Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa gelemicek miii ee napcanız o zaman ne zaman izine cıkabiliyomş

o zaten başlı başına bi sorun yarın taşınalım diyorum pazar diyip duruyolar çok stres icindeyim sözlümde izine bugun cıkmak zorunda kalıyo pazartesı buraya gelıcek ıznıde 11 güne düştü
ay kötü olmuş valla artık sen bi kaç günde en gerekli şeyleri eve yerleştirip kalan kolileri o gidince halledersin

ben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..
Tahminim dun sevincten cidere uye oldugunu soyledin onlarda bi yorum benim annemde filan soyle yapmis kg vermis dr gideceksen kg ver git diye diye 3yilim kayboldu ve gittim ki gec kaliyormusum menopoza girmisim ve ben sok o sira annem aradi telefonda bagirdim niye ariyon hep bana baski yapa yapa dedim dr gec kaldim once bir dr git nedicek probleme cozum bulak demedin dedim ben senden hep negatif yorum duyuyorum hic destek olmadin die vs ondan sonra sustu bir yerdede bizden cok iyiligimizi istiyorlar ama onlar yorum yapmasin ben dertleniyim negatif yorum no her dedigi tikengibi batiyordu annemin ve ben bir bucuk ay annemgilde kaldim ve hic anlayisli olmadi hep borek corek yapiyordu ve sen yeme cok agladim ve ozamandan beri uc ay gecti kg veremiyorum duzenim herseyim bozuldu eski ben olmaya calisuiyorum...halbuki senin durum hassas biraz sabirli olmalari lazim istee ne kadar gozlerin onunde de ceksen o ilaclari o hastaliklari kendileri cekmezse anlamazlarr kimse sadece onlara dusen gorev anlamaya calismakkk sen sabirli ol bu bi imtihan estegfirullah de bugun cumaa dua edelimm cumamiz mubarek olsun..

ay kötü olmuş valla artık sen bi kaç günde en gerekli şeyleri eve yerleştirip kalan kolileri o gidince halledersin

hiç yerlestirmesemde olur ama ben ona üzülüyorum 4 aydır gelemiyo geldiğide 10 gün, 2 si yolda geçicek kalan 8 günde bana abla abilerine bide anne babasına yetismeye calısıcak

Eee kilomuzu yaziyormuyuz 71.3 ve 69.6 arasında gidip geldim :/ hangisi acaba evin farklı yerlerinde farklı çıkıyorum ilk ama 69.6 cikti

o zaten başlı başına bi sorun yarın taşınalım diyorum pazar diyip duruyolar çok stres icindeyim sözlümde izine bugun cıkmak zorunda kalıyo pazartesı buraya gelıcek ıznıde 11 güne düştü
hadi ya ne olacak şimdi senden yerleştirmeyi sonraya bırak artık odanı yerleştir kıyfetlerini ayarla gerisini boşvwer

bebeğiiimm.. cok zor bi sürec sizin için hem fiziksel hemde manevi olarak siz böyle anlattıkca anlıyorum ne kadar zorlandıgınızı cevrenin anlayışlı olması annelerin on kat daha fazla anlayışlı olması gerek. yapıp yapıp sen yeme demeside ayrı bi sinirimi bozdu

hiç yerlestirmesemde olur ama ben ona üzülüyorum 4 aydır gelemiyo geldiğide 10 gün, 2 si yolda geçicek kalan 8 günde bana abla abilerine bide anne babasına yetismeye calısıcak
abla abilerini sallıcak mecbur bnm nişanlım sehir dısında calışırken ben işten izin alırdım sabah kahvaltısından akşam yemeğine beraberdik eve aksam 9 gibi giderdi kimseden de bi ses duymadım anlayış göstermeleri gerek sonucta

Eee kilomuzu yaziyormuyuz 71.3 ve 69.6 arasında gidip geldim :/ hangisi acaba evin farklı yerlerinde farklı çıkıyorum ilk ama 69.6 cikti
sen bana kilonu 73 demişsin öyle eklemişim ben tartın bi yerde sabit dursun düz bi yer sec kendine ve ordan hiç hareket ettirme

öyle ama onları da göremiyo 4 aydır kimse zaten demez niye gidiyosun dıye ama onlarıda anlamak lazım belkı annesının yanına bıle gıdemıcek sımdı

çaba yetmiyor .. geçen hafta gittiğim de annemde spor yaptım aksatmayım dedim yine aynı sorun sanki insn bir günde 10 kilo verebilirmiş gibi
bence söz hakkı verme onların yanında ne bebekten ne kilodan bahsetme zor olucak ama hiç bişeyinide anlatma

hadi ya ne olacak şimdi senden yerleştirmeyi sonraya bırak artık odanı yerleştir kıyfetlerini ayarla gerisini boşvwer

artık öyle yapıcaz canım evi taşınmayı falan coktan bosverdım uzuldugum bu sekılde ızınlerın kapanması hersey bıze denk gelıyor zaten
yazında 16 temmuzda ızını baslıyodu 20 sınde sozumuz vardı darbe oldu bu yazda 29u nişanımız var ınsallah yıne bısey cıkmaz cok fazla doluyum artık işi bırakmasını istiyorum ama onuda bırakamıyo nereye kadar sabredebılırım boyle bılmıyorum artık onu dusunmekten ben hasta olucam dıye korkuyorum saclarım beyazladı

öyle ama onları da göremiyo 4 aydır kimse zaten demez niye gidiyosun dıye ama onlarıda anlamak lazım belkı annesının yanına bıle gıdemıcek sımdı
farklı bi şehirde mi?eğer öyleyse once oraya gitsin herkesi 2 günde gezsin annesiyle vakit geçirsin sana gelsin. aynı sehirdeyse ve ablası abisi evliyse sorun yapıcaklarını sanmam 1 er akşam yemege gidersiniz onlara gönülleri olur hem sizde beraber vakit geçirmiş olursunuz.

ıstanbulda abla abılerı zaten ucak oraya ınıyo o gece orda kalcak sonrakı gun buraya geçicek burda ev tapu ıslerını hallettıkten sonra tekrar ıstanbula ordan da koye geçicek anne babasını görmeye (tabi zamanı kalırsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…