Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet aynen öyle dedi ama oda kalabalik orantaya ne pisirecegini sasiriyordu dedim hamur yapma yabanci değiliz tabi o sira ananenem dayimda geldi bizle yaris yapti onlarda kaldı ben cinnet gecirdim anlayisizlar biz gelmisiz iste sizde biz gidince gelin misafir misafiri istemezmis :)) anlicagiin diyet ne yapamadım ben o gunden beride ben duzen tutturamadim sonra bana gelen gidenim cok oldu off nolurduki simdiye mezun oldum gittiydim yaaa aksine gittikçe kg aldimm (( psikolojim bozuldu kizz

canım ya işi bıraksa ne iş yapacak allah ın izni ile sağ salim geçecek zorlu günler

Cok zayif kuru olucam ucucam bak gorursun herkes bana cok zayifsin desin aciyan gozlerle baksin istiyorummmm
İnan bu cok rahatsiz edici bi durum suan eşimin babannesi dedesigil kvdemler babam bizim akrabalar bana aciyan gözlerle bakiyo ama guzel bisey degil bu iyi olmamis bu kilo sana demek istiyolar biraz kilo al diyorlar ama bana oyle gelmiyo ve genc arkadaslarim ve abla kardeslerim de gayet iyi kilon diyolar ama diger buyukler beni her gördükleri vahh yavrumm diye basliyo

Bence tartisi bozuk okadsr fark cikmaz bir yani ayni anda tartildiginda gram oynar kilo degil.
evet tartıda bi bozukluk var bende sezdim onuu

sen onu dediğim gibi sabit bi yere koy en iyisi ama yeni tartı almanı tavsiye ederim çünkü dogru tartması şart

ay dayıya bak sen ablasını mı kıskandı yegenınden nası rahat ettiler baban nasıl dayandı asıl mesele o erkekler gelemez kalabalıga bn hiç gelemem sorardım herhalde dayı ne zaman gidiyosunuz hayırlısıyla diye

bu hafta sonu evdeyim inşallah bende kaçamak olmaz valla veremedik gitti ya spora başlamak istiyorum ama önce mezun olmam lazım sonra sporla alırım diye korkuyorum başlayamıyorum sen tabi rahatsın
Bencede mezun ol spora tam anlamıyla o zaman asılırsın kilo oynuyo çünkü spora yuklenince

Onlar 1 gram et 1000 ayip orter mantigindalar canim o yuzden sen yeni nesile bak

Ayy aynı ben neyseki 10 kg verdim doğumdan sonra biraz sustular çocuk 1 yaşına geldiğinde vermezsen buna da baslarlar
İLLA KONUŞCAKLAR BANAERGENLİK DÖNEMİMDE BİLE KARIŞMAYAN İNSANLAR ŞİMDİ BİR DK SUSMUYORLAR VALLA VERMEYE BAK HİÇTE DEME KİLO VERECEM DİYE KAFANA KALKIYORLAR SONRA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…