- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.541
72.6 cikiyordum o yüzden 73 demiştimsen bana kilonu 73 demişsin öyle eklemişim bentartın bi yerde sabit dursun düz bi yer sec kendine ve ordan hiç hareket ettirme
geç söyledim gelcez diye sen git 2 hamur işi yap pilav yap kuş kavur salata yap ee sen yeme ya ben zaten aç geziyorum yapma hamur işi diyette yenir mi o sinirlen 1 gün önceden çorba vardı onu yedim salata yedim elimi birşeye uzatmadım sofrada ... anneme kalsa git görüş kilo vermene gerek yoksa verme o da tam tersi senin annenin ... şimdi evde kuran okutalım diyor onun ve kv yüzüne okutmadım evlendiğim sene biri herkesi çağır biri kimseyi çağırma bunalttılar şimdide okutalım haftaya diyor ... bugünün güzelliğine rabbim dulrımızı kabul eylesin ... bugünde doğum yapıyormuşum belimden iğne vuruyorlar doğum için sezeryan olcakmış 2 3 tane vurdu doktor ve hissettim o uyuşukluğu da iğne batmalarını da ama bebek bezi gibi birşey var çıplakta değilim doğum yapıyormuşum .. eşime soruyorum bebek nerde kuveze aldılar diyor gerçek gibiTahminim dun sevincten cidere uye oldugunu soyledin onlarda bi yorum benim annemde filan soyle yapmis kg vermis dr gideceksen kg ver git diye diye 3yilim kayboldu ve gittim ki gec kaliyormusum menopoza girmisim ve ben sok o sira annem aradi telefonda bagirdim niye ariyon hep bana baski yapa yapa dedim dr gec kaldim once bir dr git nedicek probleme cozum bulak demedin dedim ben senden hep negatif yorum duyuyorum hic destek olmadin die vs ondan sonra sustu bir yerdede bizden cok iyiligimizi istiyorlar ama onlar yorum yapmasin ben dertleniyim negatif yorum no her dedigi tikengibi batiyordu annemin ve ben bir bucuk ay annemgilde kaldim ve hic anlayisli olmadi hep borek corek yapiyordu ve sen yeme cok agladim ve ozamandan beri uc ay gecti kg veremiyorum duzenim herseyim bozuldu eski ben olmaya calisuiyorum...halbuki senin durum hassas biraz sabirli olmalari lazim istee ne kadar gozlerin onunde de ceksen o ilaclari o hastaliklari kendileri cekmezse anlamazlarr kimse sadece onlara dusen gorev anlamaya calismakkk sen sabirli ol bu bi imtihan estegfirullah de bugun cumaa dua edelimm cumamiz mubarek olsun..
Bende iyyim canim benimm o senin guzel bakışınİyiyim canım sen nasılsın her zamanki gibi fitsin maşallah
ay yazık kaça bölünsün adamıstanbulda abla abılerı zaten ucak oraya ınıyo o gece orda kalcak sonrakı gun buraya geçicek burda ev tapu ıslerını hallettıkten sonra tekrar ıstanbula ordan da koye geçicek anne babasını görmeye (tabi zamanı kalırsa)
En onemlisi haftasonu bence sabit degil eksiyle biterse haftasonu o zaman daha cok veriliyo haftaicinde sabret kiz ne kaldii bitirek de rahatliyak kac aydir 53 üm benhafta sonu almazsam eğer hafta içiyle beraber kesin baya veririmsen spora başladınmı kuzu
her izni böyle geçiyo bide şuraya git buraya gel demiyolar mı iyice deliriyoay yazık kaça bölünsün adam
vermiyorum ama olmuyor kapıdan girim mi kv süzmeye başlar kötü niyetli biri değil ama sinirleniyorum ister istemez annem yeme babam yemebence söz hakkı verme onların yanında ne bebekten ne kilodan bahsetme zor olucak ama hiç bişeyinide anlatma
Eveeeeeetvalla ne zor yaaa
katılıyorum
eveeeet bide ben kivran kivran geberiyirum oluncaTuhh kiz aksilik ya tam gezecen gune denk gelmez insallah en azindan iki gün falan evde gecse azaliyo sonra
çünkü sen mazoşirtsinCok zayif kuru olucam ucucam bak gorursun herkes bana cok zayifsin desin aciyan gozlerle baksin istiyorummmm
Basladim ya kiz iki gundur dans ve programdaki hareketlerimi yapiyorumhafta sonu almazsam eğer hafta içiyle beraber kesin baya veririmsen spora başladınmı kuzu
Ayy aynı ben neyseki 10 kg verdim doğumdan sonra biraz sustular çocuk 1 yaşına geldiğinde vermezsen buna da baslarlarvermiyorum ama olmuyor kapıdan girim mi kv süzmeye başlar kötü niyetli biri değil ama sinirleniyorum ister istemez annem yeme babam yeme
tm gramı gramına söymene gerk burda 100gr bile cok etkiliyo herseyi peki şimdi kilon kaç tam oalrak :)72.6 cikiyordum o yüzden 73 demiştim
Herkesin metabolizmasi farkli yani sonucta sen kilo verme yoluna girmissin cok yanlis yani ayda 2 kilo da veren var 5 kilo da her insan ister ayda 5 6 kilo vermeyi gitsin de az az gitsin bosver takmaçaba yetmiyor .. geçen hafta gittiğim de annemde spor yaptım aksatmayım dedim yine aynı sorun sanki insn bir günde 10 kilo verebilirmiş gibi
Bence tartisi bozuk okadsr fark cikmaz bir yani ayni anda tartildiginda gram oynar kilo degil.tm gramı gramına söymene gerk burda 100gr bile cok etkiliyo herseyi peki şimdi kilon kaç tam oalrak :)
Valla ben gardrobu altına koyuyorum tartı oradan Hira öne çekip tartildi 69.6 kaç kere çıktım gene öyle hayır olamaz böyle dedim kapının önüne götürdüm 71.3 ama hep gardrobuun altından çekip bakardım 2 kilo vermiş olabilir miyim yada o 72.6 gün içerisinde baktığından mıydı kafamda deli sorulartm gramı gramına söymene gerk burda 100gr bile cok etkiliyo herseyi peki şimdi kilon kaç tam oalrak :)
bu hafta sonu evdeyim inşallah bende kaçamak olmazEn onemlisi haftasonu bence sabit degil eksiyle biterse haftasonu o zaman daha cok veriliyo haftaicinde sabret kiz ne kaldii bitirek de rahatliyak kac aydir 53 üm ben
Ayy kuzum cok uzuldum o kadar bekledinizöyle ama onları da göremiyo 4 aydır kimse zaten demez niye gidiyosun dıye ama onlarıda anlamak lazım belkı annesının yanına bıle gıdemıcek sımdı
artık nişanlı o malesef herkes yerini bilcek önceliği annesi ve sne olmalısınher izni böyle geçiyo bide şuraya git buraya gel demiyolar mı iyice deliriyo
Tamam 65 olsun benim olsun o zamançünkü sen mazoşirtsino kadar da değil kız ideal kilona gel yeter yine uçarız biz seninle o zamanda
Hehhhh konustu bayan nisanliartık nişanlı o malesef herkes yerini bilcek önceliği annesi ve sne olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?