıktım gene öyle hayır olamaz böyle dedim kapının önüne götürdüm 71.3 ama hep gardrobuun altından çekip bakardım 2 kilo vermiş olabilir miyim yada o 72.6 gün içerisinde baktığından mıydı kafamda deli sorularama verdik buna eminim sadece 2 kg fazla geldi gözüme gün içinde yarım saat düğün dansı emzirme bide klasik ev işleri yapıom :/ dur bidaha çıkayım.tartiya
Heehe dogru dansssshalay çekesim geldi şu oturdugum yerden :
açılın ben nişanlıyımHehhhh konustu bayan nisanli
canım ya işi bıraksa ne iş yapacak allah ın izni ile sağ salim geçecek zorlu günler
ay dayıya bak sen ablasını mı kıskandı yegenındenEvet aynen öyle dedi ama oda kalabalik orantaya ne pisirecegini sasiriyordu dedim hamur yapma yabanci değiliz tabi o sira ananenem dayimda geldi bizle yaris yapti onlarda kaldı ben cinnet gecirdim anlayisizlar biz gelmisiz iste sizde biz gidince gelin misafir misafiri istemezmis :)) anlicagiin diyet ne yapamadım ben o gunden beride ben duzen tutturamadim sonra bana gelen gidenim cok oldu off nolurduki simdiye mezun oldum gittiydim yaaa aksine gittikçe kg aldimm(( psikolojim bozuldu kizz
Bencede mezun ol spora tam anlamıyla o zaman asılırsın kilo oynuyo çünkü spora yuklenincebu hafta sonu evdeyim inşallah bende kaçamak olmazvalla veremedik gitti ya spora başlamak istiyorum ama önce mezun olmam lazım sonra sporla alırım diye korkuyorum başlayamıyorum sen tabi rahatsın
dur şimdi liste güvenli yerde bnde hemen getiriyorum şimdiye kadar bulup yazmadıysan tabiKilo listesi nereye gitti ben yazmadim dmikafami bulandirdinizz yahuu
Onlar 1 gram et 1000 ayip orter mantigindalar canim o yuzden sen yeni nesile bakİnan bu cok rahatsiz edici bi durum suan eşimin babannesi dedesigil kvdemler babam bizim akrabalar bana aciyan gözlerle bakiyoama guzel bisey degil bu iyi olmamis bu kilo sana demek istiyolar biraz kilo al diyorlar ama bana oyle gelmiyo ve genc arkadaslarim ve abla kardeslerim de gayet iyi kilon diyolar ama diger buyukler beni her gördükleri vahh yavrumm diye basliyo
kocanla da dans edersin öleHeekiz cok eglenceli dans ogrendim haretleri ikinci yapista bugun daha iyi yaparim hareketleri iyce ezberleyim baska videoya gececem
tecrübeyle sabit diyosunBencede mezun ol spora tam anlamıyla o zaman asılırsın kilo oynuyo çünkü spora yuklenince
İLLA KONUŞCAKLAR BANAERGENLİK DÖNEMİMDE BİLE KARIŞMAYAN İNSANLAR ŞİMDİ BİR DK SUSMUYORLAR VALLA VERMEYE BAK HİÇTE DEME KİLO VERECEM DİYE KAFANA KALKIYORLAR SONRAAyy aynı ben neyseki 10 kg verdim doğumdan sonra biraz sustular çocuk 1 yaşına geldiğinde vermezsen buna da baslarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?