Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geç söyledim gelcez diye sen git 2 hamur işi yap pilav yap kuş kavur salata yap ee sen yeme ya ben zaten aç geziyorum yapma hamur işi diyette yenir mi o sinirlen 1 gün önceden çorba vardı onu yedim salata yedim elimi birşeye uzatmadım sofrada ... anneme kalsa git görüş kilo vermene gerek yoksa verme o da tam tersi senin annenin ... şimdi evde kuran okutalım diyor onun ve kv yüzüne okutmadım evlendiğim sene biri herkesi çağır biri kimseyi çağırma bunalttılar şimdide okutalım haftaya diyor ... bugünün güzelliğine rabbim dulrımızı kabul eylesin ... bugünde doğum yapıyormuşum belimden iğne vuruyorlar doğum için sezeryan olcakmış 2 3 tane vurdu doktor ve hissettim o uyuşukluğu da iğne batmalarını da ama bebek bezi gibi birşey var çıplakta değilim doğum yapıyormuşum .. eşime soruyorum bebek nerde kuveze aldılar diyor gerçek gibi

ay yazık kaça bölünsün adam

hafta sonu almazsam eğer hafta içiyle beraber kesin baya veririm sen spora başladınmı kuzu
En onemlisi haftasonu bence sabit degil eksiyle biterse haftasonu o zaman daha cok veriliyo haftaicinde sabret kiz ne kaldii bitirek de rahatliyak kac aydir 53 üm ben

vermiyorum ama olmuyor kapıdan girim mi kv süzmeye başlar kötü niyetli biri değil ama sinirleniyorum ister istemez annem yeme babam yeme
Ayy aynı ben neyseki 10 kg verdim doğumdan sonra biraz sustular çocuk 1 yaşına geldiğinde vermezsen buna da baslarlar

çaba yetmiyor .. geçen hafta gittiğim de annemde spor yaptım aksatmayım dedim yine aynı sorun sanki insn bir günde 10 kilo verebilirmiş gibi
Herkesin metabolizmasi farkli yani sonucta sen kilo verme yoluna girmissin cok yanlis yani ayda 2 kilo da veren var 5 kilo da her insan ister ayda 5 6 kilo vermeyi gitsin de az az gitsin bosver takma

tm gramı gramına söymene gerk burda 100gr bile cok etkiliyo herseyi peki şimdi kilon kaç tam oalrak :)
Valla ben gardrobu altına koyuyorum tartı oradan Hira öne çekip tartildi 69.6 kaç kere çıktım gene öyle hayır olamaz böyle dedim kapının önüne götürdüm 71.3 ama hep gardrobuun altından çekip bakardım 2 kilo vermiş olabilir miyim yada o 72.6 gün içerisinde baktığından mıydı kafamda deli sorular ama verdik buna eminim sadece 2 kg fazla geldi gözüme gün içinde yarım saat düğün dansı emzirme bide klasik ev işleri yapıom :/ dur bidaha çıkayım.tartiya

En onemlisi haftasonu bence sabit degil eksiyle biterse haftasonu o zaman daha cok veriliyo haftaicinde sabret kiz ne kaldii bitirek de rahatliyak kac aydir 53 üm ben
bu hafta sonu evdeyim inşallah bende kaçamak olmaz valla veremedik gitti ya spora başlamak istiyorum ama önce mezun olmam lazım sonra sporla alırım diye korkuyorum başlayamıyorum sen tabi rahatsın

öyle ama onları da göremiyo 4 aydır kimse zaten demez niye gidiyosun dıye ama onlarıda anlamak lazım belkı annesının yanına bıle gıdemıcek sımdı
Ayy kuzum cok uzuldum o kadar beklediniz kismet boyleymiss az da olsa guzel vakit gecirirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…