- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.521
İyiyim canım sen nasılsın her zamanki gibi fitsin maşallahMiyavimm gelmishosgeldin canimmm nasilsinn
hafta sonu almazsam eğer hafta içiyle beraber kesin baya veririmTemem anlastikHadi koss yetiss bağa
yaaa gelemicek miiiBu sabah hıc tartılmak aklıma bile gelmedi ama tahmınen ızıne ayrıldıgım kılomdan +700 fazlayımdır şuan
Pazartesi izine geliyodu hafta sonlarını denk getirmişti toplam izni 16 gündü bugün izinleri kapanmıs yazı gelmısbende diyodum nasıl böyle denk geldı
ay kötü olmuş valla artık sen bi kaç günde en gerekli şeyleri eve yerleştirip kalan kolileri o gidince halledersino zaten başlı başına bi sorun yarın taşınalım diyorum pazar diyip duruyolar çok stres icindeyimsözlümde izine bugun cıkmak zorunda kalıyo pazartesı buraya gelıcek ıznıde 11 güne düştü
gelicek ama izine bugun cıkıyo yani şuan 6 gün kayıptayızyaaa gelemicek miiiee napcanız o zaman ne zaman izine cıkabiliyomş
Tahminim dun sevincten cidere uye oldugunu soyledin onlarda bi yorum benim annemde filan soyle yapmis kg vermis dr gideceksen kg ver git diye diye 3yilim kayboldu ve gittim ki gec kaliyormusum menopoza girmisim ve ben sok o sira annem aradi telefonda bagirdim niye ariyon hep bana baski yapa yapa dedim dr gec kaldim once bir dr git nedicek probleme cozum bulak demedin dedim ben senden hep negatif yorum duyuyorum hic destek olmadin die vs ondan sonra sustu bir yerdede bizden cok iyiligimizi istiyorlar ama onlar yorum yapmasin ben dertleniyim negatif yorum no her dedigi tikengibi batiyordu annemin ve ben bir bucuk ay annemgilde kaldim ve hic anlayisli olmadi hep borek corek yapiyordu ve sen yeme cok agladim ve ozamandan beri uc ay gecti kg veremiyorum duzenim herseyim bozuldu eski ben olmaya calisuiyorum...halbuki senin durum hassas biraz sabirli olmalari lazim istee ne kadar gozlerin onunde de ceksen o ilaclari o hastaliklari kendileri cekmezse anlamazlarr kimse sadece onlara dusen gorev anlamaya calismakkk sen sabirli ol bu bi imtihan estegfirullah de bugun cumaa dua edelimm cumamiz mubarek olsun..ben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..
ay kötü olmuş valla artık sen bi kaç günde en gerekli şeyleri eve yerleştirip kalan kolileri o gidince halledersin
çaba yetmiyor .. geçen hafta gittiğim de annemde spor yaptım aksatmayım dedim yine aynı sorun sanki insn bir günde 10 kilo verebilirmiş gibiAma çabalıyosun canim sana destek olmalari lazim niye moralini bozuyolar
hadi ya ne olacak şimdi senden yerleştirmeyi sonraya bırak artık odanı yerleştir kıyfetlerini ayarla gerisini boşvwero zaten başlı başına bi sorun yarın taşınalım diyorum pazar diyip duruyolar çok stres icindeyimsözlümde izine bugun cıkmak zorunda kalıyo pazartesı buraya gelıcek ıznıde 11 güne düştü
bebeğiiimm.. cok zor bi sürec sizin için hem fiziksel hemde manevi olarak siz böyle anlattıkca anlıyorum ne kadar zorlandıgınızı cevrenin anlayışlı olması annelerin on kat daha fazla anlayışlı olması gerek. yapıp yapıp sen yeme demeside ayrı bi sinirimi bozduTahminim dun sevincten cidere uye oldugunu soyledin onlarda bi yorum benim annemde filan soyle yapmis kg vermis dr gideceksen kg ver git diye diye 3yilim kayboldu ve gittim ki gec kaliyormusum menopoza girmisim ve ben sok o sira annem aradi telefonda bagirdim niye ariyon hep bana baski yapa yapa dedim dr gec kaldim once bir dr git nedicek probleme cozum bulak demedin dedim ben senden hep negatif yorum duyuyorum hic destek olmadin die vs ondan sonra sustu bir yerdede bizden cok iyiligimizi istiyorlar ama onlar yorum yapmasin ben dertleniyim negatif yorum no her dedigi tikengibi batiyordu annemin ve ben bir bucuk ay annemgilde kaldim ve hic anlayisli olmadi hep borek corek yapiyordu ve sen yeme cok agladim ve ozamandan beri uc ay gecti kg veremiyorum duzenim herseyim bozuldu eski ben olmaya calisuiyorum...halbuki senin durum hassas biraz sabirli olmalari lazim istee ne kadar gozlerin onunde de ceksen o ilaclari o hastaliklari kendileri cekmezse anlamazlarr kimse sadece onlara dusen gorev anlamaya calismakkk sen sabirli ol bu bi imtihan estegfirullah de bugun cumaa dua edelimm cumamiz mubarek olsun..
abla abilerini sallıcak mecbur bnm nişanlım sehir dısında calışırken ben işten izin alırdım sabah kahvaltısından akşam yemeğine beraberdik eve aksam 9 gibi giderdi kimseden de bi ses duymadım anlayış göstermeleri gerek sonuctahiç yerlestirmesemde olur ama ben ona üzülüyorum 4 aydır gelemiyo geldiğide 10 gün, 2 si yolda geçicek kalan 8 günde bana abla abilerine bide anne babasına yetismeye calısıcak
sen bana kilonu 73 demişsin öyle eklemişim benEee kilomuzu yaziyormuyuz 71.3 ve 69.6 arasında gidip geldim :/ hangisi acaba evin farklı yerlerinde farklı çıkıyorum ilk ama 69.6 cikti
abla abilerini sallıcak mecbur bnm nişanlım sehir dısında calışırken ben işten izin alırdım sabah kahvaltısından akşam yemeğine beraberdik eve aksam 9 gibi giderdi kimseden de bi ses duymadım anlayış göstermeleri gerek sonucta
bence söz hakkı verme onların yanında ne bebekten ne kilodan bahsetme zor olucak ama hiç bişeyinide anlatmaçaba yetmiyor .. geçen hafta gittiğim de annemde spor yaptım aksatmayım dedim yine aynı sorun sanki insn bir günde 10 kilo verebilirmiş gibi
hadi ya ne olacak şimdi senden yerleştirmeyi sonraya bırak artık odanı yerleştir kıyfetlerini ayarla gerisini boşvwer
farklı bi şehirde mi?eğer öyleyse once oraya gitsin herkesi 2 günde gezsin annesiyle vakit geçirsin sana gelsin. aynı sehirdeyse ve ablası abisi evliyse sorun yapıcaklarını sanmam 1 er akşam yemege gidersiniz onlara gönülleri olur hem sizde beraber vakit geçirmiş olursunuz.öyle ama onları da göremiyo 4 aydır kimse zaten demez niye gidiyosun dıye ama onlarıda anlamak lazım belkı annesının yanına bıle gıdemıcek sımdı
farklı bi şehirde mi?eğer öyleyse once oraya gitsin herkesi 2 günde gezsin annesiyle vakit geçirsin sana gelsin. aynı sehirdeyse ve ablası abisi evliyse sorun yapıcaklarını sanmam 1 er akşam yemege gidersiniz onlara gönülleri olur hem sizde beraber vakit geçirmiş olursunuz.
Cok zayif kuru olucam ucucam bak gorursun herkes bana cok zayifsin desin aciyan gozlerle baksin istiyorummmmucman için biraz daha kilon vermen gerk sanki he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?